Şimdi Ara

Battlefield Bad Company 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield Bad Company 2 alacaktım. Serverların durumu nasıldır ? Oyun biraz eski oldugundan serverlerın kapanma ihtimali varmı veya hile falan kullanan, yani oyundaki durum nedir

• En azından Bf4 çıkana kadar kapatmazlar diye düşünüyorum ama almaya gerek yok bence baya boşalmıştır serverlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

En azından Bf4 çıkana kadar kapatmazlar diye düşünüyorum ama almaya gerek yok bence baya boşalmıştır serverlar

bf4'ün çıkmasına daha var. Bf bad company 2 beni 1 yıl götürsün yeter ondan sonra zaten PS4 alacam. Sende 1 yıl daha oynanır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :hKn:

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

En azından Bf4 çıkana kadar kapatmazlar diye düşünüyorum ama almaya gerek yok bence baya boşalmıştır serverlar

bf4'ün çıkmasına daha var. Bf bad company 2 beni 1 yıl götürsün yeter ondan sonra zaten PS4 alacam. Sende 1 yıl daha oynanır mı ?

Ben Bf3 çıkana kadar oynamıştım baya zevkli oyun serverlar da doluysa oynanır
  • quote:

Battlefield Bad Company 2 alacaktım. Serverların durumu nasıldır ? Oyun biraz eski oldugundan serverlerın kapanma ihtimali varmı veya hile falan kullanan, yani oyundaki durum nedir

http://resim.donanimhaber.com/m_68231454/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68231454

Konu içerisinde oynayan arkadaşları bulabilirsin.
    Serverlar yeteri kadar dolu. Yine konu içerisinde Şubat ayına ait ss'leri bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meduzz

quote:

Battlefield Bad Company 2 alacaktım. Serverların durumu nasıldır ? Oyun biraz eski oldugundan serverlerın kapanma ihtimali varmı veya hile falan kullanan, yani oyundaki durum nedir

http://resim.donanimhaber.com/m_68231454/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68231454

Konu içerisinde oynayan arkadaşları bulabilirsin.
    Serverlar yeteri kadar dolu. Yine konu içerisinde Şubat ayına ait ss'leri bulabilirsin.

Teşekkürler, haftaya almaya gidiyorum.
    Dün gecede Sony Ps4'ü tanıttı, Süpeer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    call of duty 2 demo
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.