Şimdi Ara

Battlefield 4 | TÜRKÇE REHBER, OYNANIŞ VİDEOLARI [1080p] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
9
Favori
5.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni videoda obliteration modundan ve bu modda uygulayabileceğiniz taktiklerden bahsettim. Umarım beğenirsiniz

• Youtube da bf4 ile ilgili turkce icerik pek yok. Fikir ve kanal cok guzel abone oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam fikir güzel izlerken sıkılmadımda ama sonradan ses eklemek yerine bir kaç tane oynarken çektiğin videolar yapsan fena olmaz
  • Teşekkürler desteğiniz için

@Rseen Onları da yapacağım hocam. Önce rehber videolarına ağırlık vermek istedim. Gameplaylerde gelecek
  • Hocam gerçekten çok güzel bir fikir fakat sadece BF değil de diğer oyunlar hakkında da böyle hem eğlenceli hem bilgilendirici videolar çekebilirsiniz. Tekrar tebrik eder, iyi çalışmalar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son video çok iyi olmuş daha samimi olman ilk çektiklerine göre birazcık sıkıcı olmasını engellemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antrim -- 27 Şubat 2014; 19:45:01 >
  • Teşekkürler arkadaşlar. İlk videolarda ilk olmalarının heyecanıyla biraz kasmışım kendimi haber sunar gibi olmuş. Yavaş yavaş oturacaktır. Güncel beğendiğim oyunlarla ilgili videolar da gelecek. BF ile ilgili rehberleri bitireyim de
  • hocam tüm videoları ilk yazınızada eklerseniz daha iyi olur ilk girenler için. altlarda video aramazlar en azından kanalınıza üyeyim keyifle izliyorum
  • Faradayy kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler hocam ekledim ilk mesaja. Desteğiniz için de ayrıca teşekkür ederim
  • Bir isteğim var hocam. Silah ve araç eklentilerinin ne işe yaradığını anlatırsan çok yardımcı olur. Mesela helikoterdeki laser guieded gibi. Bu arada üç video da süper
  • güzel, silahların eklentilerle olan etkileşimlerinide gösteren videolarda fena olmaz.
  • Beğenmenize sevindim Silah eklentilerini anlatacağım bir video gelecek. Araçlara tek tek rehber yapmayı düşünüyorum. Bir videoda ele aldığım araca dair her şeyi anlatacağım ve oyunda da kullanarak göstereceğim
  • gayet başarılı devamını bekliyoruz :DD
  • MirlivaVII kullanıcısına yanıt
    araçları dört gözle bekliyoruz
    Teşekkürler dört gözle bekliyoruz
    Ozellikle heli ve ucak videolariniz beklemekteyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, yeni videoda MTAR21'i inceledim. İyi seyirler.

• dostum on numara videolar ayrıca silah eklentileri muzzle brake, high barrel, optik nişangahlar falan bunlarla alakalı da video bekliyoruz
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bugün silah eklentileri rehberini yapacağım. Geceye yetişirse yarın o da yayında olacak
  • Hocam ilk 2 video'unu hiç beğenmemiştim ama son yaptıkların çok iyi olmuş izlenimi biraz daha artırmak içinse başka sitelerede konu açabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.