bu arada oyunda baya ilerledim boyutu fazla diyenlere sesleniyorum oyun boyutunun hakkını fazlasıyla veriyor. Birim kontrollerinde takım halinde gidebiliyoruz.Taktiksel harita da mevcut
Güneş çok hoşuma gitti birkaç ss vereyim dedim
Arkadaşlar oyunu yeni edindim ve kurmaya çalışıyorum. Windows/Settings/Cmd.exe de dosyaları çıkarıyor.En sonda , Revelation Dupping System başlığı altında, all files decompres,have fun with this Revelation relaise Devam etmek içn bir tuşa basın diyor... Devam ediyorum.Masa üzerindeki kısa yola tıkladığımda,d3dx9_31.dll bulunamadığından bu uygulama başlatılmadı.Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir diyor. Cd leri hard disk e atıp oradan kurmaya çalışıyorum. YArdımcı olursanız memnun olurum.
direct x 9.0c son sürümü indir oluyor...
arkadaşalr ben hiç bişe anlamadım illaki online olarkamı oynıyacaz demo sunu indirip bi bakayım dedim multiplayer a girince şifre filan istiyor gamespy den kayıt olmaya çalışıyorum ücretli demo için paramı vercez?
Hocam bu oyun cok mu zor ben mi beceremiyorum ? Save yok ayrıca
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme