Motör haric nenem de üretir.. |
|
Kudursun içerideki ve dışarıdaki düşmanlar. Onlar için kötü haber. |
|
Galiba neydi pervaneli ucak üretmistiniz onun da motoru kanada malıydı.. Bari o Türk olsaydı.. Fazla sey mi istedik? He ayrıca mühendis degilim insaat amelesiyim. Bizim insaata gel birlikte insaati gezelim.. Insaat da cok önemli sektör.. Sizin sektör hatta.. Hep IHA SIHA nereye kadar? Farklı alanlarda yeni ufuklar kazan.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Ekim 2024; 11:34:24 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ytümak -- 3 Ekim 2024; 15:9:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben cakma mühendisim.. Insaat amelesi cahil olur tabii.. Cahil, esmer, kaslı yakısıklı ve güclüyüm.. Insaat kokuyorum, günes tenimi daha da karartıyor, günesin altında kürek sallıyorum.. Gel insaata tanısalım konusalım diyorum sen hala forumdan yazıyorsun.. sen gel hele ben sana kumandalı IHA da vericem.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Ekim 2024; 15:43:36 > |
|
Ufak uşak gibi tartışıp durmayın, kraathane dedelerinden bir farkınız olmalıydı, hertürlü bilgiye hızlıca ulaşıyordunuz güya, neyse neyse...
Küçük uçak m. ve roket m. olarak birçok çeşit yapılıyor biliyorsunuz ama büyük motor üretmek zor belliki diye anlıyorum ben, bilerek üretilmiyor demeye mi getiriyorsunuz ? Siyasi akran tartışmalarınızda bilinçli eksiklikler görüyorum, bitmiş ürünler hakkında fazla konuşmuyorsunuz :} |