Şimdi Ara

bayan için telefon tavsiyesi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kız kardeşim için telefon alıcam ancak hem dokunmatik hemde kameralı,flaşı olan,dokunmatik hassasiyeti iyi,maksimum 400-450 tl civarında bir telefon düşünüyorum..tavsiyeleriniz nedir..samsung monte var ancak onunda flaşı yok diye istemiyorum..her yerde her an kullanışlı bir tel olsun istiyorum...

5800 hiç bahsetmeyin bile çünki arkadaşlarım aldı ve pişman oldular ..çok donuyor resim ve mesaj çekerken telefon donuyor ve bi müddet sonra kapanıyor..dokunmatiğide beni pek tatmin etmedii..bu telefonlar dışında tavsiyeniz nelerdir.kullandığınız ve memnun olduğunuz bir cihaz var mı?

• 5800 yeni çıkan firmware güncellemeleriyle çok daha stabil hale geldi ve dokunmatik hassaslığı arttırıldı onu söyliyim. en son v51 versiyon yükledim ben ve bir çok hata gözle görülür şekilde azaldı. şimdi v60 yazılımı çıkacak donmalar tamamen bitecek.ben yinede bir bakmanı tavsiye ederim sana..arkadaşlarınki şanssızlık...

wifi önemli değilse 5230 da olabilir çok şık. yada bayan için monte düşünülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi real_king -- 23 Eylül 2010; 1:32:28 >
  • 5800 da symbian varken v5001 bile çıkarsalar fayda etmez 5800 bildiğiniz ölü doğum oldu.N8 ilede aynı hatayı yapmaya devam ediyor sahtekar nokia.
    Samsung lady tavsiye ederim model kodunu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

5800 da symbian varken v5001 bile çıkarsalar fayda etmez 5800 bildiğiniz ölü doğum oldu.N8 ilede aynı hatayı yapmaya devam ediyor sahtekar nokia.

• ölü filan doğduğu yok sadece bilinçsiz tüketiciler bu hale getirdiler konuyu. N8 bu olumsuzlukları kapatmaya geliyor. Nokia nın yeni amirali olacaktır. şüpheniz olmasın.
  • quote:

5800 da symbian varken v5001 bile çıkarsalar fayda etmez 5800 bildiğiniz ölü doğum oldu.N8 ilede aynı hatayı yapmaya devam ediyor sahtekar nokia.

İyi de N8 daha çıkmadı ve oratada da inceleme yok, milleteki bu atıp tutma sevdasını anlamıyorum ki...
  • 5800 ziyade 5530u öneririm daha kibar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Annem için telefon tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

ölü filan doğduğu yok sadece bilinçsiz tüketiciler bu hale getirdiler konuyu. N8 bu olumsuzlukları kapatmaya geliyor. Nokia nın yeni amirali olacaktır. şüpheniz olmasın.

İnsan ister bilinçli ister bilinçsiz olsun parmağı olupta 5800a dokunan herkes 5800ın kullanışsızlığını anlayabilir bunun için teknik bilgiye gerek yok .Hayatınızda hiç iphone'u kurcaladınız mı ? yada en aından bir s8500 yada hiç olmadı corbye dokundunuz mu? Bu tip telefonların ısıya duyarlı ekranlarının yanında 5800 alıpda memnun kalmak çok zor. Üstüne birde stabil olmayan symbian ile dokunmatik ekran bir araya gelince 5800 kullanılmaz hale geliyor.Sırf kağıt üzerinde özellikleri çok iyi F/P oranı çok iyi görünüyor diye ne kendimi ateşe atarım nede kimseye tavsiye ederim.100 tl daha ucuz alan samsung corby alın bin kat daha iyi en azından kaliteli bir dokunmatik telefon kullanılmış olur.

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

İyi de N8 daha çıkmadı ve oratada da inceleme yok, milleteki bu atıp tutma sevdasını anlamıyorum ki...

Symbianın bir çok modelini kullandım en son N95 8gb kullandım babamdada N82 vardı o kasılmalar mesajlar açılırken yada arama yapıp sonlanırken o tuhf tuhaf can cekişmeleri beni delirtiyor.Sanki en son N97 N86 çıkardılar düzeldimiki N8 çıkınca düzelsin.2010 oldu hala aynı nokia aynı 2011de düzeliceğini sanmıyorum N8in videolarını izledim symbian sayesinde dokunmatik ekranın verdiği tepkimeler pekte iç açıcı değil umarım başarılı bir model olurda utandırır beni nokia.Şahsi fikrim nokiadan S40 serisi hariç telefon alınmaz symbian başa bela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 23 Eylül 2010; 16:24:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Symbianın bir çok modelini kullandım en son N95 8gb kullandım babamdada N82 vardı o kasılmalar mesajlar açılırken yada arama yapıp sonlanırken o tuhf tuhaf can cekişmeleri beni delirtiyor.Sanki en son N97 N86 çıkardılar düzeldimiki N8 çıkınca düzelsin.2010 oldu hala aynı nokia aynı 2011de düzeliceğini sanmıyorum N8in videolarını izledim symbian sayesinde dokunmatik ekranın verdiği tepkimeler pekte iç açıcı değil umarım başarılı bir model olurda utandırır beni nokia.Şahsi fikrim nokiadan S40 serisi hariç telefon alınmaz symbian başa bela.

İzlediğiniz N8 videolarında o cihazların yazılımsal sorunları mevcuttu. Ayrıca N8'i bu kadar ertelemesinin sebebi de yazılımındaki bazı aksaklıklar yüzünden. N8'i tam olarak stabil bir şekilde piyasaya sürecekler. Eski Symbian deneyimlerinize göre varsayımlara dayanarak yeni bir sistemi olan cihaz hakkında bu kadar ön yargılı olmamanızı öneririm. Cihaz bir çıksın kullanıcı yorumlarını ve incelemelerini görelim ondan sonra iyi ya da kötü yorum yapılır.

• bu aynı şeye benziyor "windows xp den sonra vista bekleneni veremedi o halde windows 7 de kötüdür"

demek kadar saçma bir ön yargı bana göre...bekleyelim ve görelim.

N8 de son rütuşlar yapılıyor.iphone 4 gibi erkenden piyasaya sürülüp rezil olmuyor en azından..cihaz kendini bulacak ve öyle piyasaya sunulacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.