Şimdi Ara

BATTLEFIELD4 ve BATTLEFIELD4 PREMIUM EDITION ARASINDAKI FARKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    104 liraya dusmus bu saatten sonra alinirmi hardline i almayi dusunmuyorum senaryosunu begendim sizce alayimmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Premium edition alirsan oyun ile birlikte premium ( yani butun haritalar vs.) yaninda geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rang0o

Premium edition alirsan oyun ile birlikte premium ( yani butun haritalar vs.) yaninda geliyor

Tesekkurler

• peki silahlarda durum nedir arkadaşar, ciddi avantajı var mı yoksa premiumda da silahların hepsi oynadıkça mı açılıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

peki silahlarda durum nedir arkadaşar, ciddi avantajı var mı yoksa premiumda da silahların hepsi oynadıkça mı açılıyor?

Bende sorunuzun cevabını merakla bekliyorum.almıştım değiştirdim uygunken tekrar almaya degermmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Nedir arkadaslar ?
    104 liraya dusmus bu saatten sonra alinirmi hardline i almayi dusunmuyorum senaryosunu begendim sizce alayimmi ?

Nerede 104 tr psn de mi ?

• GOOGLE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soyle soylim premium sahiplerinin %80 i dlc harici silahlari kullaniyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 5 Aralık 2014; 18:03:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

Nedir arkadaslar ?

Nerede 104 tr psn de mi ?

Yilbasi indirimi olarak 1-2 gunlugune evet

• Almaya değer mi bilmiyorum ama BF4'ün oynanılmaya devam edeceği kesin.

Çünkü BF4, Hardline aksine, daha çok askeri öğeler içeriyor ve tank/uçak/helikopter gibi araçlar mevcut.Hardline bu konuda biraz daha kısır kalacak ve BF4 oyuncularının bir çoğu Hardline'ı deneyecek olsada, tam olarak BF4'ü bırakacaklarını zannetmiyorum.

Ayrıca Hardline'nın çıkış tarihi ertelendi diye bir söylenti var ve Bf4'e yeni bir DLC daha gelecek diyorlar.
    Bunlarıda eklersek bu indirimi kaçırmadan almak mantıklı olabilir ve Premium'un güzelliği şu zamana kadar hediye edilmiş tüm battlepackler ve diğer şeylerde; yeni bir oyuncu olsan bile sanada aynı şekilde hediye ediliyor ve eksik kalmıyorsun hiçbir şeyden.

Biraz düşününce mantıklı gibi geldi :)
  • teşekkürler...

• Arkadaslar biz arkadasimla ortak alicazda pri ve sec te premium dlc silahlar map falan ikisinede geliyor dimi acil cevaplarsaniz sevirim iyi forumlar

• Ben bugun aldım ps3 icin premium 63 TL plus ile beraber premium vermişler bide kaçırılmaz gercekten bu kadar indirim beklemiyordum bf4 icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.