Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (448. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.292
Cevap
56
Favori
372.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Malesef le birlikte dediklerinin hepsine katılıyorum.
    Bf1 deki denge malesef bf5 te oluşturulamadı. Umarım düzelir evet bende umutsuzum bende birşeylerin düzeleceğine inanmıyorum ancak bir nebzede olsa bf1 deki gibi değişiklikle belki de Bfv i tekrar ayağa kaldırılabileceğini düşünüyorum. Bu küçük kitleleri dinleyerek zaten olmaz asıl bu oyunun yapıtaşlarının dinlenmesi lazım. Dice'ın oyuna el atmasından umarım sonraki güncellemede bir düzenlemeyle (yüklü bir güncelleme gelmesi gerekiyor) belki de kurtarılabilir umudu içimde durmuyor değil. 😁 Yapmaları lazım yoksa tarihin en kısa süren oyunu olarak tarihe geçecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    yanlış anlaşılma var burda galiba ,harita sıralaması gelir gelirse ne hava şartı zaten vardı bunlar ...
    sıralama şöle olur belki , Hamada Kum Fırtınası - Fjeel kar fırtınası - Pacific Storm Şimşek gibi devam eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

Son bir iki haftadır Marita serverlarda bayağı sıra oluyor sonraki harita op. underground diye çoğu kişi Maritadan başlayıp sırasıyla küçük ölçekli haritaları oynuyordu. Kesin bu ufak ölçekli haritaların sıralamasını bozacaklar. Bakalım oylama sistemi ne zaman gelecek.

Alıntıları Göster
    Bunu birtek ben yapmıyormuşum demekki :) özellikle maritaya girip ordan operation ordanda devastation geçiyordu çok iyi oluyordu 3 haritayı oynayıp kapatıyordum konsolu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Type 2a' yı coinsle ne zaman açabileceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Silah çıktıktan 2 hafta sonra açabiliyorsun coinsle

• Darwin7 kullanıcısına yanıt
    Bir tek sen yapmıyorsun 😁😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

Type 2a' yı coinsle ne zaman açabileceğiz
    Bu perşembe açabilirsiniz

• S R T kullanıcısına yanıt
    Vergi geliyor bekarlara al bunu lazım olur

• bu bizi kurtarmaz adas

• Harita sıralaması belli oldu,
    Fjell 652, narvik, devastation, hamada, mercury, marita, pasific storm olarak conquest sıralaması değiştirilecekmiş.

• Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    Özelden yazamıyorum, ekran kartı çok gerekli değilse ve ofis yazılım işlerinde kullanacaksanız ultrabook almak daha mantıklı çok hafif ve kullanışlı olmaları çalışırken daha avantajlı olabilir, eğer ilerde fikrim değişebilir derseniz thunderbolt girişli ultrabooklara harici ekran kartı takıp (egpu) oyun oynayabilirsiniz.

-
    www.amazon.com
    Amazon.com: New 2018 Lenovo Yoga 730 2-in-1 15.6" FHD IPS Touch-Screen Laptop, Intel i5-8250U, 8GB DDR4 RAM, 256GB PCIe SSD, Thunderbolt, Fingerprint Reader, Backlit Keyboard, Built for Windows Ink, Win10
    https://www.amazon.com/Lenovo-Touch-Screen-i5-8250U-Thunderbolt-Fingerprint/dp/B07CKVLP4V/ref=sr_1_10?qid=1579025180&refinements=p_89%3AASUS%7CAcer%7CLenovo%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A2289793011&rnid=2528832011&s=computers-intl-ship&sr=1-10

-

-

Oyun da oynarım hafif olması da muhim değil derseniz bunu öneririm.

-

• Pasifik cephesinden sonraki 'Tides of War' sezonu belli mi?
  • Haritalara gelen dinamik hava biraz fazla oldu sanki karda kumda gözgözü görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazBoard

Haritalara gelen dinamik hava biraz fazla oldu sanki karda kumda gözgözü görmüyor
    Aerodromeda adam görmez oldum millet karanlıktan nasiplenip araçların altına yatıyor

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Favori haritalarımdan Hamada bu sefer daha güzel olmuş , kan kırmızısı odanın ambiansı turuncu oluyor direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

Favori haritalarımdan Hamada bu sefer daha güzel olmuş , kan kırmızısı odanın ambiansı turuncu oluyor direk
    Mars evreni gibi

• Bazı haritaları sevmiyorum. Bf 4 te olduğu gibi sadece bir haritayı seçip oynama şansımız yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Pasifik cephesinden sonraki 'Tides of War' sezonu belli mi?
    1,2,3 diye gidiyor pasifik 5 idi sonraki 6 olur herhalde :D
  • Bu nasıl hava durumu herkes çantasını silahını bıraksın evine gitsin karlı bölümde adam koşarken iç çekmekten ciğerlerini üşütüyor

• 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.