Şimdi Ara

Baymak Luna 5 Avant çalışma şekli hak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba buradaki arkadaşlara firmanın teknik servisinden daha çok güvendiğim için bir sorum olacak.
    2 yıldır Baymak luna 5 avant kombi kullanıyorum ve arıza sebebi ile kart değişimi yapıldı. Evim full güney cephe ara kat yalıtımlı bugüne kadar Aralık 2014-Ocak 2015 döneminde 30 günlük maksimum 190 lira ödedim fatura(5 petek ort. 43 derece) Yeni kart takıldıktan sonra cihaz 60 sn bekleyip ateşlemeye geçiyor ve 15 sn çalışıyor tekrar 60 sn beklemeye geçiyor bu sürekli böyle oluyor acaba bu normal mi doğalgaz sarfiyatım normalde beş petekle 43 derecede 3,5-4m3 iken şu an 6,5-7m3 harcıyor.

    Not: Kart değişiminde kombinin baca eğiminin yukarıya bakması nedeni ile karta yağmur suyu gittiği söylendi ve baca yüzde 2 eğim ile aşağıya doğru verildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnsed -- 1 Ocak 2016; 12:33:38 >



  • pmden ulaşan ustamızın dediğine göre kart takıldıktan sonra manometre ile gaz ayarının yapılması gerekiyormuş bende bu yapılmadı ustam bu sebepten olabileceğini düşünüyor pazartesi servis gelecek ayrıca onuda yazarım durumu ben gibi arama motorunda arayan arkadaşlara bilgi olur bu yazdıklarım.
  • servis geldiğinde sanırım önce gaz valfinden ve anakarttaki p1 reostasından yapacak ayarı.sizden ricam ayar öncesi ve sonrası fotoğraflarını çekerseniz arayan tüm arkadaşlara yardımcı olur.birde nasıl yaptığına bakarsanız.kolay gelsin...
  • Herkese tekrar merhabalar ilk gelen servis pazartesi günü arızayı gideremedi bugün gelen farklı bir teknik servis gaz modülasyon ayarlarını ekran ve üzerindeki tuşlardan yaptı ayrıca tesisatta biriken kirli suyuda boşaltarak filtreyi temizledi yeni suyu bastı ve kombi şu an 3 dakika ara ile çalışarak nornal şekline dönmüştür.

    Ayrıca Ankarada Baymak kombi kullanan arkadaşlara tavsiyem özellikle Aktif Teknik cihazıma baksın derlerse kayıt açarken arıza ile ilgili ben gibi diğer sözde yetkili servis olacak diğer firmalar ile uğraşmak zorunda kalmaz ve gerçekten işi bilen servis elemanlarının geldiğini görecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.