Şimdi Ara

Batttledield 3 te premium

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba Arkadaşlar benim battlefield 3 üm var ama premium alıcam premium expansion pack gibi mi yoksa içinde battlefield 3 te var mı yani battlefield 3 üm var diye premium alsam sorun çıkar mı demek istiyorum bilenler yardım edebilir mi

• biraz araştır forumda yüzlerce kez sorulmuş bir soru bu
  • Tamam bakıcam sağol :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha onceden bulduysan link atabilirmisin

• premium haritalar boş. standart oyun yeterli. premium almak boşa para harcamaktır bf3 için.

• İki tane var. BF3 Premium ve BF3 Premium Edition. Premium'da sadece expansion packler var. Premium Editionda BF3 ana oyun + expansion packler var. BF3 Premium'u alman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mpy

premium haritalar boş. standart oyun yeterli. premium almak boşa para harcamaktır bf3 için.

Kardes bence premium haritaları eğlenceli mesala motorsiklete atlayip arkadasinla tankin yanindan gecerken c4 atarsin mithis
    olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakSocket

İki tane var. BF3 Premium ve BF3 Premium Edition. Premium'da sadece expansion packler var. Premium Editionda BF3 ana oyun + expansion packler var. BF3 Premium'u alman lazım.

Eyyyyvallah kardeşim sağol bn bu bilgiyi istiyodum . Ama bisi sorcam ikisindede ayni ozellikler var deme hem bide sen bf 3 oynuyorsan adini soyle coop oynariz arkadas ekli

• kardeş anlamıyorsun galiba. ben zevkli değil demiyorum. serverlar kalabalık değil. iyi server bulmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 23 Ağustos 2014; 12:23:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpy

kardeş anlamıyorsun galiba. ben zevkli değil demiyorum. serverlar kalabalık değil. iyi server bulmak zor.

Pardon kardes ben yanlis anlamisim kusura bakma XD

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.