Şimdi Ara

Battlefield bad company silah geliştirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewt arkadaşlar battlefield bad company 2 oyununu multiplayer oynutorum ama silahlarımı nasıl geliştireceğimi bulamadım.. yardım ederseniz sevinirim.

• arkadaşlar lütfen yardım edin
  • Zaten senin yaptığın skora göre otomatik açılıyo silahlar en fazla engineer kullanırsan onun silahları açılır veya diğerlerinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Zaten senin yaptığın skora göre otomatik açılıyo silahlar en fazla engineer kullanırsan onun silahları açılır veya diğerlerinin.

bn sadece dürbün fln takmak istiyorum onuda buldum puanlaymış 14000 puan istiyormuş galiba birde bu 64 bitte çalışırmı .
  • Win 7 64 bitte çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oTToTTo

Win 7 64 bitte çalışıyor.

saol dostum
  • ben yaklaşık 1aydır multide oynuyorum tüm silahları açtım Karakterler arasında en iyi Sniper ve medic MG36 hiç affı yok bazen M16A SA yada SniperM95 SA görüyorum sarın renkte bunu nasıl yapacaz sürekli o silahı kullanarakmı acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Battlefiel

ben yaklaşık 1aydır multide oynuyorum tüm silahları açtım Karakterler arasında en iyi Sniper ve medic MG36 hiç affı yok bazen M16A SA yada SniperM95 SA görüyorum sarın renkte bunu nasıl yapacaz sürekli o silahı kullanarakmı acaba ?

Yok la.Bi tane farklı kıyafet satıyolar 5 dolar mı ne,öyle oluyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.