Şimdi Ara

Battlefield 6, Valorant yüklü PC'lerde çalışmadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Battlefield 6, Valorant yüklü PC'lerde çalışmadı!
    EA, yeni hile önleme yazılımıyla Battlefield 6 açık beta sürümünde 300.000'den fazla hilecinin maçlara girmesini engelledi. Javelin birçok hileyi engellemeyi başarsa da, bazı oyuncuların oyunu oynayamamasına neden oldu. Özellikle bilgisayarlarında Valorant yüklü olanları ilginç bir hata mesajıyla karşı karşıya bıraktı.

Ayrıca Bkz.Battlefield 6'nın güvenlik sistemi hilecilere geçit vermedi

Battlefield 6 hile önleme sistemi Valorant ile çakışıyor

Battlefield 6 betayı oynayabilmek için Valorant’ı kaldırmak gerekiyor. Oyunu açtıklarında “Uygulama, genel bir yazılım uyumsuzluğu nedeniyle başlatılamadı. Lütfen çakışan yazılımı kaldırın veya ayarlarını düzenleyin: Valorant.” hata mesajıyla karşılaşan çok fazla kişi var.

Battlefield 6'da Javelin adlı hile önleme özelliği bulunurken, Valorant'ta Vanguard adlı bir özellik bulunuyor. İki özellik çakışıyor gibi görünüyor. İlginç olarak, Battlefield resmi topluluk hesabında paylaşılan açık betadaki sorunlar listesinde bu yer almıyor.

Kaynak:https://insider-gaming.com/battlefield-6-anti-cheat-faces-issues-with-valorant/

• CoD'ci tayfa dediğinize bir parantez lazım, muhtemelen hardcore modundan haberiniz yok çünkü. Oyunda ne minimap var, ne gösterge var, ne hud var. Silahınızda kaç mermi kaldığını bile -oyunu takip etmiyorsanız- bilmiyorsunuz. Kendi kendinize stim kullanmadan (flash, stun vs yerine alıyorsun) iyileşemediğiniz gibi 3 mermiyle de ölüyorsunuz. Yani oyuna öyle atlarım, uçarım, kaçarım gibi bir beklentiyle girerseniz tokat manyağı olursunuz :)

Renkli yanar döner oyunlar neresinden bakarsanız ciddiyetsiz, çocuk işi oyunlar. Call of Duty'nin MW2 sonrası yeni oyunlarının hiçbirini sevmeme nedenlerimden biri de budur -ki MW2 de harika bir oyun değil. Dolayısıyla BF'nin Valorant oyuncusuna hitap ettiğini şahsen düşünmüyorum.
  • uzun zaman sonra keyif alıp oynadığım BF oyunu oldu... girdim oyuna çıkasım gelmedi yorulunca bıraktım...

• PC platformu şu bela windowstan kurtulmalı artık hilesi şusu busu bitmiyor hiç ...

- BF6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 11 Ağustos 2025; 22:51:41 >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Yerine geçecek sistemde hile olmayacak mı?

• firmalar kendi taraflarında hileyi engellemek yerine kullanıcıya ne idüğü belirsiz "hile engelleme" programları dayatıyorlar! hele birde secure boot zorunlu tutma saçmalığı varki deli olursun! lan kim senin boktan oyunun için ne idüğü belirsiz donanımlar taksın! tam küfürlük!

• Biz hala keyifle BF1 oynuyoruz bir 10 sene sonra geçeriz bf 6 ya ahahaha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

League of legends'da bu anti cheat yazılımını kullanıyor artık. O yüklüyse de sorun çıkar.

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • İsabet olmuş. Valo oynayan adamın ne işi var BF'de.

Gördük betada oynayan oyuncuları. Çoğu ilk kez BF oynuyordu sanki. Ne minimape bakan var, ne bölge alan/tutan var, ne revive eden var. Neyse ki oyun çıkış yaptığında olmayacak bu oyuncular.

Emin ol Valo oynayan tayfa daha iyi bilir taktiği de mini mapi de. Etrafta koşturarak Valo oynayamazsın. (En alt 1-2 kademe hariç). Senin şikayet ettiğini tayfa COD'ci tayfa. E oyunuda COD çakması yaptığınıza göre üzgünüm oyun çıkınca da çok birşey değişmeyecek. Haberin olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Konsol tarafı rahat.

• Crossplay ve Cronus Zen gibi donanımlar olduğu sürece, bu oyunlar düzelmez. Ayrıca, yapımcıların Kill/Death oranını vurgulamaktan vazgeçmesi lazım. İlave olarak, takıma katılan 4'lü ekip elemanlarının birbirlerinden çok uzaklaşması engellenmeli...

• BF4 devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PHANTEKS ECLIPSE G500A DRGB Black Logitech G105 Logıtech Z-5500 5+1 DIJITAL THX SPEAKER Creative Sound Blaster Z
  • ErkanSYK kullanıcısına yanıt
    CoD'ci tayfa dediğinize bir parantez lazım, muhtemelen hardcore modundan haberiniz yok çünkü. Oyunda ne minimap var, ne gösterge var, ne hud var. Silahınızda kaç mermi kaldığını bile -oyunu takip etmiyorsanız- bilmiyorsunuz. Kendi kendinize stim kullanmadan (flash, stun vs yerine alıyorsun) iyileşemediğiniz gibi 3 mermiyle de ölüyorsunuz. Yani oyuna öyle atlarım, uçarım, kaçarım gibi bir beklentiyle girerseniz tokat manyağı olursunuz :)

Renkli yanar döner oyunlar neresinden bakarsanız ciddiyetsiz, çocuk işi oyunlar. Call of Duty'nin MW2 sonrası yeni oyunlarının hiçbirini sevmeme nedenlerimden biri de budur -ki MW2 de harika bir oyun değil. Dolayısıyla BF'nin Valorant oyuncusuna hitap ettiğini şahsen düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 12 Ağustos 2025; 13:27:01 >
  • Valorant da oynarım bf de oynarım valorant oynayanlara laf atmış bazı haddini bilmezler. Yazık kafanıza...

• Ben de cs2 oynarken vac hatası aldım

• İyi olmuş artık battlefired oynamak isteyenler valorant yerine cs2 oynarlar bu seyede valve oyuncularını geri kazanır ??

• Bende hiçbir sıkıntı olmadı Valorant da oynadım Battlefield 6 da

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Ne saçma bir yorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.