Şimdi Ara

Bayern Münih - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2.Maç 29.04.14 | NTV (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
480
Cevap
0
Favori
9.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gavuzla

Ya şu saçmalayan arkadaşlar ne içiyorlar bayern ikinci maç parçalarmış böyle maçlarda içsaha deplasman çok farketmez böyle takımlarda özellikle deplasman ts fb maçında olur kafana kaldırım taşımı gelecek sahadan çıkabilecek misin şüphen olur gel gelelim bi ara bayern tek kale oynadı real buna izin verdi ben bi real madridli olarak bundan nefret ediyorum lakin bu bi taktikti ben isterdim real açık oynasın 3-1 kazansın bizde futbol izleyelim ancelotti öyle istemedi maçı izleyenler 2. yarı görmüştür real çıkmak mı istemedi çıkamadı mı çok ta güzel baskı kurdular 2. yarı çünkü bekledikleri 2. kontra golü gelmedi bayernse geçen sene müthiş bi takımdı ama guardiola sağolsun gittiği de geldiğide takımın içine etti nedir bu kadar aptal bu kadar yavaş ve boş pas yapan bi takım bayern bu değildi alın size maç sonu istatistikleri bayernin tek net gol pozisyonu mario götze 90+2 diğerleri sağdan soldan seken şut ve etkisiz kafa vuruşları lakin di maria ronaldo saçmalık derecesinde başa baş kaçırdı ben hoşlanmasam da ancelotti doğruyu yaptı belki 2. maç belli olmaz real 2 fark ta atabilir bayern de atabilir berabere de bitebilir ama çekişmeli olur o kesin mantıklı yorumlar yapın lütfen...
     Bayern Münih - Real Madrid | Şampiyonlar Ligi Yarı Final 2.Maç 29.04.14 | NTV

bknz kral kupası barcelonada aynı hastalıktan muzdarip beyernden çok oynamış hatta topla bu maçın skoru şans değil anlayacağınız real bunu duruma göre ayarlıyor

dün gecemi rm li oldun sen gözükmüyordun hiç

• BENCE EN İYİ KAPANMALARI BARÇA-CHEALSE MAÇI 3-2 BİTEN MAÇ.MADRİD-CHEALSE MAÇINDA FAZLA KAPANMA YOKTU ÇÜNKÜ MADRİD 5 DK DA BİR ATAK BULUYORDU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Cannot the kingdom of salvation take me home?
  • bayern alır 2. maçı affetmez

Orijinalden alıntı: hunkar1

Heynckes olsaydı,olabilirdi..

haykes mi çıkıp oynuyor du topu

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: Gavuzla

Ya şu saçmalayan arkadaşlar ne içiyorlar bayern ikinci maç parçalarmış böyle maçlarda içsaha deplasman çok farketmez böyle takımlarda özellikle deplasman ts fb maçında olur kafana kaldırım taşımı gelecek sahadan çıkabilecek misin şüphen olur gel gelelim bi ara bayern tek kale oynadı real buna izin verdi ben bi real madridli olarak bundan nefret ediyorum lakin bu bi taktikti ben isterdim real açık oynasın 3-1 kazansın bizde futbol izleyelim ancelotti öyle istemedi maçı izleyenler 2. yarı görmüştür real çıkmak mı istemedi çıkamadı mı çok ta güzel baskı kurdular 2. yarı çünkü bekledikleri 2. kontra golü gelmedi bayernse geçen sene müthiş bi takımdı ama guardiola sağolsun gittiği de geldiğide takımın içine etti nedir bu kadar aptal bu kadar yavaş ve boş pas yapan bi takım bayern bu değildi alın size maç sonu istatistikleri bayernin tek net gol pozisyonu mario götze 90+2 diğerleri sağdan soldan seken şut ve etkisiz kafa vuruşları lakin di maria ronaldo saçmalık derecesinde başa baş kaçırdı ben hoşlanmasam da ancelotti doğruyu yaptı belki 2. maç belli olmaz real 2 fark ta atabilir bayern de atabilir berabere de bitebilir ama çekişmeli olur o kesin mantıklı yorumlar yapın lütfen...

bknz kral kupası barcelonada aynı hastalıktan muzdarip beyernden çok oynamış hatta topla bu maçın skoru şans değil anlayacağınız real bunu duruma göre ayarlıyor

dün gecemi rm li oldun sen gözükmüyordun hiç

5 yıldır rm taraftarıyım en azından neredeyse tüm maçlarınıda izlerim bi problemmi var sayın katalan sempatizanı

• uA_emir07 kullanıcısına yanıt
    O oynamiyordu da yine de etkisi olurdu..
    Herneyse bakalim,umalim ki bayern alsin.

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

Heynckes olsaydı,olabilirdi..

haykes mi çıkıp oynuyor du topu

Ferguson mu top oynuyordu ManU da.

şu TD olaylarını çok küçümsüyorsunuz ya Türk milleti olarak hepimiz süper TD'yiz.
    "And here's Messi....away from two, three, four....wonderful, wonderful, wonderful...How good is he?! A mere supernatural goal from Lionel Messi! He has wriggled and tiptoed his way to the gates of Wembley Stadium. He is just brilliant. Best player in the world."
  • Haklisin..td boşuna zaten..öylesine bir konum.

• Atletico adım adım şampiyonluğa gidiyor. Daha öncede söylemiştim Barcelona'yı bu kadar kötü bulmuşken bu yıl şampiyonluğu bir zahmet almalı Real Madrid. Böyle bir Barcelona kolay kolay daha bulunmaz.

Orijinalden alıntı: golf_R

Atletico adım adım şampiyonluğa gidiyor. Daha öncede söylemiştim Barcelona'yı bu kadar kötü bulmuşken bu yıl şampiyonluğu bir zahmet almalı Real Madrid. Böyle bir Barcelona kolay kolay daha bulunmaz.

Real'e bağlı bi durum kalmadı ki. Atletico'nun 2 maç puan kaybetmesi lazım, 3 maçı kaldı zaten. Atletico %90 şampiyon.
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • Atl Madrid Şampi...

Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.