Bildirim
Battlefield 4 | TÜRKÇE REHBER, OYNANIŞ VİDEOLARI [1080p] (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Youtube da bf4 ile ilgili turkce icerik pek yok. Fikir ve kanal cok guzel abone oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam fikir güzel izlerken sıkılmadımda ama sonradan ses eklemek yerine bir kaç tane oynarken çektiğin videolar yapsan fena olmaz -
Teşekkürler desteğiniz için
@Rseen Onları da yapacağım hocam. Önce rehber videolarına ağırlık vermek istedim. Gameplaylerde gelecek -
Hocam gerçekten çok güzel bir fikir fakat sadece BF değil de diğer oyunlar hakkında da böyle hem eğlenceli hem bilgilendirici videolar çekebilirsiniz. Tekrar tebrik eder, iyi çalışmalar dilerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son video çok iyi olmuş daha samimi olman ilk çektiklerine göre birazcık sıkıcı olmasını engellemiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antrim -- 27 Şubat 2014; 19:45:01 > -
Teşekkürler arkadaşlar. İlk videolarda ilk olmalarının heyecanıyla biraz kasmışım kendimi haber sunar gibi olmuş. Yavaş yavaş oturacaktır. Güncel beğendiğim oyunlarla ilgili videolar da gelecek. BF ile ilgili rehberleri bitireyim de -
hocam tüm videoları ilk yazınızada eklerseniz daha iyi olur ilk girenler için. altlarda video aramazlar en azından kanalınıza üyeyim keyifle izliyorum -
Tavsiye için teşekkürler hocam ekledim ilk mesaja. Desteğiniz için de ayrıca teşekkür ederim -
Bir isteğim var hocam. Silah ve araç eklentilerinin ne işe yaradığını anlatırsan çok yardımcı olur. Mesela helikoterdeki laser guieded gibi. Bu arada üç video da süper -
güzel, silahların eklentilerle olan etkileşimlerinide gösteren videolarda fena olmaz. -
Beğenmenize sevindim Silah eklentilerini anlatacağım bir video gelecek. Araçlara tek tek rehber yapmayı düşünüyorum. Bir videoda ele aldığım araca dair her şeyi anlatacağım ve oyunda da kullanarak göstereceğim -
gayet başarılı devamını bekliyoruz :DD -
araçları dört gözle bekliyoruz -
Teşekkürler dört gözle bekliyoruz -
Ozellikle heli ve ucak videolariniz beklemekteyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
dostum on numara videolar ayrıca silah eklentileri muzzle brake, high barrel, optik nişangahlar falan bunlarla alakalı da video bekliyoruz -
Teşekkürler hocam. Bugün silah eklentileri rehberini yapacağım. Geceye yetişirse yarın o da yayında olacak -
Hocam ilk 2 video'unu hiç beğenmemiştim ama son yaptıkların çok iyi olmuş izlenimi biraz daha artırmak içinse başka sitelerede konu açabilirsin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X