Şimdi Ara

BATTLEFIELD: HARDLINE (PS4 ANA KONU) 21 Ekim 2014 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.383
Cevap
14
Favori
37.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Battlefield 4 ün betasından 10 kat daha stabil. ( sadece 1 bölüm için söylüyorum)

Silah, sniper vuruş hissi MOH 2010 daki gibi geldi ve en çok sevdiğim olay bu oldu.

Almaya değermi? 10 dakika için bişi söyleyemeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique For All -- 4 Şubat 2015; 18:44:03 >
  • Bu Oyunu Sadece İndirdiğimiz Hesaptaki Ps Plus'tan mı Oynayabiliyoruz.Yoksa Başka Hesaptaki PS Plus Hesabı İle De Oynayabiliyormuyuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • By..Emre kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de indiriyorum şu an 2.77gb yazıyor ama o heralde devam ediyor açınca sonradan çünkü battlefieldın sitesinde ve storeda 10-11 gb küsür yazıyordu
  • Yeni içerik ve modlardan ziyade oynanış,silah kullanımları ve vuruş hislerinde bir farklılık var mı yoksa BF4 ile bire bir aynı mı ?
  • Yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: extremeberat

Yardım

Oynarsın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Yeni içerik ve modlardan ziyade oynanış,silah kullanımları ve vuruş hislerinde bir farklılık var mı yoksa BF4 ile bire bir aynı mı ?

Silahlar daha fazla hasar veriyor ve daha fazla tepiyor. Onun haricinde her şey BF4 ile aynı. Bad Company 2 için çıkan Vietnam DLC'si gibi düşünün. Oynanış dahil tüm mekanikler aynı. BF4'ü 1-2 saat oynayıp sonra Hardline'a geçince alışma süreci yaşamadan oynamaya kaldığın yerden devam edersin.
  • Oyunu indirdi beta trialindemi bitmesi lazim

• Ya arkadaş ne kadar yavaş iniyor bu :S 16 Mbit internet var hala beta trial 10 gbın %26sında. Herkeste böylemi
  • Beta ne zaman bitiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Yeni içerik ve modlardan ziyade oynanış,silah kullanımları ve vuruş hislerinde bir farklılık var mı yoksa BF4 ile bire bir aynı mı ?

Silahlar daha fazla hasar veriyor ve daha fazla tepiyor. Onun haricinde her şey BF4 ile aynı. Bad Company 2 için çıkan Vietnam DLC'si gibi düşünün. Oynanış dahil tüm mekanikler aynı. BF4'ü 1-2 saat oynayıp sonra Hardline'a geçince alışma süreci yaşamadan oynamaya kaldığın yerden devam edersin.

Anladım dostum cevap için sağol
  • WarsLife kullanıcısına yanıt
    8 Şubatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: GranTurismo

Ya arkadaş ne kadar yavaş iniyor bu :S 16 Mbit internet var hala beta trial 10 gbın %26sında. Herkeste böylemi

PS4'ü dinlenme moduna alınca indirme hızlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarsLife

Beta ne zaman bitiyor ?

8 Şubat'ta bitiyor.
  • quote:

quote:

Ya arkadaş ne kadar yavaş iniyor bu :S 16 Mbit internet var hala beta trial 10 gbın %26sında. Herkeste böylemi

PS4'ü dinlenme moduna alınca indirme hızlanıyor.

Öyle nasıl indirecek ki hocam? Oyun açık sonuçta menüsündeyim oyunun

• quote:

Oyunun açık olması önemli değil. Dinlenme modunda cihaz düşük güç tüketen işlemcisiyle çalışmaya devam ediyor. Dinleme moduna aldıktan sonra modemdeki PS4'e bağlı olan ethernet veya wireless portunun ışığı yanıp sönüyorsa indirmeye devam ediyor demektir.
  • quote:

quote:

Oyunun açık olması önemli değil. Dinlenme modunda cihaz düşük güç tüketen işlemcisiyle çalışmaya devam ediyor. Dinleme moduna aldıktan sonra modemdeki PS4'e bağlı olan ethernet veya wireless portunun ışığı yanıp sönüyorsa indirmeye devam ediyor demektir.

Yok hocam onları biliyorum :) ama downloadı mesela normal bir oyunu indirir gibi arkaplanda yapmıyor ki oyunu açıyoruz download oradan devam ediyor

• quote:

Yok hocam onları biliyorum :) ama downloadı mesela normal bir oyunu indirir gibi arkaplanda yapmıyor ki oyunu açıyoruz download oradan devam ediyor

Dediğim gibi oyunun açık olmasının bir önemi yok, o indirmeye devam edecektir.
  • quote:

quote:

Dediğim gibi oyunun açık olmasının bir önemi yok, o indirmeye devam edecektir.

Ancak çok yavaş indiriyor hocam ya bende 16mbit internet var şimdiye ben 2 kere indirmiştim bu oyunu ama hala %34te
  • Ps3 konusu göremedim o yüzden buraya yazıyorum. Grafikler falan berbat öncelikle beta diye bir şey demiyorum. Araç sürüşü epey basit biraz daha zor olabilir. Oyunculuarı vurmak daha zor vuruş hissi daha yerinde gerisi bf4 ile aynı. Alınır mı? Ps3'e alınmaz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.