Şimdi Ara

BATUM'A TELEFON ALMAK İÇİN ZİYARET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
37.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR BATUMDAN TELEFON ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. İPHONE 5 1350 LİRAYA GELİYOR KAYDI DAHİL YURTDIŞINDAN ALAN ARKADAŞLARDAN FİYAT OLARAK BİR FİKİR İSTİYORUM.



  • Bence alma. Forumun ikinci el bölümüne bak. Orada da neredeyse aynı fiyata bulursun Açılmamış kutuda kayıtsız 5. Sonra kendin kaydettirirsin. Boşuna sadece onun için gitmene gerek yok.

    Ama zaten gitmeyi düşünüyorsan o zaman diyecek bir şey yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zig Zag

    Bence alma. Forumun ikinci el bölümüne bak. Orada da neredeyse aynı fiyata bulursun Açılmamış kutuda kayıtsız 5. Sonra kendin kaydettirirsin. Boşuna sadece onun için gitmene gerek yok.

    Ama zaten gitmeyi düşünüyorsan o zaman diyecek bir şey yok

    +1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zig Zag

    Bence alma. Forumun ikinci el bölümüne bak. Orada da neredeyse aynı fiyata bulursun Açılmamış kutuda kayıtsız 5. Sonra kendin kaydettirirsin. Boşuna sadece onun için gitmene gerek yok.

    Ama zaten gitmeyi düşünüyorsan o zaman diyecek bir şey yok

    Ben zaten rizedeyim 40 dk lık mesafe
  • Valla alınabilir ancak garanti konusunda sıkıntı çekme şansın olabilir. Eğer kullanacaksan ve gidip geleceksen sıkıntı yok. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Valla alınabilir ancak garanti konusunda sıkıntı çekme şansın olabilir. Eğer kullanacaksan ve gidip geleceksen sıkıntı yok. :)

    Gürcistan öyle bir ülke ki yani teknik eleman sıkıntısı hat safha da. Sorunlu olsun olmasın telefonu hemen orada değişiyorlar ve 3 yıl garanti veriyorlar. tek sıkıntı tekrar kayıt ettirmek aldığın cihazı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: parsan

    quote:

    Orijinalden alıntı: astegon

    Valla alınabilir ancak garanti konusunda sıkıntı çekme şansın olabilir. Eğer kullanacaksan ve gidip geleceksen sıkıntı yok. :)

    Gürcistan öyle bir ülke ki yani teknik eleman sıkıntısı hat safha da. Sorunlu olsun olmasın telefonu hemen orada değişiyorlar ve 3 yıl garanti veriyorlar. tek sıkıntı tekrar kayıt ettirmek aldığın cihazı

    Hocam dediğim gibi al bence. Elektronik şans işi. Alırsın 5 sene kullanırsın tık demez cihaz. Ama bazılarında da alırsın 2. gününde sıkıntı çekersin. Sürünürsün...

    Ama ben olsam almam. Netice de 1300 TL'ye gelecek. Bu kadar para veriyorsan al Türkiye'den kafan rahat olsun.




  • bence alinir hocam

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben htc one s aldım batumdan türkiyede de 1 yıl garantiliymiş cihaz imesi ile kvk ya danıştım iphoneda da aynı şey olabilir global garanti kapsamında 1 yıl tr de garantisi olabilir.
  • batumda 3 gun kalmak gerekiyor mu vergi iadesi olması icin yakın zamanda giden var mı acaba ?
  • evet arkadasım ben hopalıyım bursada oturuyorum her sene gıderım su ana kadar 20 debn fazla gecıs yaptım vergıden faydalanmak ıcın en az 3 gun kalman gerek Tax Freeden faydalanamazssın sınır kapısına yakın olanlar gıt gel sorun olmucagı ıcın alabılır ama ben sahsen 150 200 tl ıcın o rıskı almam
  • arkadaslar ben batuma 20 den fazla gıttım bursada oturuyorum oncelıkle suc olayı yok tabı kımseye bulasırsan o ayrı elektronik esyaya gelınce sınıra yakın olanlar ıcın avantaj garantı bakımından dersenız 200 tl ıcın deymez o sızın kararınız fıyatlar bazı tel da tr pahalı Tax Free ıle kdv avantaj saglanıyor sahsen sadece bal aldım oda kdv sız :) bırde elektronıc esyayı pasaporta yazdırmak şart ve en az 3 ğün kalmanız gerekıyor Tax Free faydalanmak ıcın gunu bırlıklerde faydalanamıyorsunuz kimlik ile gecenler bundan faydalanamıyor pasaporta işlek şart yanlış yapmayım kesınlıkle pasaport şart ama batuma gıtmenızı kesınlıkle tavsıye ederım yanınızda bır ark olun ama ;)
  • Bende almayı düşünüyorum da gerçekten 3 gün kalma şart diye bir şey var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batumda kalmaya gerek yok arkadaşlar telefonu cebinize atıp gelebilirsiniz, tax free için gürcistandan çıkarken pasaport kontrolü geçmeden bi masa var tax free yazıyo oraya verin işlemi yapıp parayı iade ediyorlar, türk tarafı ile bişey yapmanıza gerek yok ama yine de telefonu cebe atın ne olur ne olmaz.
  • Beyler yabatumda Canon için lens alabileceğim bir yer var mı acaba ?

