Şimdi Ara

BAYDI ARTIK AMMA yinede soracam--PSU????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    max 90+-3 $+kdv lik bir psu alacam...

görünürde mantılklı olarak

1-FPS bluestorm 500watt
    2-Coolermaster Purepower 450 watt var yaklaşık fiyatları(90+kdv---Tabii bulabilene)

acaba başka seçeneklerde eklenibilirmi??

birde bu 2 ürünü sanki bulamayacakmışım gibi bir izlenim oluştu bende..sizce nerede bulabilirim--nette coğu yerde stockta yok deniyoo???

• vericein o fiyata yaptığın tercihler doğru bende uzun zaman araştırmıştım ve o ikisi arasındayım yakında alıcam bende..

Fsp 500 bluestorm içinhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1336

Cm realpower 450 içinhttp://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1410

gigatek.com da bu iki üründe stokta var. yanlız bu iki ürün arasında fsp seni yanıltmasın 500 watt olarak ben birçok testine baktım ayrıca galiba üzerindede yazıyor verebildiği max. 460 watt olarak geçiyor. Ama ikiside çok güzel ürünler. Fsp ve Coolermaster in teknik özellikleri yanında fiziksel olarak ikisininde çok iyi yanları var.
    Fsp nin bütün kabloları sarılı halde geliyor yani bilgisayarın içinde bir karmaşa yaratmıyor. Ve psu nun rengi mavi penceren varsa güzel görünebiliii..

Coolermaster in ise çok hoş iki özelliği var. Birincisi psu da bulunan 120mm fanda mavi led ler var. Ayrıca coolermaster in yanında çok ilginç bişey olan bir alet gelio. Bilgisayarın boş 3.5 inc floopy yeri varsa oraya takılıyo bu alet ve bilgisayarını açmandan itibaren o an sistemin kaç watt çektiğini gösterio. Belki çok gerekli değil ama çok şık duruyo bilgisayar üzerinde ve üzeri mavi ışıklı.

İkisininde özellikleri güzel artık hangisinin özelliklerini beğeniosan onu al.
    Ayrıca eğer kafanı daha da karıştırmak istiyosan mavibilgisayarın sitesinde yeni gelen Easycon serisi tagan psu lara bak derim ama yeni baktım stokta kalmamış ilginç millet bir haftada kapmış hepsini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 2 Eylül 2005, 9:12:35 >

• Fsp bluestorm
    Nerdeyse 1 senedir kullanıyorum çok da memnunum. Gayet sessiz ve stabil çalışan bir psu. Ama nacizane tavsiyem üzerine az daha koyup enermax alman daha iyi seçim olduğunu düşünüyorum.
  • fsp bluestormu iris bilgisayarda bulabılırsın mecıdıyekoy de yanlız sole yapacaksın cizgi yi arıyacaksın asusun dıspırıtoru zaten aralarında 10 dk lık yurume mesafesı var cızgıyı arıyıp ellerınde fsp bluestorm varmı dıye soracaksın eger varsa almak ıstedıgını perakende olarak iris bilgisayarı arayıp onlara ulastırırmısınız dıye sonra sen iris bilgisayarı alıp demın cızgıyle konustugunu fsp yı almak ıstedıgını sızı arayacaklarını sole tel numaranı bırak onların elıne ulasınca onlar senı ararlar bu kadar
    cizgi:356 70 70
    iris: 217 56 76

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxwoods -- 2 Eylül 2005, 8:54:09 >
  • arkadaşlar cok sağolun..

incelemelerde 2 side birbileriyle çekişir durumdalar zaten
    ama acaba hangisi daha sessiz??

neyse secimim CM yönünde olacak herhalde hadi hayırlısı..
  • coolermaster tamamen sessiz.Kullanıyorum memnunum.Yalnız şu önpanel watt göstergesi 100w geçmedi gerçekçi değil.
  • walla ben sana bluestorm al derim çünkü benim arkadaşta vardı 350 wattı 450 watt yüklemiş gene de tık yok.sen buna 650 watt yükle gene bişey olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende 480 watt tagan vardı , DC apansız bırakıp onca tagan kullanıcısını ortada bırakınca , ısı şikayeti de cabası oldu ve 550 watt enrmax ile değiştirdim.

Yaklaşık 100$ + KDV civarlarına enermax var , 370 wattlık bu model bence oldukça yerinde bir seçim olur , tabi biraz daha imkan varsa 550 watlık versiyon da tadından yenmiyor

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?Product_ID=EG375AX
  • silverstone nasıldır almalı mym 80$ 400 watt.ama marka iyimi bilmiyom bilgileriniz icin simdiden saolun
  • ben eski kasamı da harcadım.yeni sisteimim yeni kasada toplayacağım.
    XG viper (149$+kdv) almayı düşünüyorum.güç kaynağı 500watt ve gayet iyimiş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.