Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (151. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.124
Cevap
84
Favori
450.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcosar

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

50mbit fiber baglantimla bf4 de 1.4 patchine kadar hic lagsiz oynuyordum. 1.4 yuklendikten sonra oyun gram zevk vermiyor. Vurdugum adamlar olmuyor. Duvarin arkasina gectigim halde hala adam beni vuruyormus gibi canim gidiyor. Yani bildiginiz lag sorunu yasiyorum. Aynini yasayan yada cozumunu bilen varmi ? Simdi denedim edit bu yuzden catidan atliyorum canim yarim saniye kadar sonra gidiyor....

Aynen ama biz battlelog tan server bulunca Ping hep düşük oluyor belki ondandir

Yine de cok can sıkıyor adam dönüp vurabiliyor bile seni mesela dediğin gibi duvar veya Baska bisi arkasına saklanıyorum hala tak tak canım gidiyor

Battlelog dan server bulmaktan kastin nedir, quick match yerine browser ilemi giriyorsunuz oyuna? Yada ipadden falan mi baslatiyorsunuz oyunu?

Android için bilgim yokta İphone varsa Appstore dan battelog u indiriyorsun battlelog hesabını giriyorsun . Multiplayer kısmında işte server browser gibi oluyor. Oradan giriyorsun.

Telefon ve ipadde oluyor veya pc den yapabilirsin

Su anki haliyle bu oyunu kesinlikle oynamam, zaman kaybi. Bu kadar zevk veren bir oyunu bir patch ile bitirmisler.
    Ipadden deneyecegim oldu oldu olmadi killzone falan artik.

İpad ıle dusuk pıng li server bulup gırerek sorunu cozdum, tesekkurler arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcosar -- 9 Aralık 2013; 11:29:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Sorunlar ps4 den değil bf4 den kaynaklanıyor.

Onun kastettiği de o zaten. Yani PS3'te bu sorunları yaşıyoruz aynı sorunlar PS4'te de mi var?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Sorunlar ps4 den değil bf4 den kaynaklanıyor.

Onun kastettiği de o zaten. Yani PS3'te bu sorunları yaşıyoruz aynı sorunlar PS4'te de mi var?...

Oyunun düzgün çalıştığı bir platform var mı ? Artık onu merak ediyorum. Dün gece iyice niyeti bozup pc bölümüne girdim, dedim sorunsuz çalışıyorsa bari pc toplayayım orası da aynı dertlerle boğuşuyor. Dice bu sefer fena çuvalladı. Bu oyunu düzeltecek update de en son dlc ile birlikte gelir muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

quote:

Orijinalden alıntı: I am broKEN

PS 4 de oynayanlar bi bakabilirmi ateş etme ve nişan alma tuşlaru ps 4 de hangi tuşlar ? yukarda bir arkaştan gördümde eğer l2 ve r2 ile ateş ediliyorsa ve değiştirilemiyorsa ciddi anlamda ps4 almayacam yani çünkü orta parmakla nişan alıp ateş etmek tam bir eziyet hele bide yaylıysa eğlence yerine çile çektirir adama.

Bende senin gibi önyargılı yaklaşıyordum ama oynayan herkes bu halinden çok memnun gördüğüm kadarıyla. ds4 te L2 ve R2 nin yapısı kullanımı çok farklıymış. Ds3 le kıyaslamayın derler.

abi yapısından ziyade orta parmak refleksi ile işaret parmak refleksi bir değil illaki fark eder.Şimdi işrate parmakla l2 r2 basmaya kalkasam bu seferde r1 l1 boş kalacak.Hayır kim dediyse ateş etme tuşu tetik hissi versin diye madem yukarıya koyun yaylı tuşları millet yine kullansın
  • PS3 te oynuyorum oyunu. Şu ana kadar herhangi bir kopma yada çökme ile karşılaşmadım. Sadece online harita yeni açıldığında bir kaç saniye sesler gelmiyor sonrasında düzeliyor

Yalnız yeni haritaları beğenen varmı bilmiyorum fakat ben hiç beğenmedim.

BF3 ün haritaları çok daha güzel ve zevkliydi. 4 te bütün haritalar kasvetli sıkıcı bir ortama sahip. Hepsinde gri tonu ağırlıklı iç karartıcı geldi bana. Kharg island,damavand peak,Caspian Border,Operation Firestorm efsane haritalardı. Bunları hiç ama hiç sevemedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kabune

quote:

PS 4 de oynayanlar bi bakabilirmi ateş etme ve nişan alma tuşlaru ps 4 de hangi tuşlar ? yukarda bir arkaştan gördümde eğer l2 ve r2 ile ateş ediliyorsa ve değiştirilemiyorsa ciddi anlamda ps4 almayacam yani çünkü orta parmakla nişan alıp ateş etmek tam bir eziyet hele bide yaylıysa eğlence yerine çile çektirir adama.

