Şimdi Ara

Bavulunu topluyor, Florya'nın ilk yolcusu!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon sonunda kadroda ciddi bir temizlik yapmayı planlayan Galatasaray'da ilk yolcu 2.5 sezondur takımda olan ancak sarı-kırmızılı takımda oynadığı maç sayısı 20'yi bulmayan Çağlar Birinci olacak.

Bavulunu topluyor, Florya'nın ilk yolcusu!..

Galatasaray'da Ünal Aysal'ın başkanlığa, Fatih Terim'in de teknik direktörlüğe gelmesiyle birlikte yaşanan büyük değişimden oyuncular da nasibini aldı ve birçok futbolcu ya bonservisi ile ya da kiralık olarak başka takımlara gönderildi.

Terim, takımda kalan ve kendisi gelmeden önce performans olarak iyi geri dönüş alınamayan, Aydın Yılmaz, Gökhan Zan, Emre Çolak gibi, isimlerle ise özel olarak ilgilendi ve birçok platformda yoluna devam eden takımın ihtiyacı olduğu anlarda bu oyunculardan faydalanmasını bildi.

Ancak bir isim var ki, ne takımdan gönderildi, ne de yoklukta bile forma şansı bulabildi.

Denizlispor'dan 2010/11 sezonunda transfer edilen Çağlar Birinci 2,5 yıl sonra, 2013 yılında hala kadroda. Bu sezon forma giydiği maç sayısı Süper Lig'de 18 dakika ve Türkiye Kupası'nda iki maçta 90 dakika olmak üzere sadece 3... Hakan Balta'nın son 2 sezondur yaşadığı performans düşüklüğü sonrası bile formayı asıl mevkisi defansın solu olmayan Albert Riera'ya kaptıran Çağlar Birinci'nin sarı-kırmızı kariyeri yakın bir zamanda sonlanabilir.

ÇAĞLAR TRANSFERİ ONU ENGELLEYEBİLİRDİ

Çağlar transferi G.Saray'ın çok önemli bir savunmacıyı 'kazanamasına' da sebep olabilirdi. Galatasaray'da o dönemde yönetimde bulunan Adnan Sezgin, Ege temsilcisi ile transfer için 1,5 milyon euro ile birlikte altyapıdan 4 oyuncuyu bonservisi ile, bir ismi de kiralık olarak göndermek üzere anlaşmıştı.

Bonservisi ile verilmek istenen isimlerden biri de Semih Kaya'ydı. Fatih Terim'in kendisini keşfetmesi ile Galatasaray taraftarlarının sevgilisi olan Semih Kaya, Denizli'den gelen teklifi reddetmesi sonrası takımda kaldı.

Çağlar'ın içinde bulunduğu bu duruma neden olan en önemli olay ise sakatlıklar. Futbolcuların kabusu olan fıtık rahatsızlığını geçiren, ardından da ayak bileğinde sorun yaşayan defans oyuncusu, bu sakatlıklarının ardından da geri dönüşü gerçekleştiremedi. Antrenman eksiğini kapatmakta sorun yaşayan Çağlar'ın bir süre sonra fazla kiloları dikkat çekmeye başladı. Nitekim teknik direktör Fatih Terim de kadroda tutmasına rağmen, kendisine fazla şans tanımadı.

YOLUN SONU GÖRÜNÜYOR...

2012 yaz aylarında da, devre arası transfer döneminde kadrodan gönderilecek isimler arasında ilk sıralarda yer aldı 28 yaşındaki oyuncu.

Ancak ya alıcı bulunamadı, ya da sol beke yapılması beklenen takviyede olumlu sonuç alınamadı. 23 yaşında, Eylül 2008'de onu ilk kez milli takıma alarak beğendiği isimlerden biri olduğunu gösteren Terim de alternatif yaratması nedeniyle Çağlar'ın takımda kalmasına izin verdi.

Trabzon doğumlu futbolcu için devre arasında Bursaspor girişimlerde bulunurken, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da Çağlar'ın durumu hakkındaki gelişmeleri yakından takip ettiği ifade edildi.

Galatasaray'da oynadığı süreç boyunca taraftarlara kendisini kanıtlayamayan ve sezon sonunda kontratı sona erecek savunmacı için sarı-kırmızı yolun sonuna gelinmiş gibi görünüyor...

• isabet olur
  • 2.5 sezon oldu mu o kadar
  • Bu Adnan Sezgin safi zarar. Semih'i bile kaptırıyormuş az daha.
  • Çağlar diye birimi varmış ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabri?
    gökhan zan?
    aydın?
    hakan balta?

bunlarda gider umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvReN 7

sabri?
    gökhan zan?
    aydın?
    hakan balta?

bunlarda gider umarım

Aydın gitsin gerisi kalsın.
    Sabriden iyi yedek bekleyecek , şans verildiğinde oynayacak adam bulamazsın.
    Gökhan Zan bizim yeni Emre Aşık'ımız , ne zaman büyük bir hata yaptığını gördün, yada ne zaman defansta döküldüğünü gördün, en iyi türk stoper alternatifi.
    Hakan Balta , Çağlar gibi elamanlara kalırsın yollarsan hakan baltayı, stoperda oynayabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk oyuncu göndererek temizlik yapılmış sayılaz aşırı yabancı enflasyonu var cimbomda

Urfalı
    ambrabat
    Danny
    Elmander

gitmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 14

quote:

sabri?
    gökhan zan?
    aydın?
    hakan balta?

bunlarda gider umarım

Gökhan Zan bizim yeni Emre Aşık'ımız , ne zaman büyük bir hata yaptığını gördün, yada ne zaman defansta döküldüğünü gördün, en iyi türk stoper alternatifi.
    Hakan Balta , Çağlar gibi elamanlara kalırsın yollarsan hakan baltayı, stoperda oynayabiliyor.

sabri hadi neyse yine koşuyor ediyor idare eder.
    ama diğerleri bize göre değil. küçük takımların işine yarar bu adamlar.

