Misery grubuna yeni realmler gelmiş yukarıdaki ssde görüceğiniz gibi Ghostlands, Auchindoun dan oynayanlar var bir sonraki battlegroundda ise burning legiondan oynayan birini gördüm ki bu realmler başka gruplardaydı bunla ilgili herhangi bir bilgisi olan varmı ?
Ayrıca artık bekleme süreside azalmış bayağı şuanda gece 4 direk random battleground geliyor
Battlegrouplar birleşmiş olabilir,catada olması bekleniyordu ama daha erken olmuş sanırım
mükemmel olmuş en azından artık arena için pek sıra beklemicez.. frezy+rampage+cylone
resmi kaynak lazım
Kaynağa gerek yok değişim gözle görülüyor zaten.Farklı farklı realmlerden adamlar görür oldum bglerde.
quote:
Orijinalden alıntı: Yokujin
mükemmel olmuş en azından artık arena için pek sıra beklemicez.. frezy+rampage+cylone
Rampage ve cyclone harika olmuş yehuu
quote:
Orijinalden alıntı: Hünerli
quote:
Orijinalden alıntı: Yokujin
Rampage ve cyclone harika olmuş yehuu
yukarıdaki linkte sorun var yanlız bazı serverlar yanlış bg grubunda yazılmış..
Sanırım bazı bglerde farklılıklar var.. Chromaggusda oynuyorum alt charla av yapıyım dedim hem kazzak hem burning legion filan dolu server aynı bgde idik ..Sanırım 40 kişilik bglerde hepsi birleşiyor.
bence iyi yaptılar artık beklemek yok yani billiz pve den cok pvp ye yöneltiyo milleti.
quote:
Orijinalden alıntı: crossbred
bence iyi yaptılar artık beklemek yok yani billiz pve den cok pvp ye yöneltiyo milleti.
bence güzel de oluyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme