İ.Ü yurtlarındayım zannımca portlarla ilgili sorun olacak ki Battlefield 2 oyununa girerken eagames hesap oluşturma kısmında hesabımı aktif hale getiremiyorum bunun sebebi gerçekten firewall olabilir mi ? yoksa ben mi bir yerde hata yapıyorum ; ? şimdi yazarken düşündüm kimlik ve hesap oluşturma da oyunun portu olan 16567 hemen mi kullanmaya başlıyor yoksa oyuna girdikten sonra mı acaba ? en azında bu sorunu nasıl aşabileceğimi bilen birisi varsa yardımcı olabilirse şimdiden teşekkürler.. ( sistem yöneticisine başvurun adlı teklifleri kabul etmiyoruz çünkü yurtta ne sistem yoneticisi var ne de bilgi verebilecek biri kaldı ki oyun oynayamıyorum portlarda mı sorun desem beni kim sallar ) saygılar..
Portlardan bir problem olduğunu zannetmiyorum ama firewall ayarlarını kısmayı deneyebilirsin.BF2 de account aldığın anda aktif hale geliyor oyun sırasında değilBirde hesap açarken bilgileri doğru yazmana gerek yok.Mesela mail adresi kısmına asdasda@hotmail.com yaz.Ülkeyi de ABD yap.Ben öyle yapıyorum ve hiç problem olmadı account ile ilgili
çk sağol kardeş de dikkat edersen istanbul üniversitesi yurtlarındayım demişim ..Sistem yoneticis ben değilim firewall ayarlarının neresini kısıcam ki ? diger dediğin herşeyi yapıyorum ama anlamadığım bir tarza eagames.noktasına baglanmıyor...