• yuh be 2.5 senedir hiçbir şey yapmadı bu bir rekor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMPROVER

Türk oyuncu göndererek temizlik yapılmış sayılaz aşırı yabancı enflasyonu var cimbomda

Urfalı
    ambrabat
    Danny
    Elmander

gitmeli

Ujfalusi yaşlı bırakır zaten.
    Amrabat takıma yeni geldi yük bir paraya, kolay kolay gitmez. Gitmesi de gerekmez.
    Dany ilk 11 forvetin, iyi de oyuncu, genç de sayılır. Saçma olur
    Elmander çok faydalı oyuncu, ama çok fazla forvet var takımda. Gitmesi taraftarı değilim ama yabancı sınırına takılabilir.
  • bunun dışında amrabat ve dany de fos çıktı. boşuna yer kaplıyorlar yabancı sınırlamasında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sneijder 14

quote:

sabri?
    gökhan zan?
    aydın?
    hakan balta?

bunlarda gider umarım

sabri hadi neyse yine koşuyor ediyor idare eder.
    ama diğerleri bize göre değil. küçük takımların işine yarar bu adamlar.

Sabri zaten az paralara oynuyor takım ortalamasına göre kalmasının zararı yok.
    Riera'yı yolluyoruz sizin mantığınıza göre, yerine bek alıyoruz.Hem Hakanı hem çağları yolluyoruz bi sakatlandı mı sol bekimiz kimi oynatmayı planlıyorsun.
    Serdar Aziz'i felan istiyorsunuz takıma 6 milyon felan çekiyorlar, Gökhan Zanın hem bonservisi yok , hemde görev verildiğinde en iyi şekilde oynuyor, Bu arada hemde Türk.Kaç tane beleşe böyle adam bulabilirsin.
    Gökhanın fotoları var 5 ay futbol oynamadı ama kasları hala yerinde , engin gibi kendini salmamış , 5 ay oynamayıp bu kadar iyi oynamak herkesin harcı değil.

• quote:

bunun dışında amrabat ve dany de fos çıktı. boşuna yer kaplıyorlar yabancı sınırlamasında.

Bu arada seninle futbol konuşulmaz geçen 1461 Trabzona yenilidiğimizde bu takım nasıl buralara geldi gibi saçmalamıştın.
    Şimdide Dany'e laf atıyorsun , dany hani sakat olmadığında takıma ismi ilk yazılan oyuncu, boş konuşuyorsun.
  • quote:

bunun dışında amrabat ve dany de fos çıktı. boşuna yer kaplıyorlar yabancı sınırlamasında.

Kardeş rica ediyorum yorum yapmaktan vazgeç. Tüm iyi niyetimle söylüyorum çok gülünç mesajlar atıyorsun.
  • Çok umutluydum Çağlardan.
  • dany ve amrabata futbolcu diyen bu işten anlamayanlardır. kimse kusura bakmasın. gidin biraz ingiltere ligi izleyin be abicim. hayret bir şeysiniz. bakın adamlar nasıl defans yapıyor. nasıl top çeviriyor. nasıl orta yapıyor. ondan sonra gelin yazın. geri kafalısınız ancak limitleriniz kadar konuşuyorsunuz. biraz geleceği görün. bu adamlar 3. sınıf adamlardır. bakın İKİNCİ bile değil ÜÇÜNCÜ sınıftır.

bence siz yorum yapmayı bırakın yada gerçekleri kabul edin. siz boş konuşuyorsunuz. Türk insanının en büyük zaafı gerçekleri görememek.

amrabat ile bale'ı karşılaştırın. ben gidip hasan hüseyin ile karşılaştırmam kimse kusura bakmasın. dany'i ferdinand ile karşılaştırın. ondan sonra gelin konuşalım. at gözlüklerini çıkartın artık.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

quote:

Kardeş rica ediyorum yorum yapmaktan vazgeç. Tüm iyi niyetimle söylüyorum çok gülünç mesajlar atıyorsun.

Ben o arkadaşa katılıyorum. Dany'de, Amrabat'ta Galatasaray'da ancak yedek olabilecek oyuncular. Yedek oyuncuya da yabancı kontenjanı harcamak akıllıca değil.
  • quote:

quote:

Ambrabat Dany iyi alternatifler ve gorev verildiginde yerine getiriyorlar ama sen muhtemelen her mac gol atsinlar her mac asist yapsin her mac gol yemeden bitsin diye bekliyorsun.Yada bilgisayar oyunu oynayip ona gore yorumluyorsun.Ambrabat in grup maclarinda SL de cok kritik asistleri var.Dany keza yerine alisacaktir.Alternatifleri bu kadar kolay gonderirsen AS oyuncularinda takimda bir seviye duser.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

quote:

Ben o arkadaşa katılıyorum. Dany'de, Amrabat'ta Galatasaray'da ancak yedek olabilecek oyuncular. Yedek oyuncuya da yabancı kontenjanı harcamak akıllıca değil.

+
    Seneye yedekte yabancı olmayacak.Çok ciddi temizlik şart takımda.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.