Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

|
Eski referanslı üyelerin hesapları üzerinden ilanlar açılıyor ve yine başka bir hesap üzerinden teklif yapılıyor..Forum yöneticileri tedbir alamamışlar Sahıs dolandırmaya devam ediyor. 3 adet satılık BF 6 hesabı var..1300 1400 ve 1500 tl fiyatlarla yakın tarihlerle açılmış ilanlar Birini eleman şikayet edince kaldırdı..diğer 2 si bu ilan ve tocak nikli kullanıcı..2008 ve 2006 girişli eski üyelerin hesapları Erkka tocak bluesunset ![]() ![]() |
|
|
Hesabı sattığım için kaldırmış olabilir miyim? Benim oyunum Ea play hesabıydı, hesabımı da @Major_Lazer nickli arkadaşa sattım. Paranoya olmuş artık insanlar, hayır paranoyadan ziyade suçsuz insanları suçlu buluyorsunuz. 1300 liralık ilana 1000 lira olursa alayım diye mesaj atmış biri, cevap bekliyor. İlanı satıldığından ötürü kaldırdığım için de dolandırıcı olmuşum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 14 Kasım 2025; 17:31:59 > |
|
Axecalos Ile sorunlu alışverişim -https://mobile.donanimhaber.com/axecalos-kaan-dogandemir-ile-sorunlu-alisverisim--139326265#139355170
|