Şimdi Ara

Bayrak Direği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apartmanın giriş kapısının önüne 2-2.5 metre direk dikmek ve Türk Bayrağı asmak istiyorum. İnternette arattım netten sipariş vermek için ama bu kadar mı saçma sapan siteler olur. Tavsiyeniz var mı ? Nereden bulabilirim

• sebep?
  • Kendi ülkemin bayrağını apartmanın önünde dalgalandırmanın sebebi ne olur sizce ?
  • Eminönüne bak sen orada ucuzdur
  • Etiket olmaya neden bu kadar meraklısınız?
    Sanki Türkiye içinde Türk milleti azınlıkmış gibi apartmanın önüne bayrak asmakta neyin nesi?
  • Altı üstü bayrak alacaksın o kadar arastırma yapmaya ne gerek var.

Evinizde hiçmi bayrak yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukubi1907

Etiket olmaya neden bu kadar meraklısınız?
    Sanki Türkiye içinde Türk milleti azınlıkmış gibi apartmanın önüne bayrak asmakta neyin nesi?

Yaw adamın içinden gelmiş bayrağını asmak istiyor. Kimse karışamaz. Müstakil bir evim olsa ben de asardım. Yanına bir tane de Fener bayrağı çekerdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cimbom Başı Dik Yürür!
    11 yıl önce açıldı
    TÜRK BAYRAĞI ASMAK YASAK MI ?
    5 yıl önce açıldı
    Bayrak fabrikası
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiboy

quote:

Yaw adamın içinden gelmiş bayrağını asmak istiyor. Kimse karışamaz. Müstakil bir evim olsa ben de asardım. Yanına bir tane de Fener bayrağı çekerdim.

Karıştığımız yok zaten tabi ki istediğini yapar ama zaten türkiyede bahçene türk bayrağı asmaktan bir amaç göremiyorum.
    Bence bir psikolog daha faydalı olacaktır.EN azından bu davranışların temel nedenini öğrenir.

• Bayrakçılara sor, bulamazsan sanayide bulabilirsin. Gerçi İstanbul'da OSTİM gibi sanayi var mıdır bilmiyorum ama ararsan bulursun. Ayrıca 3 m'lik direk yerine cephey montajlanan açılı direklerden almanı öneririm. Hem daha estetik olur, hem de daha ucuz.

Bayrak Direği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 6 Eylül 2009; 20:37:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Karıştığımız yok zaten tabi ki istediğini yapar ama zaten türkiyede bahçene türk bayrağı asmaktan bir amaç göremiyorum.
    Bence bir psikolog daha faydalı olacaktır.EN azından bu davranışların temel nedenini öğrenir.

Sanane kardeşim. Keydimin kahyası mısın ?
    Türk bayrağından ne istiyorsun. Sen git doktora gerizekalı.

sariemir06

Sanane ? Hı sanane ? Zoruna mı gitti ? İstediğim yere asarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prology -- 6 Eylül 2009; 21:21:06 >

• bayrak kanunu nu oku bence ilk önce. çünkü aykırı bir yasa vardır şimdi boş yere ceza yeme. bayrağı her önüne gelen yere astırmıyorlar benim bildiğim kadarıyla. ama tabii ki güzel bir şey yaptığın.
  • acaba evin kamu kuruluşu mu:) işi şakası ankara ostimde ucuza direkler dayım orda çalışmıştı
  • quote:

quote:

quote:

Bence bir psikolog daha faydalı olacaktır.EN azından bu davranışların temel nedenini öğrenir

Bir bu eksikti adam bayrak asmak için direk alacağım nereden bulurum diyor, adama ruhsal sorunu olduğunu söyleyip doktora gitmesini söylüyorsun. Vatansever olduğu için gizli kapaklı laf geçireceğine ben Türk bayrağını görmek istemiyorum bayrak bana batıyor desene.

@prology helal olsun arkadaşım yanındayım bende yönetici olursam sitenin girişine iki direk dikemeyi birine ulusal bayrağımız diğerine sitenin ambilemini takmayı düşünüyorum. Derbi maçlarından sonrasitenin bayrağını indirip yenenin bayrağını çekeriz eğlence olur.

@laziko53 ayıp be kardeşim... Bu mesajdan sonra sana yol göründü, uğurlar ola.

• Anlamıyorum ki nedir bu bayrak düşmanlığı. Baksana hemen belli ediyorlar kendilerini. Koyduğu resme bak adamın.
    Bu bayrak için o kadar kan dökülmüş apartman girişinde dalgalansa ne olacak. Son abd'ye gittiğimde görmüştüm evlerin önünde çok hoş duruyordu. Düşündüm benim ülkemin bayrağı neden site girişinde dalgalanmasın. Hoş,modern bir görüntü olacak hayal edebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prology -- 6 Eylül 2009; 21:51:15 >
  • çok isteniosa konabilir ama anayasaya bakılmalı ööle her yere astırmıolar. arabalara, t-shirtlere, masalara, kürsülere fln asmak yasak mesela. yazının bundan sonrasıda sadece bnm fikrim:
    artık halk her yere Türk bayrağı asar oldu. neyi ispatlamaya çalışıoruz? adı Türkiye olan bi devletin biz, Türklere ait olduunu mu? bnce bööle yaparak bazılarının artık bizi rahatsız etmeye gücünün yettini göstermiş oluoruz. bööle yaparak onların warlıını meşru kılmış oluoruz. yada kendimizin Türk oldup olmadıından bi şüphemiz mi war? resmi yerlerde, ofislerde, kurumların bahçesinde asılan bayrağa diyecek lafım yok ama bu aralar olur olmaz yerlerde birçok bayrak görmeye başladım. sööölediim gibi bnm görüşüm. iyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spinalsurgeon -- 7 Eylül 2009; 22:13:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon
    çok isteniosa konabilir ama anayasaya bakılmalı ööle her yere astırmıolar. arabalara, t-shirtlere, masalara, kürsülere fln asmak yasak mesela. yazının bundan sonrasıda sadece bnm fikrim:
    artık halk her yere Türk bayrağı asar oldu. neyi ispatlamaya çalışıoruz? adı Türkiye olan bi devletin biz, Türklere ait olduunu mu? bnce bööle yaparak bazılarının artık bizi rahatsız etmeye gücünün yettini göstermiş oluoruz. bööle yaparak onların warlıını meşru kılmış oluoruz. yada kendimizin Türk oldup olmadıından bi şüphemiz mi war? resmi yerlerde, ofislerde, kurumların bahçesinde asılan bayrağa diyecek lafım yok ama bu aralar olur olmaz yerlerde birçok bayrak görmeye başladım. sööölediim gibi bnm görüşüm. iyi geceler...

