Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2 Beta Key 'SERVER lar açıldı' (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
0
Favori
32.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler almancam yok adım adım o sitede ne yapacağız yardım :(:(:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

Bir spor sitesi ama işe yaradı,bundan sonra takip edeceğim bu siteyi;)

Dostum bende aldım key çok teşekkürler.
  • PATCH ÇIKMIŞ SORUNLAR HAL EDİLMİŞ SERVER DA !!!

There has been released a patch 1.01 (7.7 MB) which fixes these problems. Server are now up and running.
  • Ps3 ile Pc aynı yerde olmasının yararı bu işte.
    Loadingte bir bakıyorum siteye ve Eu key alınabiliyor. Ve aldım hemen indireceğim.
  • Arkadaşlar key aldım şimdi indirmem için ne yapmam gerekiyor ?
  • keyi aldım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmrEDnZ

Arkadaşlar key aldım şimdi indirmem için ne yapmam gerekiyor ?
    Hoca İngiltere PSN'ye gir, oradan store'ye ya da accaunt management içinde redeem code kısmına girip aldığın kodu oraya gir ve indir

Bu arada MAG beta şifresini de alabilseydik bir ne güzel olurdu

Şoptu şifreyi sadece ön siparişi verenlere veriyor MAG için, ön sipariş verip şifreyi alayım sonra siparişi iptal edeyim dedim, baktım şifreyi vermeden önce "şifreyi alırsanız ön siparişi iptal edemezsiniz" diyor, vazgeçtim

• Şuanda indiriyorum,çok sevinçliyim sonunda kavuşucam efsaneye =)

Alınan şifreyi PS3 network ayarlarından account managemete girip orada reedem code'e yazmanız gerekiyor
  • BEYLER HAYRINA YAZIYORUM. BİLMEYEN, KONUYA YENİ TIKLAYANLAR İÇİN,

BURAYA ÜYE OLUYORSUNUZ( EN ÜSTTE GİRİŞ- KAYIT VAR, KAYIT FORMU TÜRKÇE MERAK ETMEYİN)

http://www.esl.eu/de/bfbc2/beta/

SONRA AYNI LİNKE BİR DAHA TIKLIYORSUNUZ. ORDAN BETA KEY YAZAN SEÇENEĞE TIKLIYORSUNUZ VE KEY GELİYOR.

SONRA UK HESABINIZLA PSN E GİRİP OYUNU İNDİRİN. THATS IT.

LETS BATTLEFIELD
  • Of lanet Ps3 update. Kaç mb bu deli etti beni ya.

Oyunu indirip bu gece servera dalmak istiyorum.
  • avrupa psn hesabını nasıl alıyoz bilen varmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

quote:

Orijinalden alıntı: EmrEDnZ

Arkadaşlar key aldım şimdi indirmem için ne yapmam gerekiyor ?
    Hoca İngiltere PSN'ye gir, oradan store'ye ya da accaunt management içinde redeem code kısmına girip aldığın kodu oraya gir ve indir

Bu arada MAG beta şifresini de alabilseydik bir ne güzel olurdu

Şoptu şifreyi sadece ön siparişi verenlere veriyor MAG için, ön sipariş verip şifreyi alayım sonra siparişi iptal edeyim dedim, baktım şifreyi vermeden önce "şifreyi alırsanız ön siparişi iptal edemezsiniz" diyor, vazgeçtim

Hocam çok teşekkür ederim yaptım sayende indiriyorum şuan peki oyun bitince us hesabımla oyunu oynayabilirmiyim yoksa uk hesabımlamı oynamak zorundayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hector-93 -- 19 Kasım 2009; 19:01:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Orijinalden alıntı: PlayStation3lack

quote:

Orijinalden alıntı: numeruscl

http://www.esl.eu/de/bfbc2/beta/

google search ile bu siteyi buldum ve kayıt olup bir tane key aldım ama şu an deneme imkanım yok maalesef. Siz arkadaşlarda alıp sonucu yazabilir mi? (Kayıt olmak kolay çünkü form türkçe:))

bu o lanetli alman sitesi değil mi?

Aldigim key EU da ise yaradi beyler yumulun.............

hay Allah razı olsun

• Sonunda iniyor yavaş ama olsun dün geceden beyri uraşıyoruz herkese teşekkürler
  • Şu Beta Heyecanı varya herşeye bedel bu muhabbetler varya hiçbirşeye değişilmez senin sevgin bu dünyada lay la lay Koptu
  • @720p sende sağol dostum senin postu sonra gördüm,teşekkürler
  • *Emre; istediğin hesapla oynayabilirsin hocam, benimki Türk Psn misal, ben bunla oynayacağım,

Bu arada benim sayemde değil, bu başlıktaki diğer kişiler sayesinde oynayacaksın ki ben de onlar sayesinde oynuyor olacağım
  • 79% Downloading...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtaskinlar

*Emre; istediğin hesapla oynayabilirsin hocam, benimki Türk Psn misal, ben bunla oynayacağım,

Bu arada benim sayemde değil, bu başlıktaki diğer kişiler sayesinde oynayacaksın ki ben de onlar sayesinde oynuyor olacağım

Hocam ben indirmeyi becerememiştim yardımcı olduğun için sayende dedim ama çok teşekkürler
  • %18'de bekleyemiyorum meraktan Umarım videolardan gördüğüm ve beklediğim kadar iyidir
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.