Şimdi Ara

BAZA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım ve sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var.baza almak istiyorum fakat bu konuda hiçbir bilgim yok,nelere dikkat etmeliyim?ideal baza ölçüleri nedir?vs.birde istikbal hakkında olumlu yorumlar gördüm fakat fiyatlar benim bütçemi biraz zorlayacak gibi.sahibinden.com'da satılan mobilyalar nasıldır?aracı olmadığı için fiyatların daha uygun olduğunu söylüyorlar ama ben yinede gözü kapalı alışveriş yapmak istemedim.yardımcı olursanız sevinirim...



  • Merhaba; İstikbal,Bellona,Mondi 3 de aynı firmanın ürünü.Şu anı baz alırsak İstikbalde güzel indirimler mevcut baza olsun yatak olsun evet şu bı gercek ama eger saglık ve uykunuza deger veren bırıysenız sıddetle İSTİKBAL tavsiye edebılırım.Bazalar genel olarak bütçenize uygun özel boy veya normal standart boy olarak fabrikada uretılıp 0 ambalajlı olarak teslimatı yapılıyor ben size gene olarak istikbal baza ölçülerini listeliyicem bu dogrultuda sizde herhangi magzada kendınıze uygun olcude alıs verıs yapabılırsınız
  • arkadaşın da dediği gibi bu üç firma aynı grubun.

    eğer fiyat farkı çok ise mondi, fazla yoksa istikbal alabilirsiniz.

    çok fazla araştırmaya gerek yok.

    hayırlı olsun şimdiden.
  • ilgi ve cevaplarınız için teşekkür ederim.sanırım kaliteli (istikbal) bir ürün alıp uzun süre kullanmak en mantıklısı.
  • merhaba arkadaşlar size tavsiyem kesinlikle mondiden baza almayın çok acayip bir kokusu var ağaç kokusuyla karışık ağır bir koku 2 sene oldu alalı hala koku geçecek diye bekliyorum ama yok dahada ağırlaştı yazın tamam ama kışın berbat oluyor kesinlikle önermiyorum almayın sakınn..

    mondiye
  • Yatak bazaları eskiden tek parçaydı şimdi 2 parça olmuş baza 2 parça halinde gelip montajı yapılarak tek parça haline getiriliyor sanırım. Peki, bu bazalar neden tek parça değil de 2 parça halinde yapılıyor. Tek parça olması daha iyi değil mi?
    140x190 baza 2 parça halinde 70cm e 70 cm ölçüsünde mi oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.