    online olarak fiyat bakabileceğimiz bir site var mı batumda ..
  • ee.ge diye bir site var ama gürcüce
  • BİZ NE YAPIYORUZ

    Batuma gelecek olan misafirlerimizi Sarp sınır kapısından geçtikten hemen sonra Gürcü tarafında karşılıyoruz. Daha sonrasında Batum’da önceden rezervasyon yaptırdığımız 24 saat sıcak su, uydu tv, klimalı ve temiz otelinize kadar size eşlik ediyoruz.

    Otele kayıt işlemleri bittikten sonra Batum içerisinde isteğiniz doğrultusunda, tarihi mekanlar gezinti parkları alışveriş noktaları vs. gibi yerlere size kendi özel aracımızla hizmet veriyoruz. Gece Batum saatiyle 10’dan sonra sizin isteğiniz veya bizim önereceğimiz gece kulüpleri, eğlence mekanları, kumarhanelerde yine özel aracımızla eşlik ederek hareket ediyoruz.

    Ekibimiz 25-30 yaş arasında eğlenmesini sonuna kadar iyi bilen genç , tecrübeli ve kafa dengi arkadaşlardan oluşmaktadır. Her arkadaş ortamına uyabilecek kişilerdir. Gelecek her grup için 1 kişi eşlik edecek olup, kendi masraflarını kendi ödeyecektir. Yani size yük olmak için değil size yardımcı olmak için orada bulunuyoruz.

    Aynı zamanda sizinle beraber bu mekanlar’da birlikte bulunup maddi açıdan zarar görmenize engel oluyoruz. Nasıl engel oluyoruz ? Gideceğimiz mekanlar bildiğimiz ve tanıdığımız mekanlar olduğu için hem hesap konusunda hem eğlence konusunda rahat bir şekilde hareket etmenize olanak sağlıyoruz.

    Bu bağlamda kalacağınız gün kadar otel konaklaması, sabah kahvaltısı ve tüm ulaşım masraflarını biz karşılıyoruz. Neden ulaşım ve otel masraflarını biz karşılıyoruz? Çünkü; oluşacak sorunların çoğunu bu sayede bertaraf etmiş oluyoruz.

    Size kalan ister bizim tavsiyelerimiz doğrultusunda ister kendi isteğiniz doğrultusunda eğlencenin sonuna kadar tadına bakmak. Bu sayede hem siz zarar etmemiş oluyorsunuz hem de güvenli bir şekilde tatil amaçlı eğlencenin sonuna kadar tadını çıkarıyorsunuz.

    Ama bizim sizin için düşündüğümüz bu hizmetin gerçekleşebilmesi için gelecek arkadaşların birbirleri ile tanışıyor olması veya arkadaş grubu olması gerekmektedir.

    Çünkü ayrı ayrı kişileri aynı ortamda ve aynı masada bulundurmuyoruz sebebi ise genelde bulunulacak ortamlar kadın, kumar ve içkili mekanlar olduğu için o ortamda bulunan insanların birbirini tanıması gerekmektedir. Zaten eğlencenin amacı’da bu değil mi?.

    NEDEN BÖYLE BİR ŞEY YAPIYORUZ

    Son dönemde Batum da turizm genelde Türk insanını cebindeki parasını almak için bitmek tükenmek bilmeyen tuzaklarla dolu.

    Yorumlarda da okuyacağınız gibi bir sürü yapılması ve yapılmaması gereken şeyler mevcut.

    Yorumları okuyup da tedirgin olmamak imkansız. Sizde kabul edersiniz ki adam akıllı Batum’u bilen bir arkadaş bulmak ve güvenmek çok güç. İşte biz burada sizin için devreye girmeyi planladık. Batum’a hiç gelmemiş veya gidip’ de bilinçsizce ve tutarsızca harcama yapan arkadaşları yönlendirmek ve onlara yardımcı olmak maksadı içerisindeyiz.

    NEDEN BİZE GÜVENMELİSİNİZ

    Bulunduğumuz il itibariyle Batum u çok iyi biliyoruz. Olası yaşanılacak tüm sorunların tecrübesine sahibiz. Örnek vermek gerekirse;

    Sınır kapısı , otel ve konaklama, gece kulübü ve kumarhane, taksi ve ulaşım, bayan partnerlerle yaşana bilecek tüm sorunlar.

