Şimdi Ara

Battlefield 4, Windows 7 vs. 8.1 Performans Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hardocp, güzel bir test yapmış. Oyun performansı için işletim sistemi değiştirmeyi düşünenler için faydalı bir kaynak olabilir..

• Aslında herkes win 8.1de oyunlar 7e göre çok iyi diyor . Testlerde fps olarak çok fark yok acaba stabilite olarak mi daha iyi win 8.1?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    bende epey bi araştırdım fakat çoğu performans denemelerinde çogu üstün gibi gözüküyr win 7 ult. fakat ne olursa olsun her zaman güncel windows sürümü daha iyi olur adamlar boşuna koca bir işletim sistemi çıkartmaz boş yere artılarıda eksileride illa ki olacak ama windows 8.1 de gayet hızlı çalışan işletim sistemi bende yükledim oyunlarda ve programlarda denemeye başladım performans bilgilerinide paylaşacagım burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

bende epey bi araştırdım fakat çoğu performans denemelerinde çogu üstün gibi gözüküyr win 7 ult. fakat ne olursa olsun her zaman güncel windows sürümü daha iyi olur adamlar boşuna koca bir işletim sistemi çıkartmaz boş yere artılarıda eksileride illa ki olacak ama windows 8.1 de gayet hızlı çalışan işletim sistemi bende yükledim oyunlarda ve programlarda denemeye başladım performans bilgilerinide paylaşacagım burada.

Müsait bi zamanda win 8.1 edinip diğer hddye yuklemeyi düşünüyorum . Sizden de yorum bekliyorum yoksa fuzuli bi şekilde düzeni bozup toparlamak uzun sürüyor .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• emiLL kullanıcısına yanıt
    Olur kardeşim şuan sıfırdan kurdum zaten güncellemeler vs herşeyini ayarlıyorum oyunlarıda hemen kurup BF 4,LoL,World of Warcraft tarzında oyunları da kurup fps ayarlarını grafik ve donanımsal olarak da vereceği performansları da göz önünde bulundurcam burada paylaşacam hem sen hemde yararlacak arkadaşlara örnek olsun. güncel olarak DH kullanıyorum sürekli aktif şekilde paylaşım yaparım.
  • elime yeni veriler geçt ve kendi gözlemlediklerimide aktarıcam öncelikle veriler şunlar..

verilerde win8.1 in üstün olarak görüyoruz ama kendim kurduğum Fifa 14 de oyuna girdiğim zaman da gerçekten olumsuz bi performans aldım daha önce win7 de çok fazla virüsten şikayet ettiğim dönemlerde bile bir kere bile en küçük kasma olayı yaşamadan oynadıgım oyunu çok fazla kasma olayıyla karşılaştım ve epeyde rahatsız.

Araştırmalarımda da baktıgım da driver yükle, güncelle gibi bir çok olay var iyi yönde faydalananlarda var çabaların fayda getirmeyen kişilerde var ki onlar arasında bende var ama şunu anladım sadece google ye "Win8.1 oyun kasıyor" cümlesini yazmamla çok fazla kişinin bu sorunla karşı karşıya kaldıgını gördüm ama win 7 de hiç bir zaman google ye yada her hangi bi yere gidip yardım amaçlı araştırma yapmadım bu zaman kadar bazı gözle görülüler durumalrad win 8.1 in bir çok kişinin demesiyle her bilgisayar da aynı performansı göstermemesi söz konusu ayrıca fiyasko doğrular nitelikte.. diğer bakıştan Windows 7 64bitlik ultimate isletim sistemini tavsiye ederim hem oyun acisindan hem performans ayrica 8e gore daha pratik olarakta bakabiliriz duruma :)
     Battlefield 4, Windows 7 vs. 8.1 Performans Testi Battlefield 4, Windows 7 vs. 8.1 Performans Testi

• EnverPasha kullanıcısına yanıt
    katılıyorum ve sunuda eklemek istiyorum, bende 2 ekran var, ve w8 ve türevlerinde fare soldan saga veya sagdan sola giderken sorun yasıyor, takılmalar oluyor w7 ise oyle bir sorun yok, resmen yag misali fare bir ekrandan giderine kayıyor, ne takılma nede donma olmuyor, ben sagdaki ekranda tv kartımdan hd uydu kanalını islerken n360 yuklu pcde sol ekranda oyun oynuyorum, w7 de sorunsuz oynuyorum, w8 bazen sorun cıkarırken w8.1 tv donduruyor , oyunu donduruyor yani sorun cıkarıyor, millete anlatamıyoruz, yazıyorum, w7 w9danda iyi olacak, ve forum w7 mi w9 mu sorularından gecilmez olacak, w8 ve türevleri unutulacak....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 win 10 tam ekran sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet hocam durum bazen her güncellemede iyi olmayabiliyor veya bir üst düzey de, birde buna alışılmışın dışında kombinasyon ilede gelince o düzen çok kötü etkiliyor Microsoft gibi dünya çapındaki büyük bi firma neden böyle yaptı anlayamadım zaten win8 hem çogu kişi tarafından performans hemde tasarım bakımından beğenilmediğinden Microsoft yenilikler getirdi fakat yamala yamala giyilmeyecek pantolonu nereye kadar oda işin farklı boyutu :)
  • :)  Battlefield 4, Windows 7 vs. 8.1 Performans Testi

Battlefield 4, Windows 7 vs. 8.1 Performans Testi kızda guzelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 27 Mart 2014; 20:10:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.