Şimdi Ara

Bayangtoys X8(X5C) İnceleme(Güncellenecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tipi:Quadcopter

Jiroskop:Var

Gece Aydinlatması:Var(!)

Uzaktan Kumanda:2.4GHz Wireless

Kanal Sayisi:4

Kontrol Mesefasi:70~100m

Sarj Suresi: 1 saat

Ucus Suresi:9-10 dakika

Quadcopter Agirligi:106 Gram

Paketin İçinden Çıkanlar:
    Quadcopter,Kumanda,2.0MP Kamera, 2 x Ayaklık, 4 x Kanat Koruyucu, 4 x Kanat, 1 x USB Kablo, 1 x 4GB Class 4 Hafiza Karti, 1 x Kart Okuyucu, 1 x Tornovida, 1 x, 1 x 3.7V 500mAh LiPo Batarya, 1 x Ingilizce kullanim kilavuzu

İnceleme:
    Öncelikle cok stabil ucuyor hafif dokunuslarla ayni yerde sabit kaliyor trim ayarini yaparsaniz,ince ayarini hic dokunamadan bile havada sabit kalabilir.
    H,L modlari var h olani ile cok hizli tepkimeler veriyor ev icinde L ideal yada dar ortamlarda buyuklugu itibari ile ev icin pek uygun oldunu soyleyemem.Sesine gelicek olursak baya gurultulu calisiyor onun disinda kamerasi ne iyi ne kotu fakat iş gorur ozellikle videoyu telefonda izleyecekseniz cok guzel goruntuler ortaya cikiyor pc de filan ekran buyuk oldugu icin dogal olarak kalitesi kotu oluyor fakat ben her isimi telefonda yaptigim icin beni tatmin etti.Fotoraf kalitesine ama ayni seyleri soyleyemeyecegim baya kotu cekiyor ama bazende iyi cekiyor genel olarak bakmak gerekirse fotoğraf kismi iş yapmaz.Ornek videolarda zaten sizde karar verebilirsiniz iyi kotu oldunu.Sarj suresi bakimindan orjinal pili 500 mah 5-6 dk ucus deneyimi sunuyor fakat gearbestte 2.26 dolara 650 Mah degerindeki bataryalar satiliyor 3-4 tane almanizda fayda var birde 5 li batarya doldurucu alirsaniz en azindan 30-35 dk ucus deneyimi alabilirsiniz.Ürün tamamen syma x5c'nin klonu yedek parca konusunda sıkıntısı yok yani urunun fiyati beyaz olan 35.5 dolar siyah olani ise 37.5 dolar symadan ortalama 10 dolar daha ucuz.Ledlerine gelicek olursak parlak degil gunduz baya zorluyor sizi önu arkasini ayirt etmek baya zor.Taklalari stabil fakat 4-5 metre yuksekte olmasi onemli daha alcak mesefelerde zorlaniyor.
    Daha detayli incelemeleri biraz kullandiktan sonra belirtirim fakat bu fiyata beni tatmin etti tek sorunu bana kalirsa led ve menzil sorunu ortalama 100 metre,anten modifiyesi ile tarantula x6 gibi 300 metreleri yakalamaya calisicam cunku fpv sistem almayi dusunuyorum onun disinda kac gram agirlik tasiyor gibi konulari dedigim gibi kullandiktan sonra belirtecegim.

Resimleri:

Kendi 2.0 MP Kamerasindan Örnek Video:
    Güncellenecek

Kendi 2.0 MP Kamerasindan Örnek Resim:
    Güncellenecek

Uçuş/Stabilite Testi:
    Güncellenecek

Yükseklik Testi:
    Güncellenecek

Ürün Linki:
    http://m.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_263707.html?wid=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 15 Mayıs 2016; 1:05:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.