Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.124
Cevap
83
Favori
450.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: polinevrit

Selam arkadaşlar,
    Bu sabah aldım PS4'ü, şimdi battlefield'ın online versiyonunu nasıl oynayabilirim? PSN Plus hesabı falan almam gerektiğine dair yabancı forumlarda yazılar okudum. Ne derece doğrudur bilemedim.
    UK PSN hesabıyla onlineiken Oyunun CD'sini takıp multiplayer'a tıkladığım zaman "you must be signed in to PSN and EA servers to access online features." hatası alıyorum, PSN hesabım açık olmasına rağmen aldığım bu hatayı, nasıl aşabilirim?
    Bir diğer sorum; UK PSN'e sahip olmam Türk arkadaşlarla oynamama bir engel teşkil eder mi? UK PSN dolayısıyla daha fazla lag olma olasılığı var mı?
    Saygılar...

PS4'te oyunların multiplayer modlarına erişmek için Plus'a üye olman gerekiyor, PS3'te ise Plus'a üye olmana gerek yok. BF4'ün multisine girebilmek için PSN hesabına giriş yapmalı, ilk açılış kısmında açılan bildirimleri izleyerek Origin(EA) hesabı oluşturmalısın (Daha önce EA oyunu oynadıysan bunu yapmana gerek yok). BF4'te bölge kilidi olmadığı için PSN hesabının hangi ülkeye bağlı olduğunun bir önemi yok, arkadaşlarınla aynı serverda oynayabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 17 Ocak 2014; 17:37:12 >
  • Arkadaşlar sorunun mutlaka başka yerde cevabı aramadım direk yazıyorum kusura bakmayın. Ben daha önce BF4 ü ps3 de oynadım ve ayrıca ek pakette aldım . Şimdi PS4 geçeceğim ayrıca PS4 için BF4 almadan nasıl bir işlem yapabilirim.

PSN : erkete
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Peki PSN Plus'ı alırken girilen adres bilgileri falan uydurma olsa sıkıntı çıkar mı? Çünkü region olarak UK gözüküyor ve değiştiremiyorum. Yoksa yeni bir hesap alıp onu mu PLUS yapmalıyım?

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Orijinalden alıntı: Turko3333

quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

quote:

Arkadaşlar Yahu birşey dikkatimi çekti, Silahların açılan dürbünleri vs paralı mı ? Battlepack item yazıyor misal Dürbün bende açılmasına rağmen kırmızı renkli ve silaha ekleyemiyorum, Bunun nedeni nedir ?

Battlepack item aldıysan, options menüsünde Battlepack kısmına bas, kutunu aç bakalım neler çıkacak

Yok Ufuk Abi ben hiç bir şekilde item falan almadım Yani normal oynuyorum, bu dürbünler gerçekten paralı mı ? BF3 'deki gibi seviye atladıkça açılmıyor mu ?

Yok paralı değil, oynadıkça zaten ekranda görürsün, şu resimdeki
     BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU)
    paketten verir içini açtığında silahlara ait dürbün ve extralar çıkar

Misal biraz evvel baktım BRONZE BATTLEPACK - Reach rank 3 açılmış, 25% XP BOOST
    JGM-4 [4X] SCAR-H
    ERDL URBAN Paint

içindekiler de bunlar, halbuki bende daha scar tüfeği bile açılmadı, bir karışıklık terslik var gibi geldi abi bana, senin görüşün ne yönde :)

Orijinalden alıntı: o-mikado

Arkadaşlar sorunun mutlaka başka yerde cevabı aramadım direk yazıyorum kusura bakmayın. Ben daha önce BF4 ü ps3 de oynadım ve ayrıca ek pakette aldım . Şimdi PS4 geçeceğim ayrıca PS4 için BF4 almadan nasıl bir işlem yapabilirim.

