Şimdi Ara

Battlefield: Bad Company 2 Türkçe Yama Tamamlandı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
1
Favori
59.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde ingilizcem pek yok ama konuyu anlamıstım sonlara dogru cok fena sarmıstı oyun .D tabıkı türkçe yamayla oyunun zevkını katlar
    GIGABYTE (A) MA785GMT-UD2H DDR3 5200 V+GL+S 938 ANAKART -- AMD PHENOM II X4 965 QUADCORE 3,4GHZ 8Mb S938 İŞLEMCİ -- RAM 2 GB*2 DDR3 1333 MHZ KINGSTON KVR1333D3N9K2/4G -- VGA 896 MB ZOTAC GTX2602 DDR3 448B HDTV/DVI/TV 16X -- FAN CM SPHERE RR-CCZ-LL22-GP CPU COOLER -- THERMALTAKE 650 WATT TOUGHPOWER QFAN GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU) -- HD 500 GB SAMSUNG 7200 RPM SATA2 16 MB -- LOGITECH LX3 OPTİK MOUSE -- CREATIVE SBS A500 5+1 SPEAKER -- PHILIPS SHP2000 HI-FI KULAKLIK PC-TV (2M KABLO) -- BENQ FP71G+ LCD Monitör
  • Ben Crack ını fln save sorununu hallettim beklemedeyim :)) yama gelince tam gaz...

'Kimse iyiliğime laf edemez,ama kötülüğümle de kimse baş edemez,'
    'Kimseye güvenme unutma beyaz gülün bile siyah gölgesi vardır'
  • Hocam Bana Pm'den Text Gönder Çevireyim
    Evlenip balayına gideceğime, evlenmeyip alayına giderim :)

• Umarım kısa zamanda biter.Kolay gelsin

• son durum nedir arkadaşlar. sık sık bilgilendirme yapmanız gerekli aslında.

Orijinalden alıntı: condemned890

son durum nedir arkadaşlar. sık sık bilgilendirme yapmanız gerekli aslında.

Evet bende sp'yi oynucam sizi bekliyom pls çabuk bitirin

• oyun gamespottan 8.5 almış

Orijinalden alıntı: ekrem_53

Bu yamada mı yalan oldu acaba kaç gündür ses seda yok.Aslında Türkçeye çevrilmesi diğer oyunlara göre daha kolay bi oyun.

Oturup çevirseydin o zaman.

Biri de yazmamış mı sık sık bilgilendirme yapmanız gerekli diye Uşağına emir veriyor sanki.Çıkana kadar bekleyeceksin,çıkmazsa da orjinal haliyle oynamaya devam edeceksin.Karşılıklı bir iş yapılmıyor sonuçta burda.
    Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • merak etmeyin bu yama yapılacak.
    çeviri takımına biz katılmadık fakat biliyorum sürüyo arkadaslar yakında çıkar inş.
  • İyi çalışmalar.Sabırsızlıkla bekliyorum.

• Çalışmanızda başarılar dilerim.İngilizce bilmeyen kullanıcılar için çok faydalı bir çalışma.
    ASUS STRİKER EXTREME // E 8400 3.0 //2x ZOTAC 9800gtx amp //2*1 DDR2 OCZ SLI-READY 1066 //80 HD (500GB OLCAK) Hİ-TECH 7 // LG DVD-RW //COOLER MASTER 600W EXTREME // X7 KLAVYE // MS 1.1 intelli // Plantronics Gamecompro1 // Razer Galiathus Mausepad
  • 6721 Satır, 42142 Kelime...

Dile kolay arkadaşlar. Çeviri işinin zorluğunu sadece deneyenler ve yapanlar bilir. Çevirmen arkadaşların hayatı sadece bu çeviriden ibaret değil. Onlarda yemek yiyip, okula, sinemaya gidiyor :) Lütfen biraz daha sabırlı olalım.

Çeviri durumu %70 civarında. Multiplayer kısmıda çevriliyor. Dil dosyası çok karmaşık. Oyundaki sıralamaya göre ilerlemiyor. İlk videodaki bir cümle 1200 satırdayken diğer cümle 3233 satırda olabiliyor. Bu yüzden senaryodan kopmamak için çevirinin tamamlanmasını müteakip oyun içinde kontrol edip sonra yayınlayacağız. Bu yüzden kesin çıkış tarihi veremiyoruz. Sabredemeyen arkadaşlar için maalesef bişey diyemeyeceğim. Sabreden arkadaşlarda oyundan daha fazla zevk alacak elbette...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

sadece Multiplayer yaması yapsanız şimdilik senaryo okadar önemli değil ilerde oynarız MP yaması fena olmaz

MP türkçe olsa nolur Konuşma geçmiyo bişey yok adamlar bağrıyo mesale ne demek istediklerini bilmek isterim ama onuda alt yazı olarak yazamazlar herhalde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.