Bende senin gibi önyargılı yaklaşıyordum ama oynayan herkes bu halinden çok memnun gördüğüm kadarıyla. ds4 te L2 ve R2 nin yapısı kullanımı çok farklıymış. Ds3 le kıyaslamayın derler.

abi yapısından ziyade orta parmak refleksi ile işaret parmak refleksi bir değil illaki fark eder.Şimdi işrate parmakla l2 r2 basmaya kalkasam bu seferde r1 l1 boş kalacak.Hayır kim dediyse ateş etme tuşu tetik hissi versin diye madem yukarıya koyun yaylı tuşları millet yine kullansın

Evet ya parmak konusunda haklısın galiba. Yavaşlatır gibi. Ps4 te oynayan arkadaşlar yorumlar en doğrusunu. Oynamadan son kararı vermemek lazım yinede. Ps3 te spotlama tuşunu r2 yaptiklarinda cok kızmıştım ama şimdi uzaktakileri önce spotluyorum sonra vuruyorum çok rahat spotlanıyor select e göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L2 ve R2'yi orta parmakla niye kullanıyorsunuz yav, işaret parmağı varken. Ben mesela GTA5'i oynarken (nişan alma L2 ateş etme R2'dir onda da) çok rahat bir şekilde işaret parmaklarımla oynuyorum. Hiç 'bu tuşlar altta ben de bir alt parmaklarımla kullanayım' düşüncesi olmadı bende.
  • ayin 5-i ps4 geldi 1 gun oyunun internetden yuklenmesini bekledim 6 si oyuna basladim ve 8-i bitirdim oyun cok kisa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HelodermaSuspectum

dostum L2 ve R2 tuşu xbox gamepad indeki gibi ds4 tede aynı rahatlıkta mı? ben yinede rahatta olsa L2 ve R2 olmasına gıcık oldum. yinede xbox gamepad indeki rahatlığı vermeyecek gibi geliyor. ama xboxta o tuşlar bastığımda sanki ds3 te L1 ile R1 e basıyormuş gibi hissediyordum. büyük ihtimallede oyunu almıyacağım bu yüzden. yorumunu alabilirmiyim? diğer sorumda killzone sf de L1 ve R1 yapılıyor galiba doğrumudur?

Bazi arkadaslar yeni playstation 4 kontrollerini denemedigi icin ne kadar rahat oldugunu bilmiyor, kontroller o kadar rahat o kadar iyiki kesinlikle ne ps3 nede xbox kontrollerindeki gibi uzun sure oynayinca el agrisi yada eliniz terlemiyor kontroller elinize tam oturuyor stickler mukembell R2 ve L1 tuslari ile ates ediyorsun hassasiyet o kadar iyiki sanki elinde klavye ve maus var gbi oynuyorsun bir kac video upload ediyim izleyin anlarsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fe4rless_tr

quote:

dostum L2 ve R2 tuşu xbox gamepad indeki gibi ds4 tede aynı rahatlıkta mı? ben yinede rahatta olsa L2 ve R2 olmasına gıcık oldum. yinede xbox gamepad indeki rahatlığı vermeyecek gibi geliyor. ama xboxta o tuşlar bastığımda sanki ds3 te L1 ile R1 e basıyormuş gibi hissediyordum. büyük ihtimallede oyunu almıyacağım bu yüzden. yorumunu alabilirmiyim? diğer sorumda killzone sf de L1 ve R1 yapılıyor galiba doğrumudur?

Bazi arkadaslar yeni playstation 4 kontrollerini denemedigi icin ne kadar rahat oldugunu bilmiyor, kontroller o kadar rahat o kadar iyiki kesinlikle ne ps3 nede xbox kontrollerindeki gibi uzun sure oynayinca el agrisi yada eliniz terlemiyor kontroller elinize tam oturuyor stickler mukembell R2 ve L1 tuslari ile ates ediyorsun hassasiyet o kadar iyiki sanki elinde klavye ve maus var gbi oynuyorsun bir kac video upload ediyim izleyin anlarsiniz

Kontrol mekanizması çok hafif oyun oynıyamadım psstore kapalı diye ama şöyle elime aldım biraz inceledim gerçekten arkadaşın dediği gibi ağrı yapmıyacak gibi duruyor.İnşallah bugün store açılırsa ilk alacağım oyun bf 4 ve deneme fırsatım olucak 2-3 saat.
  • Iyi de yeni kontrolcuyu elinize aldiginizda degisen ergonomik yapidan dolayi isaret parmagi R2'ye degiyor zaten.

