Şimdi Ara

BAU Robot Gunleri Icin Arkadas Ariyorum..(Istanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

22-23 Haziran tarihleri arasi bagcesehir universitesi robot yarismasina davet edildim arkadaslar.. Tek basimayim sivastan istanbula gidececem Projem biraz buyuk oldugu icin tasimada sikinti cekecegimi dusunuyor istanbulda. 22 23 arasi bu islere gonul vermis bir arkadas bana yardim ederse cok iyi olur. Yarismadan odul alirsam arkasada iyi bir yemek ismarliyacam...

Yapacaklarimiz
    Arkadas beni saat 8 9 gibi esenler otogarinda bekliyecek ben gelince otobus firmasinin servisi ile besiktasa gececez. Orda inip projeyi sirtlayacaz ve universiteye gidecez. Hamallik isimiz burda bitecek. stanford universitesinde ogretim uyeleri konusma yapacakmis ayrica bau-stanford yapay zeka laboratuarlarinin acilisi olacakmis. ilk gun boyle gecer.. ben projeyi anlatirim arkadas isterse beni universiteye birakinca gidedebilir..

22 haziran odul toreni olacakmis.. Saat 12 gibi yarisma biter. Bittikten sonra odul alirsam arkasa yukardada belirttim guzel bir yemek ismarlacam. Bu yarismadan sonra ozyegin universitesinde ki robokamp a katilacam projeyi yanimda tasiyamayacagim ve koyacak yer olmadigi icin tekrardan oto gara goturup sivas arabasina koyacaz bu kadar .d

Lutfen sozunun eri kisiler teklifte bulunsun... Tesekkurler

BAU Robot Gunleri  Icin Arkadas Ariyorum..(Istanbul)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiLYoNeR36 -- 18 Haziran 2014; 15:41:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle başarılar, etkinlikte görevli olacağım için yardım edemeyeceğim ama bence projeyi okulda bırakmayı hiç düşünme. Çünkü yazın okulda her şeyin yeri değişebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laichzeit

Öncelikle başarılar, etkinlikte görevli olacağım için yardım edemeyeceğim ama bence projeyi okulda bırakmayı hiç düşünme. Çünkü yazın okulda her şeyin yeri değişebiliyor.

Tesekkur ederim. hocalardan izin alip Depo gibi bir yere koyarim diye dusunuyordum ama olmazsa en kotu ozyegine yanimda gotururum orda sikinti olmayacagina eminim. Ayrica benim kalacam yerim de yok :) sehirdisinda gelecekler icin bir kolaylik dusunmediniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiLYoNeR36 -- 17 Haziran 2014; 20:17:53 >
  • Üniversitelerin bu tarz organizasyonlarda kalacak yerle ilgili bir şey yaptığını hiç duymadım, belki yapanlar olmuştur tabi ama sıkıntı çekeceğini sanmıyorum okul zaten İstanbul'un merkezinde ve ulaşımı rahat.
  • quote:

Üniversitelerin bu tarz organizasyonlarda kalacak yerle ilgili bir şey yaptığını hiç duymadım, belki yapanlar olmuştur tabi ama sıkıntı çekeceğini sanmıyorum okul zaten İstanbul'un merkezinde ve ulaşımı rahat.

Tamam hocam yapcak bisey yok anladigim kadariyla kendim halledecem bir sekilde... Son olarak gecenlerde burs vadi ileIstanbul Aydin universitesinde ki robot yarismasina katildim. Ayak oyunu yaptilar. Cok pisman oldum sonradan katildigima Bagcesehir insallah boyle bir sey olmaz..

Ayrinti
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=93182523&p=4#93351335

• Okul baya önem veriyor bu etkinliğe, böyle bir şey olmaz umarım.
  • quote:

Okul baya önem veriyor bu etkinliğe, böyle bir şey olmaz umarım.

Bende hic sanmiyorum hocam yinede soyleyeyim dedim.

Hocam bide ben bau apply basvurdum bir kac gun icinde sonuclari aciklayacaklar. Genelde %30-35 bazilarina %50 burs vermisler. Sahsen bana %75 %80 vereceklerini dusunuyorum. Yarismaya katilma amacimda zaten odul kazanmak degil(cok iyi projeler var zaten) bu burs oranini yukseltmeye calismak siz universitede bana yardimci olabilirmisiniz yani hocalarla gorusmemi filan saglayabilir misiniz ? gercekten cok makbule gecer eger yardimci olursaniz :)

basvurumun bir kismi:

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92557581&p=1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    koc ailem sifre satan varmi ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apply bau hakkında hiçbir fikrim yok ama 22'sinde bir çok hoca ve yönetimden insanlar olacaktır. Kendin de şans yaratabilirsin.

• quote:

Apply bau hakkında hiçbir fikrim yok ama 22'sinde bir çok hoca ve yönetimden insanlar olacaktır. Kendin de şans yaratabilirsin.

Tamam.

• guncel.

• up

BAU Robot Gunleri  Icin Arkadas Ariyorum..(Istanbul)

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.