Şu an elindeki BF4 kutuluysa içinden kod olmalı. Bunu uygun PS Store'a girip (1.bölgeyse US, 2. bölgeyse UK) indirimi aktif edeceksin. PS Store'dan dijital olarak aldıysan kod girme işlemini yapmana gerek yok, zaten sistem indirimi otomatik olarak aktif etmiştir.

Daha sonra PS Store'a PC üstünden bağlanıp PS4 sekmesinden BF4'ü bulup indirimli fiyatıyla satın alacaksın. Beni bu şekilde PS3 sürümünü 10$ karşılığında PS4'e yükselttim.

Bu dediğim kampanya sınırlı bir süre için geçerlidir.

Orijinalden alıntı: polinevrit

Teşekkür ederim.
    Peki PSN Plus'ı alırken girilen adres bilgileri falan uydurma olsa sıkıntı çıkar mı? Çünkü region olarak UK gözüküyor ve değiştiremiyorum. Yoksa yeni bir hesap alıp onu mu PLUS yapmalıyım?

UK PSN'den kredi kartıyla alışveriş yapamazsın. UK bölgesi için PSN kartı veya direkt olarak Plus kodu alman gerekiyor. Yanılmıyorsam PS4'te 1 Plus aktif ise diğer hesaplarda bundan faydalanıyordu. Eğer bu sistem hala geçerliyse yeni bir TR PSN hesabı açıp bu hesap üstünden Plus'a üye olmanı öneririm. Bu şekilde en az 30 TL cebinde kalmış olur.

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Preimumu kardeşlik yapabiliyor muyuz ?

güzel soru

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • slm arkadaslar ben bf4 yeni aldim camping mod bitirmek istiyorum ama nasil kayit edebilirim kayit edemiyorum bide premium un özelliği nedir DLC gibi birsey mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    oyunun kayıt sorunu var.Zaten oyundan çıkınca kendi kaydediyor ayrıca bi save and exit yok.ama oyun sorunlu oldugu için birçok kişinin save i siliniyor.adamlar otur ve bitene kadar oyna modu yapmışlar sadece
    "niçin ilk defa gördüğümüz bir peynirin evsafı hakkında söz söylemekten kaçtığımız halde ilk rast geldiğimiz insan hakkında son kararımızı verip gönül rahatlığıyla öteye geçiveriyoruz?"
  • GHoST_FaCe kullanıcısına yanıt
    normal oynanışla 2-2 bucuk saate biter
  • pc de battlefield 4 oynayanlar..ps4 de grafik olarak pek bişi beklemeyin.Ben baktım medium a filan denk gelio.AMA!! frame rate olarak 60 55 civarı gidip geldigi için oyuncuya verdigi keyif kesinlikle pc den cok farklı.Ve böyle açık dünya fps bir oyunu 60 fps de oynamak ayrıcalıktır.tvnin kumandasından oyunu acıyorum biri pc digeri ps4 (2 side tek tvye baglı) pcde oynarken bir titreme varmış gibi böyle low a alıyorum aynı ultra ya alıyorum aynı(bu bir sorun degil oyun böyle).ama ps4 de yag gibi,bariz farkı ozaman anlıyosunuz iste adamlar performansa ve oynanabilirlige özen göstermiş. Tabiki simdilik optimize sorunları var ama düzelir içiniz ferah olsun(ekran kartı hd 7870 ghz edition 2 gb) demesinler senn kart eskidir die yazıyım dedim.

Orijinalden alıntı: bozcan

quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Preimumu kardeşlik yapabiliyor muyuz ?

güzel soru

Cevaplayacak ?

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

slm arkadaslar ben bf4 yeni aldim camping mod bitirmek istiyorum ama nasil kayit edebilirim kayit edemiyorum bide premium un özelliği nedir DLC gibi birsey mi?

Premium çıkmış ve çıkacak bütün DLC'leri kaplayan bir servistir ayrıca server kuyruğunda ilk sıraya alma ekstra dog tag gibi double xp(belirli günlerde) gibi de ayrıcaklıkları vardır.

