Şimdi Ara

Bayan şöförlere saygılı olalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Düdük korna basmak bizim milletimiz de alışkanlık olmuş ama bayan şöförlere korna basmadan önce iyi düşün heyecan yapıyorlar ve daha kötü sonuçları oluyor ...

Lütfen eğer hata yaptıysa hafif bir korna basın yanına gelip cam açıp bağırmayın ... Yolda insanları taciz etmeyin ...

Evet erkeklerde hata yapar ama erkek olunca bağırıp çağıramiyorsunuz ... Sadece bayanlara bağırarak kendiniz adam yerine koymayın ...

Nasıl bir erkek sürücüye abanarak basamiyorsaniz bayanlara daha da kibar olun ...

Bugün benim eşimi sola donecekken orta şeritten donmeye calisan kisi sıkıştırım 4 yol ortasina bırakmış... Diger taraftan arabalar da gelince yayalar yolu kesip kurtarmiş ...

Kisaca o koltulta ben olsaydim iner kafasini o kornaya vururdum o şeritin hakki düz gitmekse düz gidecek akıllılık yapip onca dönmeyi bekleyenin önüne kirmayacak ...

Son olarak magandalik yapacaksaniz araba kullanmayin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• nedense bizim millet direksiyona geçince vahşileşiyor. öküz herifler
  • Yalnızca başlığı okudum ve diyorum ki: Cinsiyetçi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metni oku bari o kadar yazmışım :)

• Trafikte sade kendileri varmis gibi suruyorlar. Trafikteki kucuk kazalarin cogunda onlarin dikkatsizligi sebep oluyor. Bilmiyolarsa surmesinler kardesim ne haklari var baskalarinin canini malini tehlikeye atmaya. O aynalar o arabalara sus diye konmuyor.

Iyi surenler de var onlara bir sey demiyorum ama cogu azrailin minik reaperleri gibi trafikte. Ayrica hata olur eyvallah ama benim kizdigim sey dikkatsizlik. Dedigim gibi yoldaki tek arac onlarinmis gibi suruyolar buna kiziyorum.

Ayrica sakin kalamiyorsa hic cikmasin yola kendini öldürür. Böyle boyle tecrube kazaniyolar kaza anlarinda sakin kalmayi öğreniyorlar

• Sast kullanıcısına yanıt
    Hocam eşiniz veya anneniz şöför mü ?
    Sag seritte yavaş gidiyor diye bile korna basan var ...

Kornaya basılı tutmak normal mi yani sence ?

• trafikte güvenliğini sağlamak istiyorsan silah taşıyacaksın başka da bir şey bilmem , herkes maganda sinir hastası , öldürene kadar kafanda beyzbol sopası kırılması manidar yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabası olan insanlara...
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peqi.

• bayan diyen insanın ağzına vurasim geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Flagyy

Ben cinsiyete bakmadan gösteririm tepkimi o yuzden bunun empati ile alakasi yok. Kornaya uzun basmak da uyaridir birinin canini tehliye atiyorsam bassin kornaya uzun uzun asil empati budur.

Sence kirmizi isikta beklerken gelip arkadan carpmalari normal mi ? Sen duz giderken serit degistirecegim diye sağina tiklatmalari normal mi ?

• Sast kullanıcısına yanıt
    Tabiki normal değil bunu erkek te yapabilir ucunda ölüm olmadığı sürece bir şey demiyorum nasil olsa sucluysa ödeniyor bagirarak işi uzatmak istemiyorum ...

Korna yerine aksam sa selektör yaparim korna dan rahatsiz olurum fazlasıyla

• Tabiki cana gelecegine mala gelsin ama durup dururken ne gerek var. Hallediliyor diyorsun boya degen araba 2 bin lira deger kaybediyor en azindan. Basima geldi benim kirmizi da geldi vurdu pardon duramadim diyor. Ben buna maruz kalmak zorunda miyim ya arka koltukta cocugum olsa ya yaralansa.

Erkeklerin daha kirmizida duran arabaya carptigini duymadim ben.

Ayrica surucunun erkegi kadini olmaz. Kadin ehliyeti diye ayri bir sey yok. Herkes ayni kurallara uymak zorunda erkege korna bas kadina basma boyle bir sey yok. Boşa tartisiyoruz iyi forumlar. Umarim ne sen ne esin kaza bela yapmazsiniz ne basiniz agrir ne cebiniz

• Bizim milletin yapısında var bu öküzlük. Ya yeşil ışık yanar yanmaz kornaya basmak nedir? Bu olay beni bile geriyor. İnip adamın kafasını kaputa sıkıştırmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flagyy

sağ şeritte yavaş gidiyor diye kimse korna çalmaz, sinyalsiz aynaya bakmadan zart diye önüne kırıyolar o zaman korna çalıyorsun ister istemez
  • Ya bırakın demagojiyi kardeşim, bayan şoförler bildiğin maganda gibi kullanıyor bu kadar. Magandalık sadece 180le giderek olmaz, tek bi hareketle bir sürü kişiye strese sokuyorlar / tehlikeye atıyorlar.

• Bayan olmasının bir önemi yok. Trafikte kimseye ayrıcalık tanınmaz. Herkes işinde gücünde. Önümdeki aracı bayan kullanıyor diye ona ayrıcalık tanımam. Ayrıca sağ şeritte bile olsa 30-40'la giden arabaya korna çalınır. Burası amerika değil öyle 5 şeritli yollarımız yok. Herkesin işi de acele ülkemizde. Trafikte esas olan seri olmak ve arkadaki ve öndeki aracın nereye sapacağını ve ne yapacağını tahmin etmektir. Öyle bayan şöförün yaptığı gibi yolda tek kendi varmış gibi davranmak değildir.
    Trafiğe uyması gereken bayan sürücüler bizim onlara uymamızı bekliyorsa çok beklerler.
  • Trafik kurallarina uyup ondan sonra saygi bekleyecekler. Kirmizi isikta gecip, sol seridi isgal edip "trafikte bayana saygi" diye zirvalamayacaklar. Yoksa kimsenin aracin soforune baktigi yok. Adam gibi araba suren kimseyle sorunumuz yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.