Şimdi Ara

Baykar MİUS Projesinin tasarımını yayımladı [İnsansız savaş uçağı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    İçi dolu muhalefet istiyordun ne oldu yemedi mi? Kayınpederi sayesinde devlete mal satan biri apolitik mi oluyor?

O zaman o saydığın dronlar kaça yapılıyor, devletin kasasından ne kadar çıkıyor, alım garantisi var mı, ne teşvik verildi biliyor musun, bilen var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Ben körkütük muhalif değilim. Laflara bak, seviyesizce "yemedi mi???".

Bak bakalım hangi yıllardan beri Selçuk bayraktar bu iş için çalışıyor, damat olmasa bile zaten zengin, varlıklı bir aileden geliyor.

Polonya ve Ukrayna'ya yaptığı ihracatlardan, sözleşmeden hesap edebilirsin. Boş muhalefet yerine ülkeye senden benden fazla döviz sokmuştur muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 20 Temmuz 2021; 15:0:14 >
  • Ön kontrol kanatçıkları hariç dünkü çizimle aynı. Doğru bilmiş miguyan2000.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek olmasını herkes ister.

Ama ben de inanmıyorum.

Daha milli muharip uçağını yapamadık, insansızını yapmak daha zor.

ABD vs. de çalışıyor ama daha onlar yapamadı diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cevap veremiyorsun ben de gayet medeni bir şekilde yiyip yemediğini soruyorum.

Bana ne arkadaşım polonya'ya kaça sattığından? Parası vatandaşın cebine mi giriyor? Devlete diyorum kaça satıyor var mı kaydı, açıklanıyor mu?

Ha yok dersen ki kendi bakanlığına fahiş fiyatla dezenfektan satan bakan var, yeğeni 15 lira maliyeti olan malzemeyi sgk'ya 1.000 liraya satan bakan var yesinler o ayrı mevzu.

Ben neyine cevap veremiyorum? Baykar, Selçuk Bayraktar kendisi bir devlet kademesinde yönetici mi? Önce bıbıcımmmm ehüehü yazdın, cevabını verdik 180°döndün. "Var mısın müteahhide peşkeşten bahsedelim dedin?". Şimdi de kaç lira kaç lira demeye başlamışsın. Keşke kullanıcı adının hakkını verebilsen... Aklın sıra olayı AKP'ye bağlamaya çalışıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülhak Hamit Tarhan -- 20 Temmuz 2021; 21:11:23 >
    Devletin başı olan kişiyle akrabalığı var, devlete doğrudan mal satıyor ve AKP ile alakası yok demek. Akp'ye değil de yeşiller partisine mi bağlayayım konuyu?

İha yapıyor güzel kaça satıyor diyorum devlete var mı cevabın? Vatandaşın vergisinin ne kadarı bu über dahi arkadaşa gidiyor biliyor muyuz? Ha pardon silah, milli savunma diyince ya hakk diyip ağzımızdan salya akarak övmemiz gerekiyordu.

Ben kullanıcı adımın hakkını veriyorum, sen de demek ki troll olduğunu kabul ediyorsun.

Devletin başı olan kişiyle bağı olmadan önce bu adam gene iha üretiyordu. Anlamadığın konu bu.

Açıp sorabilirsin, istersen ihaleye de girip fiyat da verebilirsin.

Hangi cümlede kör kütük savun dedim, göster lütfen. Ancak bu başarı senin içinde gerçekten yer etmiş gibi). Ben Altay tankının birim fiyatını da sorgularım. Hakkındır tabii.

Aynen hocam trollüm. Damarlarımda troll antijenleri dolanıyor.

Yav hee he beyefendinin damadıyla aynı ihaleye gireceğim. Ben diyorum kaça satıyor belli değil, bu diyor ihaleye gir. Ne ticaretten anladığın var ne iş ahlakından.

Neyse sana akp ve dronlarına iyi ibadetler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.