Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.974
Cevap
83
Favori
354.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bedavaya değilde bedavadan biraz pahalı Rus originde vermişlerdi, ben ilk çıktığında 150 TL'ye almıştım, noelde yine ucuza satmislardir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Type2a rofu 800-750 olarak NERF gelir, zaten infared dürbün gelince kimse medic oynamaz.

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Suomi de öyle, damage'i Type 2A'dan biraz daha yüksek ve seri bir silah, Type 2A Suomi'den çok üstündür diyemem, bence nerf yemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 14 Ocak 2020; 14:37:20 >
  • Type2a şuan oyunun en iyi silahı suomiden çok çok daha iyi mutlaka nerf gelecektir. Suomiyle 50m üstüne vurmak zorlaşıyor. Type ile her yerden adam vurabilirsin hemde nişan almana da gerek yok. Acil nerf gerekiyor.
  • Merhaba arkadaşlar, 1-2 hafta önce Bf5 aldım. Normalde Bf3-Bf4-Bf1 de çok rahatça aim alarak rahat rahat oynayabiliyordum. Kolayca kill alıyordum. Ama bu oyuna geçince aim alamıyorum. Çok garip bir hissiyatı var. Sanki herşey böyle yavaş gibi geldi. Aynı durum arkadaşımda da var. Bir bf4 gibi hareket edemiyorum veya bf1 gibi. Acaba özel bir ayar var mıdır? Hep oynamak istediğim oyundu ama böyle olunca oynayasım gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Origin Id: ozyyyyyyyyyyyy
    Eklemek isteyenler ekleyebilir.
  • Dexsite kullanıcısına yanıt
    oyunun kendi farkı o. oynaya oynaya alışacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

type2a'ya bir şekilde güncelleme getirmeleri şart çeşitli upgradelerle yakın mesafede canavar bir silaha dönüşüyor bu ne yaa bir yerden sonra can sıkıntısı haline geldi. yakın mesafede uçanı kaçanı vuruyon
    bende type2a yok hocam type100 var ondanmı bahsediyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

bende type2a yok hocam type100 var ondanmı bahsediyorsunuz

Alıntıları Göster
    Type100 den harici type2a diye illet bir silah daha var.
  • erbab1 kullanıcısına yanıt
    Evet biraz önce yerden buldum köpek öldüren maşallah 8 kill aldım ölene kadae😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dexsite kullanıcısına yanıt
    Çek fovu sona hızlanır oyun
  • Bambusbonze kullanıcısına yanıt
    Benim için yakın orta mesafede Suomi Type 2A farketmiyor, ikisiyle de rahatça indiriyorum, uzun mesafede Type 2A daha avantajlı belki dediğiniz gibi olur, ama bence öncesinde team balance'a daha fazla önem vermeleri gerek.

9 adet yeni silah gelicek, sızdırılan bilgiye göre chapter 6 yine pacific'de geçicek büyük ihtimalle, Rus cephesi artık chapter 7 ile gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Ocak 2020; 16:38:39 >

• 3 gündür 1 tane oyun bitirebildim sadece. 1 saat stres atalım diyorum oyundan atıyor sürekli. 2 aydır askerdeydik bir şey değişmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrton Senna da Silva

3 gündür 1 tane oyun bitirebildim sadece. 1 saat stres atalım diyorum oyundan atıyor sürekli. 2 aydır askerdeydik bir şey değişmemiş.
    Rx 5700/XT 'lerde de oyundan atma veya siyah ekran çok oluyor. Sizin ekran kartı nedir? Hatta sistemi de yazarsanız iyi olur.

• Kan Turalı K kullanıcısına yanıt
    Gtx1060 6gb, 16 ram, i5 8400 var

• Yeni medic silahını açmış ve 4 levele kadar zar zor oynamış biri olarak söylemeliyim ki silah aşırı berbat olmuş en kötü medic silahı olabilir hatta :/
  • Ayrton Senna da Silva kullanıcısına yanıt
    https://www.gamingscan.com/best-settings-for-battlefield-5/

bir de şu ayarlarla denesene hocam. geçen bir arkadaş burada paylaşmıştı.
  • Müsait zamanda denicem hocam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncaygoksel

Yeni medic silahını açmış ve 4 levele kadar zar zor oynamış biri olarak söylemeliyim ki silah aşırı berbat olmuş en kötü medic silahı olabilir hatta :/
    Hangi silah o hocam?
  • erbab1 kullanıcısına yanıt
    M3 grease gun sanıyorum yeni silah dediğine göre. haftalık görev geldi bu sabah silah ta alınır durumda görevle birlikte.
  • 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.