Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
7
Favori
38.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten harika bir dizi daha başaldı umarım cnbce sonuna kadar yayınlar. Kesinlikle orjinal dilde ve altyazılı olamalı .Alıştık artık cnbce de dizi filmleri böyle izlemeye ve daha güzel oluyor
  • dün akşam takıldım biras güzel bişeye benziyo ya baya eskiymiş ama galba
  • quote:

Orjinalden alıntı: dt.spiky

dün akşam takıldım biras güzel bişeye benziyo ya baya eskiymiş ama galba

2003
  • Hasta oldum Saylon lu hatuna. "Tricia Helfer" Hatta sanırım aşık oldum.

2 saat nasıl geçti anlamadım. Bence harikaydı. Karakterler çok iyiydi. Tabi en başta kaptan Adama, Sturbuck

offf, gel pazar gel. Keşke her hafta 2 bölüm yayınlasalar.
  • yazık yazık link verdik ya kardeş indir izle 1 sezonun altyazılarıda var. bulamazsan ben yollarım sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryeck -- 19 Eylül 2006; 9:54:55 >
  • yok be paracelciuS 70 kuşağı demiş ben de o yüzden öle demiştim
    quote:

Orjinalden alıntı: r7brtpires

quote:

Orjinalden alıntı: dt.spiky

dün akşam takıldım biras güzel bişeye benziyo ya baya eskiymiş ama galba

2003
  • hayran oldum bu diziye, mükemmel bir bilimkurgu
  • kardeş indir diyorsun ama biz kotalı kullanıcıyız sırf internette dolaşmakla doluyor kotamız yoksa kesinlikle indirirdim
  • Bende dün gece yarısından sonra yayınlanan tekrar bölümünü izledim, gerçekten hoş bir dizi...Artık cnb-e de izlediğim diziler listesine bir tane daha ekledim...
  • bu hafta ki bölümde güzeldi. Ama şefin sevgilis olan kızın saylon çıkması işleri bayağı karıştıracak. Bu saylonlar çok da güzel oluyorlarmış
  • İyide marduk izlememiş biri gelip okusa sen olsaydın bu yazılanlara kızmazmıydın..
    sopiler içerik verirken dikkat edelim mesela..
    DİKKAT Sopiler
    Acaba nasıl anladı dahi adamımız salyon olduğunuda şefin sevgilisini pas geçti?
    DİKKAT Sopiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryeck -- 25 Eylül 2006; 0:46:17 >
  • Eğer her istediğimde yanıma öylesi bir Salyon gelecekse benim de kafama öyle bir çip yerleştirilsin.Düşünsenize süper güzel bir olay...
  • Dünkü bölüm harikaydı. Ayrıca ikidir 100 dk. lık bölümler yayınlıyorlar çok mutluyum.

Savaş sahnelerine bayıldım. Star trek te çok otomatize herşey, "motorlarına nişan alın, plazma torpilleri, vs. vs." Ama burda daha tempolu. Sanki denizde çarpışan iki savaş gemisi gibi. Çok daha görkemli.

ve. 6 numaraya aşığım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ParacelciuS

ve. 6 numaraya aşığım

Şu zenci olan mı? Koridorda bakanın yardımcısına yapışan? Eğer oysa harbiden iyi seçim.
  • denoo
    birader ben burada bölümü izledikten sonra yorum yaptım Yani sonra ki bir bölümü izleyip de değil.Zaten benim için bu çok zor.Onun için sopiler olacağını sanmıyorum.Dahi adamımızın belki de bayanlara karşı bir zaafı vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Orjinalden alıntı: ParacelciuS

ve. 6 numaraya aşığım

Şu zenci olan mı? Koridorda bakanın yardımcısına yapışan? Eğer oysa harbiden iyi seçim.

6 numara o BSS (Bomba Sarışın Saylon)...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rapator
    6 numara o BSS (Bomba Sarışın Saylon)...

O mu? Onun afetliği konusunda konuşmaya bile gerek yok.TAm bir sarışın bomba...
  • bence altı numara güzel değil. hatta dizide güzel kadın bile yok. bizimkiler saylonlardan kaçıp başka bir evrene gittiler.en sonda onları bulcaz diyen hain saylon türklerin içine sızıp teknisyenlik yapıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mocikaf

bence altı numara güzel değil. hatta dizide güzel kadın bile yok. bizimkiler saylonlardan kaçıp başka bir evrene gittiler.en sonda onları bulcaz diyen hain saylon türklerin içine sızıp teknisyenlik yapıyor...

"Turist Ömer Uzay Yolunda" ile karıştırdın sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer

quote:

Orjinalden alıntı: mocikaf

bence altı numara güzel değil. hatta dizide güzel kadın bile yok. bizimkiler saylonlardan kaçıp başka bir evrene gittiler.en sonda onları bulcaz diyen hain saylon türklerin içine sızıp teknisyenlik yapıyor...

"Turist Ömer Uzay Yolunda" ile karıştırdın sanırım.

arkadaşın oruç başına vurdu herhalde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.