Şimdi Ara

BAZ İSTASYONU TAKTİRMALİMİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bizim mahallede 3G Turkcell Hemen hemen hiç çekmiyor gibi en fazla 2 diş görüyor 3G açik kalinca tel sapitiyor aşiri isiniyor vodofone aveada hiç böyle degildi cok iyi çekiyorlardı vodofone da böyleydi fakat son 2 haftadir canavar gibi olmaya baslamisti bende geçtim işte turksele hata yaptim.

aradım durumu anlattim kontrol etceklermiş dedim baz istasyonu taktirabilirmiyim ev adresimi falan aldilar kontrol edicez vs dediler tam karşımızdaki apartmana avea takti baz istasyonu sanirim yillik 20 25 milyar aliyorlar tüm mahalle ayaga kalmişti onlar takti diye simdi bende korkmuyor degilim acaba bi zarari olurmu taktirsam müstakil ev nasil olsa

YER İSTANBUL /FATİH Sanirim turkcellin bu semt ile sorunlari var herkes şikayetci turkcellden avea harika vodofone da öyle

• boş verin direk aveaya geçin 2 kat ucuz zaten TRcellden
  • Zararı var tabii ki de. Komşuların tepki göstermesi doğal, ben olsam ben de tepki gösteririm. Herkesi etkileyen bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taktiracaksaniz evinizin catisina taktirin baz istasyonlari tam altina zarar vermiyor :) ama komsularinizin hayatlarindan bikac yil gidebilir vebali var bu isin birde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

Taktiracaksaniz evinizin catisina taktirin baz istasyonlari tam altina zarar vermiyor :) ama komsularinizin hayatlarindan bikac yil gidebilir vebali var bu isin birde

Ev müstakil hocam 5 katli bizim ev çatida baya geniş tüm fatihi kapsar :D
  • Ne gıbı zararları var arkadaslar acıklayabılırmı. Aksama kadar pc basında oturuyolar o na neden kımse zararı var demıyorda baz ıstasyonuna dıyor bı acıklama ısterım bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  BAZ İSTASYONU TAKTİRMALİMİYİM ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BAZ İSTASYONLARI ZARARLIMI???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.