    NEDEN BİZİ SEÇMELİSİNİZ

    İnanın oraya defalarca giden kişiler olarak şunu iyi bilmekteyiz ki Batum’u bilmeden veya bilmeyenlerle hareket edildiği takdirde her noktaya taksi tutarak ve tanımadığınız otellere ödenen ücretlerin toplamı ve mekanlardaki ödenen fazladan sürpriz hesapların bizim talep ettiğimiz rakamlardan daha fazla tutacağıdır.

    Örneğin; Pazarlık yapmak için bile masanıza davet ettiğiniz bayanın kendi masasındaki hesabı bile size yükleyebileceğidir. Ya da tutmuş olduğunuz otel odasına gecenin bir yarısı bayan partnerle gittiğinizde odanın sizden başkasına da kiralanmış olduğunu görebilirsiniz. (Bunlar kesinlikle olur demiyoruz şahit olduğumuz şeyler diyoruz.)

    Yaz aylarında otellerde boş oda bulabilseniz bile en düşük otel ücretlerinin geceliği 150–200 TL arası değişmekte olduğunu göreceksiniz. Gerisini siz hesap edin.

    Aklınıza takılan tüm soru ve sizin bize öneride bulunmak istediğiniz konular için bize sitede vermiş olduğumuz mail adresinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz…

    Üstte belirtilen durumlardan dolayı size Batum da vereceğimiz hizmetler sebebiyle sizde kabul edersiniz ki bir bedel alıyoruz.

    Fiyatlandırma sizin kalacağınız gün ve sezona göre aynı zamanda geleceğiniz kişi sayısına göre değişmektedir. Ayrıntılı bilgi için bizimle temasa geçin.




  • titanyum1980 T kullanıcısına yanıt
    Şuan böyle bir kural yok arkadaşlar.bende Artvindeyim.kendimde bugün almaya gidicem kısmetse. z1 ve g2 alıcaz.. bi aralar 3 gün kalma şartı varmış ama şuan yok..teyit etmek isteyen ve bana inanmayanlar btk iletişim hattını 7/24 arayıp sorabilirler... ayrıca pasaport olmasınada gerek yok..kimlikle alınabiliyor. sadece telefoncuya gitmeden önce gürcü noterine kimliğinizi 12 lari(20 tl) karşılığında gürcüceye çevirtiyosunuz..telefonu alıp yurda girişte bayinin verdiği tax free formuyla %15 iade alıyosunuz.mesela telefon 1000 lariyse 150 lari geri alma gibi.. sonraki işlem ise 1 ay içinde telefonun kaydedilmesi.. bunun için ise emniyet pasaport şubesinde yurtdışı giriş çıkış belgesi..(1 ay içinde bu işlemi halletmezseniz telefon kaydolmaz) sonra herhangi bir vergi dairesine cihazın imei nosunu bildirerek 2014 için 119,5 tl harç bedeli ödüyorsunuz. dekont alıyorsunuz(vergi dairesine imei no.sunu doğru vermeniz önemli.telefon kutusu üzerindeki yada bayinin bildirdiği imei nosuna güvenmemekte fayda var.bu yüzden telefondan '' *#06# '' tuşlayarak imei nosunu teyit edin) ....daha sonra ise e-devlet üzerinden imei no.nuzu kaydettiriyosunuz.bu işlemi netten araştırıp öğrenebilirsiniz.bu işlemi yapamam para verip yaptırırım diyenler var ise avea.trkcel.vdofone bayilerine elindeki belgelerle gidip 10 ila 30tl yada60 tl (kime ne geçirirlerse ) karşılığında yaptırabilir.ana bayiler dışında kayıt yaptıranlara güvenmeyin..ama en garantisi kendiniz e -devletten yaptırın.en hızlı ve bedava.... Saygılar...

    ayrıca Artvinde ,rizede binlerce kişi batumdan telefon alıyor.hiçbi sorun yok.ürünler orjinal. Türkiyeye göre baya ucuz..almak mantıklı. tabi uzaktan gelenler için yol parası konaklama vs mantıklı olmayabilir.




  • Batumdan araba getirme olayını çözebilirsem bir de lumia 1520 alır gelirim

    Hocam otomobil fiyatları da oldukça komik Gürcü de yalnız bazı prosedürler var buraya getirme için o konuda da bilginiz var mı? Belki yanlış konuda soruyorum ama konu hakkında bilginiz olabileceğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laerrof -- 7 Şubat 2014; 9:11:30 >
  • alta.ge den fiyatlara bakabilirsiniz yeri de batum plazada
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.