Ayrıca oyun otomatik save ediyor ama silinme hatasıyla karşılaşıyoruz bazen..

Xbox Oyuncu Topluluğu
  • Arkadaşlar ben bu Silahların aksesuarlarını açma yöntemini anlamadım, Misal Support sınıfının başlangıç sınıfında bir dürbün açıldı ancak onu kullanamıyorum. Battlepack kutusunda birkaç özellik verildi, Misal Scar 4c Dürbü, ancak Daha scar tüfeği bende açık bile değil ? :) Bu sistem nasıl işliyor bilen var mı ?

Orijinalden alıntı: bozcan

quote:

Orijinalden alıntı: GHoST_FaCe

slm arkadaslar ben bf4 yeni aldim camping mod bitirmek istiyorum ama nasil kayit edebilirim kayit edemiyorum bide premium un özelliği nedir DLC gibi birsey mi?

Premium çıkmış ve çıkacak bütün DLC'leri kaplayan bir servistir ayrıca server kuyruğunda ilk sıraya alma ekstra dog tag gibi double xp(belirli günlerde) gibi de ayrıcaklıkları vardır.

Ayrıca oyun otomatik save ediyor ama silinme hatasıyla karşılaşıyoruz bazen..

Bu premiumu kardeşlikle alma olurmu? biri ile alsak ikimizde online kendi hesaplarımızda oynuyabilirmiyiz?

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: o-mikado

Arkadaşlar sorunun mutlaka başka yerde cevabı aramadım direk yazıyorum kusura bakmayın. Ben daha önce BF4 ü ps3 de oynadım ve ayrıca ek pakette aldım . Şimdi PS4 geçeceğim ayrıca PS4 için BF4 almadan nasıl bir işlem yapabilirim.

Şu an elindeki BF4 kutuluysa içinden kod olmalı. Bunu uygun PS Store'a girip (1.bölgeyse US, 2. bölgeyse UK) indirimi aktif edeceksin. PS Store'dan dijital olarak aldıysan kod girme işlemini yapmana gerek yok, zaten sistem indirimi otomatik olarak aktif etmiştir.

Daha sonra PS Store'a PC üstünden bağlanıp PS4 sekmesinden BF4'ü bulup indirimli fiyatıyla satın alacaksın. Beni bu şekilde PS3 sürümünü 10$ karşılığında PS4'e yükselttim.

Bu dediğim kampanya sınırlı bir süre için geçerlidir.

kodu psn girip aktif etsek ve 1 yil sonra ps4 bf4 indirmek istesek hala 10€ gibi biseymi odeyecegiz yoksa o kod belirtilen sure kadar mi zaman var ?`

bu araba bu oyun harbi b.k olmus ya hayatimda ben ps3 bu kadar kapatip acmadim. oyun eglenceli ama yazilim berbat tabii bide laglari..

Arkadaşlar ben bu Silahların aksesuarlarını açma yöntemini anlamadım, Misal Support sınıfının başlangıç sınıfında bir dürbün açıldı ancak onu kullanamıyorum. Battlepack kutusunda birkaç özellik verildi, Misal Scar 4c Dürbü, ancak Daha scar tüfeği bende açık bile değil ? :) Bu sistem nasıl işliyor bilen var mı ?

Silah eklentileri 2 şekilde açılıyor.

1- X silahla şu kadar adam öldür: Bu sistemle açılan eklentiler kullandığın silaha açılan eklentiler. Yani devamlı kullandığın silahla belirli sayıda adam öldürürsen belirli eklentiler açılıyor.

2- Battlepack: Battlepack açtığında çıkan eklentiler tamamen rastgele olarak açılıyor. Oradan açılan bir eklentiye ait silah sende olabilir de, o silahı günler sonra açabilirsin de...

Örnekte gördüğün gibi.

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU)
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.