Şimdi Ara

Bayram tatilinde Didim'e gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayram tatilinde didime gidiyorum ama gezilip görülmesi gereken yerler hakkında pek bir bilgim yok. Didim'de yaşayan veya daha önceden gitmiş olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? Yani şurayı mutlaka gör diyebileceğiniz yerler varmıdır ?

• didim zaten küçük biryer aktınkum plajında bolbol yüzün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde altınkuma gidiyoruz isabet olmuş o zaman peki gezilecek bir yer falan yok mu ? Ben denizden çabuk sıkılıyorum biraz gezip yeni yerler görmekte istiyorum.
  • dediğimgibi ufak yer kalabalık ,denizi muhteşem ama gezecek yer ben bulamadım ,bodrum yada fethiye gibi degil

• Çok teşekkür ederim. Demek ki sıkıldıkça günü birlik bodruma, kuşadasına falan kaçacağım
  • gezilecek yer yok denecek kadar az , altınkum , mavişehir , koylar , akbük , sahte cennet vb. var. Altınkum bar,hotel,disko,eğlence alanları , plaj'ın bulunduğu yerdir. zaten çoğu yalı caddesi üzerindedir. akşamları (altınkum) yalı caddesinde iğne atsan düşmez

Resimdeki çizgili alan yalı caddesi

Bayram tatilinde Didim'e gidiyorum
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Dostum çok sağol gezecek pek bir yer yok ama yürümek için yalı cad. bayağı uzun sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: felixcen

Dostum çok sağol gezecek pek bir yer yok ama yürümek için yalı cad. bayağı uzun sanırım

Evli değilsen tam sana göre anlarsın ya geceleri cıvıl cıvıl. Yalı Caddesi'nden başka yöne sokaklar var. İngilizlerin dans ettiğini görebilirsin (:

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xhacker09x X kullanıcısına yanıt
    Eşimle birlikte gideceğiz gözlerimi oyar yeminle
  • genelde tombullar ihtiyarlar daha fazla

• Ooo benim hatun çok sevinecek onları görünce
  • Bayram tatili persembe ve cuma gununu resmi tatil yapildimi acaba biliyormusunuz

• adminastor22 A kullanıcısına yanıt
    Dostum ben yıllık izinle birleştirdiğim için hiç bakmadım valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.