Şimdi Ara

BATTLEFİELD V (Xbox One Ana Konu) Firestrom geldi (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
3
Favori
20.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://twitter.com/vonOben/status/1044568393435811842?s=09

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmem fark ettiniz mi BF 1 de one x in fanları coşuyordu BF V de ise neredeyse gram ses yok bunun nedeni BF V’i one x in donanımına göre sıfırdan optimize etmeleri BF 1 gibi sonradan patch lama gibi bir durum söz konusu değil. Kısacası BF V konsollar da en iyi deneyimi sadece one x de sunuyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta'yı açık olduğu süre boyunca oynamıştım. Xbox'a özel 10 saatlik ea access denemesini de bitirdim. Nacizane görüşlerimi yazayım

    Şahsen kendi adıma şunu söyleyebilirim ki; bf3'ten beri gunplay anlamında en zevk aldığım oyun olacak gibi duruyor. Her silahın patern'nini recoil'ini öğrenme isteği had safada ve buna bağlı olarak da şahsen bende tekrar tekrar oynama isteği yaratan bir oyun olmuş. BF1'i de hem ps'de hem de xbox'da 400-500 saatten fazla oynamışımdır ama genelde oyunu kapattıktan sonra oynadığım kısım bana yetiyordu. Bu oyundaki aksiyon ve gunplay insanda oyunu tekrar açma, devam etme isteği yaratıyor.

    TTK ve TTD nispeten kıvamında bence dokunmasınlar.

    En sevmediğim şey ise takım dengelemesi olmaması. Bu kadar basit bir konuyu halletmemiş olmaları şaşırttı beni. Eğer bir taraf üstün geliyorsa ve karşı taraf maçtan çıkıyorsa 15-32 gibi durumlar görülebiliyor skorbord'da. Bunu düzeltmeleri lazım. Sanırım bu konu ile ilgili de twit atmışlar ilk önceliklerimizden biri bu durumu çözeceğiz demişler. Acil olarak oyun çıkmadan önce bunu düzeltmeleri lazım

    Grafik'lere ise diyecek hiçbirşey yok. Özellikle one x'in nimetlerinden sonuna kadar faydalanmış DICE. Bugün yarın digitalfoundry incelemesi gelir. Beta'ya göre ciddi manada olumlu anlamda fark var. PS4Pro'da da gayet güzel olacaktır diye tahmin ediyorum. Bazı haritalarda fps düşüşleri yok değil ama bunun dışında optimizasyonu gayet iyi yapabilmişler. Sanırım oyunu 1 ay ertelemeleri bu açıdan mantıklı bir karar olmuş. Ayrıca beta'da olan içi fazla karanlık evler ya da düşmanların renk paleti vs sebebiyle tam olarak görünmemesi sorununu da düzeltmişler. Yine de isteyen film grain vs gibi seçenekleri kapatıp kendince ayar da yapabilir.

    Oyunu kulaklık ile oynuyorsanız yeni gelen 3D headphone seçeneğini bir deneyin derim. Düşman yukarda mı aşağıda mı vs gibi derinlik hissini güzel veriyor. Hatta bazı ani patlama ya da çatışma sesleri korkutacak seviyede olsa da ben yeni ses ayarını beğendim diyebilirim.

    Herkesin free for all gibi takıldığı kıvamdan tekrar eskisi gibi squad ve görev odaklı bir oynanışa geçmişler diye düşünüyorum. Squad ile birlikte görev için oynamak ve karşılığında ödüllendirilmek güzel. Fortification vs gibi durumlar henüz tam istendiği gibi değil ama herkesin oynarken alışacağı bir süreç bu yüzden ilerde daha efektif kullanılacaktır. Genelde squad liderleri v1 roket için kasıyor gibi bir görüntü var ama v1 roket yerine (tabi oynadığımız haritaya bağlı olarak) 2 kere Churchill MK V ya da Sturmtiger spawn edip, oyunun kaderini değiştirdiğimiz senaryolar oldu ve oldukça keyif aldık.

