Şimdi Ara

Battlefield 4'ü Dualshock 3 ile Oynayabilirmiyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde orjinal PS3 oyun kolu Dualshock 3 var ve ben bu kolu PC'de kullanmak istiyorum. Acaba PC'de yüklü olan Battlefield 4 oyununu Dualshock 3 ile oynayabilirmiyim? Nedense Mouse ve Klavye setine alışamadım. Yıllardır FPS oyunlarını PS3'te oynadım...

• PC de Dualshock la oynamak .Olsa bile 2 sn sonra klavye mouse a dönersin dostum.Başa çıkmazsın mouse la oynayanlarla. .Ama bir yerde görmüştüm birinin böyle oynadığını.
  • Sistem olarak farklılık gösterdiğinden kolu bilgisayara emule etmen gerekir yani analog yönünü üste basarsın bilgisayarda onu sağ sol yön olarak algılar, konsolla bilgisayarın yön algısı farklı çünkü. Xbox kolları için yani xinput desteği için çıkan yazılımlar işini görür. Emulatörü açıp tuşları yazılımda ayarladıktan sonra dosyaları oyunun exesinin bulunduğu klasöre atıyorsun oyun kolu otomatik tanıyor fakat Xbox tuşlarına göre yapılandırılmış oluyor yani ekranda A B X Y tuşlarını görüyorsun sony'den aşina olduğun tuşlar olmuyor.

Ama Battlefield gibi bir oyunu kolla oynayıp zevk alabilir misin bilemiyorum, konsoldaki gibi aim yapılandırması pc'de yok çünkü. çok hassas kullanman lazım analog butonlarını.

http://forum.donanimhaber.com/m_48429063/tm.htm

• Aynı dert bende var xbox gamepad ile oynuyorum, kafadan yenik çıkıyoruz arenaya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Killzone 3 mü Crysis 3 mü
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.