Şimdi Ara

**BAYMAK LUNATEC** Kullanıcıları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
15
Favori
41.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kastamonu cidede oturuyorum lunatec kombim takıldı ancak baca haznesinden su sızıntı şeklinde altına kadar iniyor kova koydum evim kazanlı sistemden dönüşüm yapıldı firma boru hatlarını düzenleyip kombiyi güzelce taktı yetkili servis 2 kere geldi baca haznesini montajı yapan kırmış diyip işin içinden çıktı bu arada o parçaya 12 bin fiyat istedi baymak servis montaj yapan ustaya gidiyorum ben ilk defa kombi takmıyorum ben kırmadım dedi arada ben kaldım şikayetvara yazdım baymakdan 2 aydır arayan soran yok ben bu kadar ilgisiz sorumsuz bir firma görmedim ,aldığıma bin pişman oldum lunatec 24 modelini kombinin iç halini fotolara ekliyorun pas tutmayada başladı daha 1 ay bile kulllanamadım hakem heyetine başvurdum umarım bu sorundan kurtulurum

**BAYMAK LUNATEC** Kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 1 Mart 2025; 13:42:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bu cihazı telefondan kontrol etmek için Wi-Fi özellikle akıllı Termostat bağlanabiliyor mu kendi markası olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eediz kullanıcısına yanıt

evet Baymak connect wi-fi oda termostatı

https://www.akakce.com/termostat/en-ucuz-baymak-connect-kablosuz-dijital-akilli-fiyati,193388552.html

ama daha ucuza diğer markaların wi-fi oda termostatlarını da takıp kullanabilirsiniz. tabii bölgenizdeki Baymak servisi problem yapmazsa

çünkü Baymak servisi başka marka o.t konusunda problem çıkartabiliyor

• disintegration kullanıcısına yanıt

Diğer markalarınki 2-3 bin tl civarlarındayken baymağın bu kadar pahalı olması üzücü oldu

Baymak connect galiba piyasadan kaldırıldı

Resmi sitesinde yer almıyor

Evet ve sitedeki Termostatların hiçbirinde Wi-Fi özelliği görünmüyor. Bu devirde böyle bir parçanın olmaması ilginç

Eca bile fason olarak General Life'a ürettirdiği Eca poly smart oda termostatı var 2500 liraya satılıyor

https://www.akakce.com/termostat/en-ucuz-e-c-a-poly-smart-kablosuz-oda-i-fiyati,711689277.html

bölgenizdeki Baymak servisine sorun bu oda termostatına izin verirlerse alın kullanın

• Lunatec kombinin ekranı gitti, hiçbir şekilde ısıtma da yapmıyor. Daha 10 ay oldu alalı.

• kontratak kullanıcısına yanıt
    Umarım şu hakem heyetinden güzel bir karar çıkarda sorunlu kombiyi yenisiyle değiştirirler bin pişman oldum lunatec kombi aldığıma bu kışı rezil geçirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 19 Mart 2025; 21:6:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar bend ekombimi degistirecegim ama ustalar baymak doatec onerdiler kullanicilar memnun mu ?

• Black Raven kullanıcısına yanıt

Sakın öyle bir hata yapma 2 adet aldım çok pismanim

• Black Raven kullanıcısına yanıt

Ne arızası biter ne doğru düzgün çalışır çok da gürültülü

• Kaç ustaya sorduysam lunatec al diyorlar. duatec daha güncel model gibi duruyor oysa ki. Nedenini detaylı bir şekilde anlatabilecek birisi var mı acaba ?

Yerden ısıtmalı ev için düşünüyoruz.

• ByMean kullanıcısına yanıt

Duotec mıdır nedir sakın bulaşma pişman olursun

• Lunatec kombi almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

• **BAYMAK LUNATEC** KullanıcılarıAnkara Kombi Pazarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2025 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829
    https://www.youtube.com/watch?v=QQ30yw5flfU
  • Degerli ustam kolay gelsin bir kaç bilginize ihtiyac duyuyorum.

1- lunatec 24 kw ile (dublex net 110 metre kare evde, 9 metre petek, 2 havlupan, yalitim iyi, iklim izmir. Yerden ısitma değil. Güney cephe ) yeterli olur mu?

2- Ana esanjor modulasyonunu en etkin nasil kullanabiliriz. Hangi gidis ve dönuş derecelerinde.

3- Oda termostati logitec hediye verildi. On - of galiba. Bu yeterli olur mu? Bu model ile cihaz modulasyondan faydalanir mi? Yoksa idee oda termostati ile farklari nelerdir. ?

Cevaplarsaniz cok sevinirim.

Degerli ustam kolay gelsin bir kaç bilginize ihtiyac duyuyorum.

1- lunatec 24 kw ile (dublex net 110 metre kare evde, 9 metre petek, 2 havlupan, yalitim iyi, iklim izmir. Yerden ısitma değil. Güney cephe ) yeterli olur mu?

2- Ana esanjor modulasyonunu en etkin nasil kullanabiliriz. Hangi gidis ve dönuş derecelerinde.

3- Oda termostati logitec hediye verildi. On - of galiba. Bu yeterli olur mu? Bu model ile cihaz modulasyondan faydalanir mi? Yoksa idee oda termostati ile farklari nelerdir. ?

Cevaplarsaniz cok sevinirim

• Cnrqwerty C kullanıcısına yanıt

Dubleks evde , banyo üst kattaysa 24kW değil 30kW öneririm

Logitec kombiye aç kapa yaptırır evet on off çalışır bence yeterli. Baymak idee oda term kombiye oda sıcaklığına göre modülasyon yaptırır. Logitec ise aç kapa yaptırır, kombi kendi dönüş suyuna göre modülasyon yapar

Kombinin modülasyonuna karışmanıza gerek yok. Cihaz herşeyi otomatik yapar

Oda termostatını üst katta kullanacaksanız alt kattaki birkaç peteğe danfoss termostatik vanalar taktırabilirsiniz

Cevabiniz icin tesekkur ederim. Banyo üst katta fakat kombinin hemen üstunde. Ben de 30 kw istedim ama 24 kw yeter diye söz verdiler. Ben de sanki o fazla tuketim yapar diye kabul etmiş oldum. Pompalarınin gücü ayni dediler.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.