Öncelikle Türkçeyi düzgün kullanmayı öğren msn Türkçesiyle foruma mesaj yazmak forum kurallarına aykırı. Yasa meselesine gelirsek asacağın bayrağın gerekli bakımını yapamazsan ve korumazsan şuç. Yoksa bayrak asıyorsun diye kimseyi içeri almazlar. Bizim sitede bloklar arasına devasa bayrak aslılr kimsede gıkını çıkaramaz.

Aslamakla neyi ıspatlamaya çalışıyorsun dersen biriside çıkıp Bayrağı astırmamakla neyi ispatlamaya çalışıyorsun der?. Kaldiki arkadaş bayrağı şunun için asacağım demiyor ki sevdiği için asacak bunu içinde sizden izin alacak değilya, sen sevmiyorsan bayrağı görmekten rahatsız oluyorsan bayrağı asmaz asılı bayrak görüncede yüzünü çevirirsin ama sen istemiyorsun diye kendi vatanımda bayrak asmayacak değilim ya.

Ayrıca neden bayrağın asılması sizi bu kadar rahatsız ediyor. Arkadaş bayrak asacam deyince Kuyruğuna basılmış kedi gibi şıçradınız, sonrada saldırmaya başladınız. Kalbinde vatan sevgisi olan insan bayrak gördüğünde mutlu olur. Ama dedimya kalbinde vatan sevgisi olan.

• Türk bayrağına karşıtlık olarak algılanmasın. Asmanı bende çok isterim ama malesef resmi kurum değilse evinin önüne kafana göre bayrak asamazsın yasak. Resmi bayramlar haricinde bayrak asmak evler için yasak. Bayrak yönetmeliğini araştır istersen bi internette
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

quote:

Orijinalden alıntı: spinalsurgeon
    çok isteniosa konabilir ama anayasaya bakılmalı ööle her yere astırmıolar. arabalara, t-shirtlere, masalara, kürsülere fln asmak yasak mesela. yazının bundan sonrasıda sadece bnm fikrim:

Öncelikle Türkçeyi düzgün kullanmayı öğren msn Türkçesiyle foruma mesaj yazmak forum kurallarına aykırı. Yasa meselesine gelirsek asacağın bayrağın gerekli bakımını yapamazsan ve korumazsan şuç. Yoksa bayrak asıyorsun diye kimseyi içeri almazlar. Bizim sitede bloklar arasına devasa bayrak aslılr kimsede gıkını çıkaramaz.

Aslamakla neyi ıspatlamaya çalışıyorsun dersen biriside çıkıp Bayrağı astırmamakla neyi ispatlamaya çalışıyorsun der?. Kaldiki arkadaş bayrağı şunun için asacağım demiyor ki sevdiği için asacak bunu içinde sizden izin alacak değilya, sen sevmiyorsan bayrağı görmekten rahatsız oluyorsan bayrağı asmaz asılı bayrak görüncede yüzünü çevirirsin ama sen istemiyorsun diye kendi vatanımda bayrak asmayacak değilim ya.

Ayrıca neden bayrağın asılması sizi bu kadar rahatsız ediyor. Arkadaş bayrak asacam deyince Kuyruğuna basılmış kedi gibi şıçradınız, sonrada saldırmaya başladınız. Kalbinde vatan sevgisi olan insan bayrak gördüğünde mutlu olur. Ama dedimya kalbinde vatan sevgisi olan.

Konuyu çok saptırıyorsunuz her an muhalefet olma çabaları,dikkatli okuyup yapın yorumlarınızı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Türk bayrağına karşıtlık olarak algılanmasın. Asmanı bende çok isterim ama malesef resmi kurum değilse evinin önüne kafana göre bayrak asamazsın yasak. Resmi bayramlar haricinde bayrak asmak evler için yasak. Bayrak yönetmeliğini araştır istersen bi internette

Valla çevremdeki sitelerin çoğundan yıllardır girişlerinde bayrak var. Kimse bir şey demiyor. Eğer bayrak diktim diye gelip indireceklerse varsın indirsinler.
    Neden böyle sorun yapıldı anlamadım. Bayrak bu. Türkiye Cumhuriyeti'nin bayrağı. Neden asamayım ? Hadi ölçüleri vb. unsurlarda yasa var onu biliyorum ancak asmak ile ilgili bir yasa okumadım hiç.

• dostum...

mıllı bayramlar harıcınde devlet daireleri dışında öle evine bayrak asamazsın yasak.... polis gelir indirtir zaten...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.