Şimdi Ara

Battlefield 4 PS4 Multiplayer Oynayamama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS3'üm varken BF4 almıştım, PS4 için de yükseltmiştim. Bugün PS4 aldım, BF4'ü indirdim ancak oyunda single player oynayabiliyorum sadece. Multiplayer kısmı görünmüyor menüde, battlelog'a bağlanmıyor. 6.3 gb gözüküyor aletin indirdiği boyut. Birde ekstra olarak güncelleme diye yaklaşık 1 gb bir dosya indirmiş. Store'a giriyorum bakıyorum oyun indirilmiş görünüyor, ekstra olarak multiplayer dosyalarını mı indireceğim? Ben bulamadım öyle bir şey. Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Ben bu işin içinden çıkamadım.

• Oyunun boyutu 6.3 gb tan daha fazla.PS4 ana menusunde oyunun üzerine gelip options tuşundan sonra bilgiye tıkladığınızda indirme işleminin devam ettiğini göreceksiniz.Oyunda multi kısmı o yüzden gözükmüyordur.
  • DaveJones kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağol Bilgi kısmından baktım indiriyor oyunu hala, bende bir şeyler ters gitti sanmıştım. Teşekkürler yardım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

Hocam çok sağol Bilgi kısmından baktım indiriyor oyunu hala, bende bir şeyler ters gitti sanmıştım. Teşekkürler yardım için.

Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

Herkese merhabalar.

PS3'üm varken BF4 almıştım, PS4 için de yükseltmiştim. Bugün PS4 aldım, BF4'ü indirdim ancak oyunda single player oynayabiliyorum sadece. Multiplayer kısmı görünmüyor menüde, battlelog'a bağlanmıyor. 6.3 gb gözüküyor aletin indirdiği boyut. Birde ekstra olarak güncelleme diye yaklaşık 1 gb bir dosya indirmiş. Store'a giriyorum bakıyorum oyun indirilmiş görünüyor, ekstra olarak multiplayer dosyalarını mı indireceğim? Ben bulamadım öyle bir şey. Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Ben bu işin içinden çıkamadım.

Hocam peki şuan yükseltme fiyatıne kadar ayrıca süresi bitmedi mi yükseltmenin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yükseltmenin süresi doldu hocam bayağı oldu hatta biteli maalesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 1 ( Xbox )
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.