Şimdi Ara

Bazen Neden Hayattayım Diye Sorguluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,


    Gerçekten merak ettiğim bir mevzu, neden hayattayım dediğim oluyor bazen, bu Dünyada ne yapmaya geldim çok merak ediyorum kendime bir yol çizdim çizmesinede. Şöyle bir düşününce nedense hayat biraz sıkıcı geliyor.


    Geleceği düşünüyorsun, hayatın akışını düşünüyorsun. 7.5 milyar insan var her gün insanlar ölüyor yeni insanlar doğuyor ama hayat bir şekilde devam ediyor.


    Karşı cinsle alakalı bir şey yaşamayı pek düşünmüyorum düşünmesinede ben kendi cinslerimlede bir şey yaşamak istemiyorum bazen bana bu ilişkiler çok anlamsız geliyor nedense.


    Kız erkek ilişkilerini geçelim. Hayat bize çok ilginç şeyler gösteriyor bazen ama bunu neden yapıyor onu anlamıyorum. Bazıları bu Dünyada çok şanssız olurken bazıları ise çok şanslı doğuyor.


    Şayet bu Dünya bir sınavsa neden herkes adil bir şekilde başlamadı?


    Geleceği düşününce hem korkuyor hem heyecanlanıyorum, kafamda ki planları uygulamak için ömrümü vermeye razıyım ama bu soruya cevap bulabilecek miyim emin değilim.


    Her gün yatıyorsun kalkıyorsun bir rutin peşindeyiz ama bu rutin trajikomik bir şekilde ilerliyor hayata şöyle bakınca insanlar her gün birbirleri ile rekabet halinde karışık bir durum var.


    Bana hayatı çiz deseler tuvale tüm boyaları fırlatırım hayat bu derim. Karmaşa içinde düzen midir yada tam tersi mi bilemem ama beni birisi yarattıysa ona çok fazla soracaklarım var...


    Hayat akıp giderken gerçekten insanlar ne istediğinin farkındalar mıdır? Yoksa iç güdüleri ile mi hareket ederler? İşte bu kafamı çok karıştırıyor...








  • Bence içgüdüleriyle hareket ediyorlar ve öğretilen şeylerle.Çoğu insan düşünmeden yaşıyor maalesef.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.