Şimdi Ara

Battlefield: Hardline (2015) [ANA KONU] (51. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.156
Cevap
13
Favori
52.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Geç cevap ve Hort.

Kesinlikle değmez. Verdiğim paraya acıyorum.
  • mc_sero kullanıcısına yanıt
    polis ve hırsızlara özel silahlar var o yüzden polis olursan ak47 yi kullanamazsın polisler için m16a3 m416 var
  • 40 liranın altına düştüğü gün alacağım.kötü oyun evet ama o kadarı da hakeder heralde

• Delux edit ile premium arasında ne fark var arkadaşlar? Ben delux aldım dlc ler geliyor mu delux'e

• tam sevdiğim gibi tüm haritalarını piyade odaklı yapmışlar 20dolara verirlerse alırım bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada 33 dolar diyor alınır mı sizzce_?

https://www.g2a.com/battlefield-hardline-origin-cd-key-global.html
  • Özürlü bir grup var sanırım her mesajı eksiliyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Özürlü bir grup var sanırım her mesajı eksiliyorlar

Aynen katlıyorum, haksız yere eksi verenin ... gerisini anlamıştır heralde. Terbyesizlikten başka birşey değil.
  • arkadaşlar en ucuz nereden alabiliriz, key olarak?
  • arkadaşlar sizden fikir alıcam,
    samsung ssd 850 evo 500gb aldım da yalnız bfh çalıştırdığımda çok kasıyor kasmaktan oyuna giriş yapamıyorum. sizce neden böyle bir sorun yaşatır
  • Arkadaşlar deluxe edition olarak birisinden alacağım da oyun nasıl sizce bunu mu alsam shadow of mordor mu alsam?

• bende bu iki oyunun arasında çok kalmıştım bayada bi inceleme falan yaptım ordan oku burdan oku en sonunda bf 4 aldım hem temaya uygun hareket etmek istedim bf dediğin askerli olur uçaklı olur helikopterli falan olur hardline ise hırsız polis temalı hem bf konseptine aykırı hemde adı üzerinde battlefield yani savaş alanı yani ben sevmedim
    asker olcak aga böle ne biliyim çatışmadaki asker bağırışmaları olcak ben bf 2den beri oynarım çok severim
    aranıza yeni katıldım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
  • ilaçtan umudu kestim
  • Hızlı cevap gelsin diye buraya soruyorum, BF 3'de birini vurduğumda veya vurulduğumda sağ üstte adım yazmıyor, undefitied gibi bir şey yazıyor emin değilim. Adımın yazmasını sağlayamaz mıyım?
  • eksi verenler neye veriyor anlamadım. kafayı mı sıyırdılar acaba? bu arada bf hardline hesap/key için bana ulaşın abartmamak kaydıyla tabi
  • Oyun sanki Battlefield temasından aşırı bir şekilde çıkmış gibi. Ama sıradan Battlefield teması da sıktı biraz. 40-50 lira gibi fiyatlara olursa alırım yoksa hiç gerek yok.
  • Multiplayer oynamak icin en ucuz nereden alabilirim ?
  • Hızlı para kazanma ve ucuz yollu nerden alınır buyrun

• Beyler klan kurdum oyunda isteyen arkadaşlar alta mesaj atabilir yada pm ile görüşebilir.
    Not :Ps4 oyuncuları içindir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.