ewt arkadaşlar battlefield bad company 2 oyununu multiplayer oynutorum ama silahlarımı nasıl geliştireceğimi bulamadım.. yardım ederseniz sevinirim.
arkadaşlar lütfen yardım edin
Zaten senin yaptığın skora göre otomatik açılıyo silahlar en fazla engineer kullanırsan onun silahları açılır veya diğerlerinin.
quote:
Orijinalden alıntı: whisper242
Zaten senin yaptığın skora göre otomatik açılıyo silahlar en fazla engineer kullanırsan onun silahları açılır veya diğerlerinin.
bn sadece dürbün fln takmak istiyorum onuda buldum puanlaymış 14000 puan istiyormuş galiba birde bu 64 bitte çalışırmı .
Win 7 64 bitte çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: oTToTTo
Win 7 64 bitte çalışıyor.
saol dostum
ben yaklaşık 1aydır multide oynuyorum tüm silahları açtım Karakterler arasında en iyi Sniper ve medic MG36 hiç affı yok bazen M16A SA yada SniperM95 SA görüyorum sarın renkte bunu nasıl yapacaz sürekli o silahı kullanarakmı acaba ?
ben yaklaşık 1aydır multide oynuyorum tüm silahları açtım Karakterler arasında en iyi Sniper ve medic MG36 hiç affı yok bazen M16A SA yada SniperM95 SA görüyorum sarın renkte bunu nasıl yapacaz sürekli o silahı kullanarakmı acaba ?
Yok la.Bi tane farklı kıyafet satıyolar 5 dolar mı ne,öyle oluyo.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme