Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (994. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.123
Cevap
84
Favori
449.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 992993994995996
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kabune

bende uzun süre canlı zannettim ama aslında canlı olsa zaten başta heliyle roadkill olmuştu. Ona aim alırken heliyi indirdiğim yerde;helinin içinde radio beconla doğanlar çok iyi ya. O anda onların ekranında nasıl bir görüntü oldu acaba

radio beconu yanlışlıkla patlatmasaydın daha çok ekmek gelirdi ordan
  • underdog kullanıcısına yanıt
    Hiç sorma;elinden oyuncağı alınmış çocuk gibiydim. Dikkat ettim vurmamak için ama adam aynı hizaya gelince yapacak birşey kalmadı.
    Aslında eğer beconu patlatmasaydım o an aklıma gelir miydi Bilmiyorum ama heliye binip pres makinası gibi heliyi yukarı aşagı yaparak ezedebilirdim belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hiç sorma;elinden oyuncağı alınmış çocuk gibiydim. Dikkat ettim vurmamak için ama adam aynı hizaya gelince yapacak birşey kalmadı.
    Aslında eğer beconu patlatmasaydım o an aklıma gelir miydi Bilmiyorum ama heliye binip pres makinası gibi heliyi yukarı aşagı yaparak ezedebilirdim belki

O nasil bi fantezi bi an dusundumde

• quote:

abi senden korkulur o nedir ya
  • kabune kullanıcısına yanıt
    Abi sen daha çatıları heliyle mi temizliyon,lütfen yıllar önceydi o.UCAV diye bi alet var,hem ölmeden saniyeler önce donup kalıyorlar "komutanım bir cisim yaklaşıyor" diyerek hemde gelen nefret dolu mesajların haddi hesabı yok.Benim takım mala bağlayıp(%99) 1vs12 yapmaktansa böyle oynuyorum artık.

Birde bu aim assist kapatmanın gerçekten faydası var mı?Ben çok kullanmıyorum bi defa nişan alıp kendim ayarlıyorum ama oynayamam herhalde tamamen kapalı.
  • tony redgrave kullanıcısına yanıt
    Bu UCAV jetle killstreak yapana açılan di mi? Oysa eğer helide bile 20 killstreak yapabiliyorken jette kimseyi vuramıyorum ki ya

Aim assisti kapatmıcaksın ki. Ayarlarda aim asissit hemen bir üzerinde Rotation aim assist var onu kapatıcan. Kısa bir alışma süresinden sonra karşına birden fazla rakip geldiğinde oyunun seçtiği değil hem senin seçtiğinden başlayabilceksin hemde hit verdiğin noktalar daha çok damage veren bölgelere ve hatta çoğunda headshot yapmanı sağlayacak.
    Buarada sen ps4 e geçtin mi? Geçmediysen ve eğer 4k tv in varsa pro çok cazip fiyata çıkış yaptı bence pro yu değerlendirmelisin.

• kabune kullanıcısına yanıt
    Killstreak gerekli değil abi 3 tane jet fighter ribbon,airburst versiyonu(istediğin zaman patlatma) içinse 3 tane bomber ribbon gerekli.Patlama alanı bir C4 e bedel ve her 1 dakikada yeni bir tane geliyor.CQ Large'da kill alınır varya
    Rotation olayını deneyeceğim.

4k TV yok o yüzden benim için pek anlamı yok Pro'nun.Slim almayı düşünüyorum fiyatı indiğinde.En kısa zamanda görüşmek üzere.
  • bf1 cikti cikali kimse ugramiyor buralara Ps4 proyu bu gün aldim ilk isim ssd takip sabit oyunlari kurmak oldu bf4ü bir test ediyim dedim yalnisim yoksa 800 saatlik oynama suremide bir kenara koyarsak resmen fps dusmeleri yok olmus beyler Dlc haritalarinida deniycem en cok hangi mapte dusuyordu fpsler ordada test edicem
  • Bırakın şu bf1 i özünüze dönün

• Beyler Ps4 de Siege of Shangai de bina yıkılırken kasma yaşayan oldumu ? Benimkinde kasma oluyo internet bağlantısı ile ilgili olabilir mi?

• Lee Tai kullanıcısına yanıt
    Ping den yapıyor

Oyundayken options a gir L3 bas bekle

Gelen sayısal deger 80 in altı olmalı

• Lee Tai kullanıcısına yanıt
    Ping ile alakalı değil, konsol kasıyor.
  • Just Cause 3 de de kasma yapıyo bayağı hemde. Yeni kasa cuh1216b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee Tai -- 13 Kasım 2016; 20:49:09 >
  • Ps3'de oynayan var mı? Alsam mı? 10 bin kişi Online gözüküyor sitede Ps3 için. Grafikler yeterli, FPS sorun değil benim için. Serverler nasıl 3 mbit internet ile oynanır mı?

• 3 mbit sorun olmaz ;)

• SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Lag falan olurda senden bilirim.

• multiplayer icin ping degeri daha onemli, 3 mbit yeterlidir. Ping yuksek olursa bana gelmeyin ama... :)

Alıcam yakında görüşürüz.

• PS4'de oynuyorum, bekleriz. PSN: BraveJanissary
    Ps3 ile Ps4 aynı serverde oynayamıyor benim bildiğim.

• 
Sayfa: önceki 992993994995996
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.