    Haritaları genel anlamda çok beğendim. Özellikle twisted steel, hamada gibi haritalar buram buram eski bf tadı aldığım haritalar oldu. Infantry odaklı ise devastation haritasını beğendim.

    Sınıf olarak ise assault dışında bir sınıf ile oynamadım. Rank 14 olunca stg44 açılıyordu buna kastım. Açtım da ama tadını alamadan 10 saatlik deneme süresi sona erdi.

    Single'a hiç bakmadım. Yakın zamanda bakmayı da düşünmüyorum. Ancak oyunun açılışındaki prologue çok başarılı. İlerde bir ara oynarım sanırım

    Kıssadan hisse bir sonraki battlefield oyununa kadar keyifle oynanacak bir multi var kesinlikle bunu söyleyebilirim. Tek korkum premium pass olmamasından dolayı içerik (harita, silah vs) sıkıntısı yaşamak. Evet 2nci dünya savaşı konusunda başka oyunlarda daha önce görülmemiş yerlerde çatışacak olmak güzel ama ilerde en azından keyifle M1 Garand kullanabileceğim amerikan ordusunu ve doğu cephesindeki rus ordusunu ve tanklarını da görmek isterim şahsen.

    Bir diğer endişe ettiğim konu ile battle royale modu. Ben şahsen olmasa da neden yok demezdim. DICE yine belli bir kalitede yapacaktır ama gereğinden fazla önem verip multi'yi ihmal etmelerini istemem açıkçası.




  • orctzl O kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan 3D headphones seçmek için binaual ses destekli kulaklık lazım değil mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Ayarlardan 3D headphones seçmek için binaual ses destekli kulaklık lazım değil mi?
    Bildiğim kadarıyla lazım değil. Kullandığın kulaklık ne olursa olsun ayarlara bir bak. Seçebilirsin diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orctzl -- 13 Kasım 2018; 11:30:58 >
  • orctzl O kullanıcısına yanıt
    Seçmesinde sorun yok hocam o teknolojiyi gerçek şekilde destekliyor mu her kulaklık o önemli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 13 Kasım 2018; 17:14:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Seçmesinde sorun yok hocam o teknolojiyi gerçek şekilde destekliyor mu her kulaklık o önemli.
    Anladım haklısın. Tam destekleyen bir kulaklık ile gerçek manada daha çok fark yaratacaktır
  • makusla06 kullanıcısına yanıt
    Dün istemiştiniz;


  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkness_kaan

    Dün istemiştiniz;


    Dostum teşekkür ederim. Eline sağlık. 60 dakikam kaldı :) single oynamak için iyi olmuş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BATTLEFİELD V (Xbox One Ana Konu) Firestrom geldi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece başlıyoruz. 00,01 de açarlar umarım.
  • Hızlı koşarken zemindeki texture lar bitki veya taş gibi geç yükleniyo bf 1 de hiç olmamıştı başka gözlemleyen var mı bu durumu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt
    sadece onlar değil duvara yansıya ağaç vs gölgelerindede sıkıntı var , ilk başta blur duvara yakınlaştıkça gölge birden çıkıyor
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun görsel olarak güzel görünüyo ama çok sorunu var belki bende beceriksizlik olabilir ama kapalı mekanlarda rakibi görmekte biraz zorlanıyorum hala betada daha beterdi bu durum sanki hala bu sorun devam ediyo gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt
    O bende de var hocam monitörden oynamama rağmen , diğer oyunlarda veya bf serilerinde bu sorun yok gayet iyi oynuyorum , bu oyunda gözler pert oluyor resmen , çok canlı renk paleti var hele twisted steel ve arras felaket seviyede , kamufulaj renkleride bu konuda etken , grafikler olsun oynanış olsun vs. herşey güzel ama oyunda sıkıntılar var geribildirimde bulundum defalarca
  • 530 mb update gelmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.