Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 : Vietnam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EA, E3 konferansında Battlefield: Bad Company 2 için yeni bir ek paket duyurdu. Ek paketin ücreti konusunda hiç bir bilgi vermeyen EA, konferans esnasına kısa bir video gösterdi.

Adından da anlaşabileceği gibi Vietnam savaşlarını konu alacak ek paket, multiplayer modunu da içerecek. Bu ek paketin çoklu oyunculu modunda Battlefield: Bad Company 2 oyuncuları, ABD deniz kuvvetleri veya Kuzey Vietnam askeri olarak savaşabilecek. Ayrıca bu ek paketle birlikte oyuna Conquest ve Rush modlarını içeren dört adet yeni harita eklenecek. Tabiki yeni achievementler, ödüller, silahlar da Vietnam eklentisinin getirdiği yeniliklerden bazıları olacak.
    _______

Malumunuz bad company 2 oynayan her kişi bu haberden de haberdardır. Oyun hakkında sizin de görüşlerinizi merak ediyorum. Yani ek paket senaryo ağırlıklı mı kendini göstericek yoksa mp'a getireceği yenilikler le mi? Sizin ek paketten beklentileriniz nedir? Örneğin benim en büyük beklentim, yeni haritaların bol olması. bunun yanında yeni tanklar yeni helikopterler yeni silahlarında ağır basması. senaryo zaten bad company 2 da yeterince güzeldi. ek paketten ekstra bir şaheser aramaya gerek yok bence. bu arada ek paketin videosu yukarıdadır...

• Büyük mapler, yeni mod olabilir, yeni silahlar, yeni araçlar uçak olabilir mesela.
  • aslında yeni bir sınıf hiç fena olmaz. ne eklenebilir diye sorarsan hiç bir fikrim yok
  • Bu ek paketi oynayabilmek için Bad Company 2' yi orjinal almak gerekiyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabo

Bu ek paketi oynayabilmek için Bad Company 2' yi orjinal almak gerekiyormu ?

single player için ;

büyük ihtimal hayır....

multiplayer için ;

büyük ihtimal evet....

• quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Büyük mapler, yeni mod olabilir, yeni silahlar, yeni araçlar uçak olabilir mesela.
    uçak olursa mapler kesin büyük olur birde pat patlar geri dönüyor gibi
  • uçak olursa peeh
  • bana full dolu bi A-10 versinler 1 dk sonra da gidip artik m-com mu - bayrak mi ne varsa halletsin bizim takim bi kere üstünden gecmem yeter düsman base in :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.