Bu yuzden diyoruz Ps3 kontrolcusuyle kiyaslamayin diye. Gerci ben eski sistemde de hic orta parmak kullanmadim oyunlarda, R2 ates tusu olan yapimlarda (rockstar mesela) uzun kullanim sonucu agri yapardi, simdi o sikinti da yok.

Bf4'e gelecek olursak, direk Pc port. Pc'de hangi problem varsa burada da aynisi var. Oyunun cokmesi bile ayni, windows'da bf4.exe calismayi durdurdu hatasi verip desktop'a atiyor. Ps4'te birden menuye donup mavi ekran veriyor, oyun beklenmedik sekilde kapandi diye:) Ama hic donmaya rast gelmedim, oyun kapaniyor tekrar giriyorsunuz, allahtan girmek cikmak cok hizli, hemen oyundasiniz.

Dice butun elemanlari yeni Dlc yapimlarindan cekip tum platformlarda oyunu duzeltmeye kaydirdigini acikladi, bakalim gorecegiz.

• Tam ps4 e psn den bf4 alıodumki yorumlarınız beni vacgecirdi fıfa ve ghosta devam edim bari
    Saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Lame Stallion

quote:

quote:

Kontrol mekanizması çok hafif oyun oynıyamadım psstore kapalı diye ama şöyle elime aldım biraz inceledim gerçekten arkadaşın dediği gibi ağrı yapmıyacak gibi duruyor.İnşallah bugün store açılırsa ilk alacağım oyun bf 4 ve deneme fırsatım olucak 2-3 saat.

Kesinlikle tavsiye ederim battlefield 4'ü her ne kadar hatalar mevcut olsada duzeltilicek yavas yavas 64 kisilik serverlar cok eglenceli
  • Oyunu yaklaşık 1 aydır ps3 te oynuyorum. Birkaç kez locker da donma oldu, açıp kapatmak zorunda kaldım.
  • Hafta sonu yaklaşık 5 saat boyunca ps3'de oynadım, donma ya da lag olmadı.(gece 12'den sonra)
  • arkadaslar ufak tefek sorunlar var ama BF4 de PS4 de BF4 bir harika oluyor 64 kisi her taraf adam kayniyor vicir vicir:) ufak tefek sorunlar yakinda giderilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lame Stallion

quote:

quote:

Kesinlikle tavsiye ederim battlefield 4'ü her ne kadar hatalar mevcut olsada duzeltilicek yavas yavas 64 kisilik serverlar cok eglenceli

cengiz emin ol DS4 simdiye kadar yapilmis en iyi controller .haksizlik yapiyorsun bide ps4 tas gibi makine bir yazini okudumda kiracam filan demisin oyundan direk menuye dusmeler makine ile alakali degil .BF4 le alakali dice sorunu yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: delioglan77

arkadaslar ufak tefek sorunlar var ama BF4 de PS4 de BF4 bir harika oluyor 64 kisi her taraf adam kayniyor vicir vicir:) ufak tefek sorunlar yakinda giderilir.

özgür ps4 ün hauırlı olsun twicth tv den izledim seni döktürüyon maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoman1933

Tam ps4 e psn den bf4 alıodumki yorumlarınız beni vacgecirdi fıfa ve ghosta devam edim bari
    Saolun

tabiki kararinizda özgürsünüz karisamayiz ama bu tür kararlar denenmeden verilmemeli, yani bu isler zevk meselesi kisiden kisiye degisir adam bf4 ü sevmiyor zornan sevdiremeyiz ama biz o sevmiyor diye oyunu almaktan oynamakdan vaz gecersek kendi adima konusayim ben tam bir aptal gibi hissederim kendimi bir örnek Daha vereyim bir korku filmi ariyordum yorumlara baktim ilk önce kimisi yazmis dandik diye kimisi yazmis 5 kurus etmez diye , sonra filme bakinca cok Güzel ve kaliteli bir film oldugunu gördüm ondan sonra kesinlikle yorumlari okumuyorum direk filme daliyorum , milletin akli ile hareket etmek tam bir sacmalik bazi konularda kendin deneyeceksin
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.