Bildirim
BattleLog güncellemesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up -
Ben de 10-15 civari bir yukselme farkettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80den aşağı ping yok nerdeyse ne saçma iştir anlamadım 65 e şükür ederken 80lere fırlamış en düşük ping. -
Aynen, ayrıca oyun bulmakta güçleşmiş gibime geldi.. Adam gibi serverda bulunmuyor desek yeridir -
DİCE bf4'e teşfik etmeye çalışıyor heralde inat ettim geçmicem bf4 e ön sipariş verecektim vazgeçtim premium edition çıkarsa belki alırım bu kadarda olmaz nasıl güncelleme yapıyorlar anlamadım. -
Aynen katılıyorum. 60 larda bile çok dezavantajımız oluyordu. Şimdi daha da zorlaştı işimiz. Normal yabancı vidyolara baktığınızda adamlara 2 tane mermi attıklarında ne kadar rahat vurduklarını görebiliyorsunuz fakat biz yakından yarı şarjor boşaltmak zorunda kalıyoruz uzağı söylemiyorum bile. Türkiye'de bf kullanıcısının fazla olduğunu düşünüyorum, buna çözüm uygulanır inşallah.. -
her gördüğüm 72 ping e dua ederim ben -
45 ping gördüm en düşüğü -
quote:
45 ping gördüm en düşüğü
Şuan da mı gördünüz? -
Pingler iyi serverlarda sizde bir sorun olmali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Internetimle alakalı bir sorun gözükmüyor, son battlelog guncellemesinden sonra arkadaşın dediği gibi 10-15 ping artışı var. -
-
quote:
evet buda kanıtı
hay allah ilginç yahu, bizdede bir sıkıntı yok niye böyle birşey olmuş olabilir ki acaba? Üstelik fibernet kullanıyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X