Şimdi Ara

baymak elegant 12 chs a+ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
2
Favori
28.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karaumut22

    Bir tanede ben aldım.inşallah memnun kalırız

    Hocam bende aldım ne kadara mal ettiniz
  • Alanlar bi bilgi versede bizde bilgilensek.Abuk subuk yorumlar okumaktan bıktık bu bölümde.
  • Rahat olun iyi klima. Ben baymak ın bu modelden önceki inverter klimasını aldım 12 lik. Güneydoğuda güneş gören 28 m2 lik salonda gayet iyi soğuttu. Geçen yıl küçük bebek olduğu için 27 derece altında çalıştıramadım. Tüketimide gayet makuldü. Bende çok araştırmıştım. Burda 1-2 marka model dışında hepsi çöp diyorlar. Ama öyle değil :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • klima forumunda millet klimadan anladığını iddia edip baymak vb markaları kötülüyor ama aynı paraya alternatif marka model önermiyorlar.

    15 m2 odaya soğutmak için kullanılmak üzere 1000 tl civarı f/p marka model söyleyin alalım beyler ?
  • bu klimayı alanlar memnun mu??

    35 m2 civarı salona çok mu yetersiz kalır yoksa az çok iş görür mü ??

    tüketimi hakkında net bilgi veren olursa minnettar kalırız
  • bende bayadır araştırıyorum arkadaşların dediği gibi bu fiyata alınabilecek f/p başka bir klima bulamadım, istanbulbilisim de 1322 TL'ye kampanya vardı (kargo ve montaj dahil) kaçırdım bir kaç gün önce ama ara ara indiriyorlar sanırım fiyatları, ayrıca bir alışveriş merkezinde Kumtel Daylux 12 Btu İnverter ile Baymak 12 Btu Elegant İnverter'ı denedim iç motor sesleri dış motor sesleri soğutma performansları tıpa tıp aynı tabi ayaküstü incelemeydi bana kalırsa o fiyata 7 yıl garanti iyi geliyor ama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk1907 -- 29 Haziran 2015; 15:52:35 >
  • Ben aldım kullanıyorum memnunum... Performansı yüksek bir ürün...Gene klima alacak olsam gene gider BAYMAK ELEGANT Alırım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayoli -- 30 Haziran 2015; 15:00:18 >
  • ugrtt U kullanıcısına yanıt
    Hocam yaz donemınde aylık ne yaktı acaba klimanız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben klimalarin kisin isitma yaparken baslangicta ya da istenen sicakliga ulastiginda soguk hava vermesini anlamiyorum. Ve sadece bu yuzden 24 luk Arcelik inverter klimayi isitmada kullanamiyorum. Baymak bu modelinde Isitma Konumunda Sicak Baslangic Ozelligi demis. Gercekten oyle mi ya da arada soguk hava da ufluyor mu?
  • Yorumlara bak Cocukmusunuz benim sekerim daha guzel yok seninki kotu, bune len az insan takliti yapin 15 yaslarinda evlerine klima taktiran ergen gibi konusmayin.
    Baymak 21 m2 de 12.000 btu inverter kullanmaktayim cok memnunum alacaklara tavsiye ederim sessiz ve sogutmasi cok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 m2 oda için nasıl olur bu model, sessiz çalışıyor mu? 19db e inebilen cihazlar var ama bunda durum nedir bilgisi olanlar cevaplarsa varsa sevinirim.
  • Forumda herkes baymak için tirt diyor neden acaba? Bi de 7 yıl garanti veren tek firma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlıal.com dan sipariş verdiğim klimam çarşamba günü geldi, Cuma günü de montajı yapıldı. Şimdilik memnunum soğutması gayet güzel ses seviyesi yüksek değil, özellikle dış ünite önceki klimama göre çok sessiz geldi bana. Kullandığım alan yaklaşık 40 mt2, ve işimi görüyor. 7 yıllık garanti süresi beni bu klimaya yöneltti, Gelen servisteki arkadaşlar gayet düzgün ve kaliteli iş yapıyor. inşaallah bundan sonra bir problem yaratmaz.
  • Merak eden arkadaşlar için 1 aylık kullanım günde 5-6 saat çalıştı 70 tl fatura geldi, klima değil evde daha çok çalışan birçok şey var bende uygun geldi
  • Arkadaşlar ev için almayı düşünüyorum ne dersiniz? Şimdi. Bu fiyatlarda ya da biraz daha üstünde tavsiye edeceğinz başka klima var mı? Bazen ev çok sıcak oluyor durulmuyor resmen. Ama her odası değil tabii. En sıcak odaya koymayı düşünüyorum.
  • öncelikle belirteyim ne klimayı övecek ne de sövecek trollerden değilim.4 gün önce aldım klimayı annemin odasına.tahmini 14-15 metrekare bi oda.sonuçta bütçem belli,1400 civarını gecmeme imkan yok.koçtaşta 1380 tl 9 taksit fiyatı gördüm ve aldım,ha gönül elbet bi daıkın veya mıtsubishi ister ama dediğim gibi bütçem belli.klimayı sorarsanız ; annem ortalama 26 derecede kullanıyor,medium da yarım saat çalıştırıp sonra low a getiriyor.başlangıç izlenimlerim şunlar ; bikere klima kesinlikle sessiz,alırken biraz tırsmıştım forumda cok gürültülü çalışıyor tarzı yorumlara bakarak.lakin özellikle dış ünitede nerdeyse hiç ses yok.sogutması iyi.elektrik sarfiyatını fatura geldiğinde anlayacagız onun için şimdi bişey diyemiyorum.kışın ısıtması konusunda da bi fikrim yok onuda günü gelince görecegiz.servis klimayı döşerken bakır boru kullandı,özellikle aliminyum falan döşerlermi diye dikkat ettim,eger aliminyum kullansalar uyaracaktım.şimdilik bi sorun yok klimada,almayı düşünen ve bütçesi belli arkadaşlara kafalarındaki soru işaretleri adına klima çalışırken video çekip atabilirim eger isterlerse..baştada yazdıgım gibi,bütçeniz belliyse orta halli bişey arıyorsanız sanırım sizi kurtarıcaktır arkadaşlar,sonuçta 1250 tl demirdökümün inverter olmayanına verecegime,150 tl fazla verip bunu aldım.umarım gelecek zamanda pişman olmayız,soru soracak arkadaşlara cevap verebilirim,saygılar..




