Şimdi Ara

Battleon Rekorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
1
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizde Rekorlarınızı koyarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prox^x -- 12 Eylül 2007; 21:06:24 >

• °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 30 Mayıs 2011; 20:54:00 >
  • Hayır Hack İle deyil necromancer cloak class 1 yapınca çok fazla vuruyo öyle yaptım yani hack ile alakası yok
  • ya hileyi bi bana pmyle atabilirmi
  • Arkadaşım bunun hilesi war fakat oyunun versionu yenilendiği için çalışmıyor,yeni version hack yakında çıkacak o zmn atarım sana ben hack ile 3 lwl atladım ama sarmıyo hack ile
  • Resim çekmedim ama dün şöle oldu

Boss ile savaqşırken (nacromencer lvl 5 im) 235 vurdum :D Ama iyi sila vardı hep böle 100 lerde vuruyo.No hack:D
  • °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 30 Mayıs 2011; 20:54:48 >
  • Guardian değilim fakat oyun versionu yenilendiği için öyle istersen girip bakabilirsin
  • msni verirmisin battleon
  • oguzhan5395@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: BattleonGzm

Battleon Rekorum

Sizde Rekorlarınızı koyarsanız sevinirim

bu rekor değil.
  • Ne peki benim en yüksek skorum olduğu için rekorum
  • °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 30 Mayıs 2011; 20:55:39 >
  • Sanırsam flee/cancel yapmak için puan
  • Arkadaşlar şu an gece yarın yeni rekorumu koyacağım,az kaldı bekleyin oguz geliyor
    276 Vurdum sanırsam markette kaldı bilgisayar o yüzden koyamıyorum,bu spider'ler çok vuruş yiyo rekor yapmak isteyenlere duyurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prox^x -- 14 Eylül 2007; 5:42:43 >
  • Evet Onlar Çok Yiyo Şu an Upload yapıyorum ve yaptım
     Battleon Rekorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zesty Phoenix -- 14 Eylül 2007; 8:46:10 >
  • Ayrıca SP kullanarak aynı anda 2 pot. içebiliyosun.
  • °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 30 Mayıs 2011; 20:56:39 >
  • Benimde 69 level Guardian hesabım wardı. Blade of Awe falan war. Dark Eye wardı Z-token silahı arkadaş satmış
  • °

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbult -- 30 Mayıs 2011; 20:57:23 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.