Şimdi Ara

BattleLog güncellemesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, arkadaşlar son gelen battlelog site güncellemesiyle bf3 server taraması yapıyorum fakat pingler yükselmiş gözüküyor, sizde de aynı sıkıntı varmı yoksa benimlemi alakalı birşey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATERS -- 5 Eylül 2013; 11:26:42 >

• up
  • Ben de 10-15 civari bir yukselme farkettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80den aşağı ping yok nerdeyse ne saçma iştir anlamadım 65 e şükür ederken 80lere fırlamış en düşük ping.
  • Aynen, ayrıca oyun bulmakta güçleşmiş gibime geldi.. Adam gibi serverda bulunmuyor desek yeridir
  • DİCE bf4'e teşfik etmeye çalışıyor heralde inat ettim geçmicem bf4 e ön sipariş verecektim vazgeçtim premium edition çıkarsa belki alırım bu kadarda olmaz nasıl güncelleme yapıyorlar anlamadım.
  • Aynen katılıyorum. 60 larda bile çok dezavantajımız oluyordu. Şimdi daha da zorlaştı işimiz. Normal yabancı vidyolara baktığınızda adamlara 2 tane mermi attıklarında ne kadar rahat vurduklarını görebiliyorsunuz fakat biz yakından yarı şarjor boşaltmak zorunda kalıyoruz uzağı söylemiyorum bile. Türkiye'de bf kullanıcısının fazla olduğunu düşünüyorum, buna çözüm uygulanır inşallah..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her gördüğüm 72 ping e dua ederim ben
  • 45 ping gördüm en düşüğü
  • quote:

45 ping gördüm en düşüğü

Şuan da mı gördünüz?
  • Pingler iyi serverlarda sizde bir sorun olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internetimle alakalı bir sorun gözükmüyor, son battlelog guncellemesinden sonra arkadaşın dediği gibi 10-15 ping artışı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicreis

quote:

45 ping gördüm en düşüğü

Şuan da mı gördünüz?

evet buda kanıtı
     BattleLog güncellemesi

• quote:

evet buda kanıtı

hay allah ilginç yahu, bizdede bir sıkıntı yok niye böyle birşey olmuş olabilir ki acaba? Üstelik fibernet kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.