  • Herzaman olduğu gibi bu konuyuda f/p ürünlerine çöp diyenler mahvetmiş =) geçelim...

    Dün takıldı 2 saatte 25 m2 lik salonumu hatta hol ve yatak odasına kadar serinletti, benim şöyle bir sorunum var kullanma kılavuzundaki anlatımlar çok detaylı diğil.

    Birde problemim var

    Mesela otomatik mod da derece ayarı yapabilmemiz gerekmiyor mu? otomatik moda alınca 24C ye fixliyor, o 24 ü değiştiremiyorum
    cool modunda istediğim her türlü ayarı yapabiliyorum ama istenilen sıcaklığa düşürsede ortam sıcaklığını yinede çalışmaya devam ediyor, beceriksiz biri de diğilim ama anlayamadım daha önce otellerde kalırken milyon kere klima kullanan biri olarak, kullananların nası ayarlar yaptığını paylaşmalarını rica ederim havanız serin olsun =)
  • Bende dün bimeksten 1500 liraya aldim yaklaşık. Servis gayet ilgili cikti hemen sonraki gün geldiler son derece temiz çalıştılar matkapla duvarı delerken altina elektrik supurgesini tutuyorlardi yerler kirlenmesin diye böyle servisler pek bulunmuyor bu devirde malum :) o yuzden söylemek istedim diyarbakirda oturuyorum ve buralari cok sicak olur yazin ev 23 metre kare kurduğumuz salon 11 e kadar güneş görüyor sonra görmüyor. Su an 26 derecede otomatik calistiryorum gayet iyi ve konforlu. Benimde en cok korktuğum sesti herkes abarti derecesinde sesli demişti cok sessiz değil ama illaki olağan bi klima sesi vardir ya oyle bi ses var rahatsiz etmiyor beni şahsen. O yuzden alacak olanlar rahat olabilir ve son olarak klima cok güzel bi icat :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Benim ev 11. Kat acaba dış üniteyi nasıl bağlıyabilirlermi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar servis montaja geldiğinde vakumlama işlemini yapıyormu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.