Selamin Aleyküm arkadaslar, Lütfen yardim edin.Battlefield hardline pc aralgame vatan bilgisayardan orjinal aldim eve gelip yükledim origin hesabima ekleyip oyunu actim beni battlelog sayfasina yönlendirdi. gerekli hesaplari actim.camping bölümü var oraya girip PLAY"a basinca oyunu aciyor oyunun ilk girisinde Video var donarak ilerliyor PRESS ENTER yazan yere 20 dakikada geliyor 10 kere press enter yazan yere tikliyorum sonra orayi geciyor ve bulanik bi Video yerivar orasi oyunun ara yüzü sag üstte ok dönüyor ve donarak dönüyor cok bekledim acmiyor.MULTIPLAYER da ise tekrar Play diyorum sayfada allta Login diyor ve error We couldn't connect you to our online systems: Battlefield Hardline hatasi veriyor aralgame yi aradim hangi interneti kullaniyorsun dedi türkcell super online dedim PORT actirman gerekiyor dedi 2 tane port actirdim.olmadi her yolu denedim aralgame internetinden kaynaklaniyor dedi PC son sistem 7 bin tllik kasa var 1 sene olmadi daha islemci i7-4790k cpu 4.00GHz 8cpus 4.0GHz bellek 16gb Windows 8.1 pro 64 bit...nvidia Geforce gtx 980 oyuna o Kadar para verdim 20 gundur oyunu acamiyorum bi yardimci olun arkadaslar yokmu anlayan. magdur durumdayim