Şimdi Ara

Battlefield Kesin Çözüm!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar oyunu orjinal aldım ve 1 haftadır internet forumlarını yerli yabancı siteleri hatim ettim ama yine de sorunu çözemedim... Ses kartlarını iptal etmekten tutun da cpu ayarlarına, sanal server ram ayarlarına, nvidia ayarlarına, driver en son güncellemeler ve hatta kesmedi bir de format attım...Bana mısın demedi. Oyuna giriyorum 5 dk sonra Brr diye bir ses masaüstündeyim bir daha giremiyorum. Directx function hataları vermeye başladı derken çözümü tesadüfen buldum.

İntel Core 2 quad cpu q9300 2,5 ghz (4 cpus) ,4096mb ram, gigabyte gtx 560 ti ekran kartı benim sistemim...

Çözüm:

*** Gigabyte ın sitesinden easy boost diye bir prgram indirdim OC yapanlar içinmiş sonradan öğrendim... Ekran kartının kutusunda 822 MHZ standart OC yapılırsa 900 mhz yazıyordu...Programı bir açtım benim hız 900 MHZ yazıyor...Manuel olarak 822 ye indirdim inanın bütün sorunlarım çözüldü... Ultra kalitede oyunu çift monitör rahatlığıyla oynuyorum...
    Saygı ve sevgiler... ***

• nvidia geforce 240m benim laptopun ekran kartı.gigabyte değil benim ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

nvidia geforce 240m benim laptopun ekran kartı.gigabyte değil benim ne yapmam lazım ?

Tam olarak nasıl bir hata ile karşılaştığını ve sisteminin özelliklerini tam olarak yazar mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukhero -- 18 Aralık 2011; 14:00:20 >
  • Tamamen tesadüf olmuş. Alakası yoktur bence.

@efege

sizin bir şey yapmanıza gerek yok. o kart bu oyun için yeterli değil zaten.
  • evet aslında bilinen bir yöntem,gtx serisi kartlarda underclock yapmak bende battlelog forumlarında görmüştüm.
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2832654624700988919/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d3ras -- 18 Aralık 2011; 14:37:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Tamamen tesadüf olmuş. Alakası yoktur bence.

@efege

Nasıl yeterli değil.Uygun olan kartlar arasında benim kullandığım kartta mevcut.Full grafik oynayamasamda mediumda problemsiz oynuyorum.
  • quote:

quote:

@efege

Nasıl yeterli değil.Uygun olan kartlar arasında benim kullandığım kartta mevcut.Full grafik oynayamasamda mediumda problemsiz oynuyorum.

Uygun olan kartlar arasında olabilir tabiki. O liste sadece oyunu açabilecek kapasitedeki kartları gösterir. Mevcut kartınız ile oyunu açar oynarsınız ama dediğin gibi düşük ayarlarda ve düşük fps ile oynarsınız. Medium ile o oyun oynanmaz. Yani hiç akıcı değildir. Fps 30 altına yoğun sahnelerde kesin düşüyordur. Ben o şekilde oyun oynamam mesela ama siz oynayabilirsanız ne mutlu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

@efege

Uygun olan kartlar arasında olabilir tabiki. O liste sadece oyunu açabilecek kapasitedeki kartları gösterir. Mevcut kartınız ile oyunu açar oynarsınız ama dediğin gibi düşük ayarlarda ve düşük fps ile oynarsınız. Medium ile o oyun oynanmaz. Yani hiç akıcı değildir. Fps 30 altına yoğun sahnelerde kesin düşüyordur. Ben o şekilde oyun oynamam mesela ama siz oynayabilirsanız ne mutlu.

Tabi o konuda haklısınız.Ama elimizden bu kadar geliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.