Şimdi Ara

Battlefield 4 Premium Meksika, Tayland, Hindistan, Brezilya (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
29
Favori
111.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl aldınız acaba? Hola eklentisiyle giriyorum sepete ekliyorum en son satın almayı onaylarken 10048 hatası veriyor. Aşmanın bi yolu var mı bo hatayı?

Edit: Bi kaç kere daha denedim hatayı almadan işlemi tamamlayabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 24 Aralık 2014; 15:06:15 >
  • sırf hola eklentisi için chrome indiriyorum. Eğer 10 dolarsa tereddütsüz alıyorum. Değilse payday 2 alıcam.
  • baktım 10 dolar hemen alıyorum 15% indirimim de var
  • Meksikadan alirken benim taktigim , holayi acip sepete ekleyip odeme alanina kadar gelmek. Odeme yap tusuna basmadan once proxyi iptal ediyorum sorunsuz cekiyor parayi veriyor oyunu. Yalniz 5 tane mi ne dlc var teker teker 6 gb. AKKde bitti artik yeni yila kadar indirir...
  • Arkadaşlar bu hem oyun hem premium değil mi ? Eğer doğru ise 3 tane alıcam. Şimdiden teşekkürler.

Battlefield 4 Premium Meksika, Tayland, Hindistan, Brezilya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oTToTTo -- 25 Aralık 2014; 3:29:17 >
  • oTToTTo kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • bu proxy işinden hiç anlamam güvenlik sorunu varmıdır, yada başka şekilde almam mümkünmüdür
  • ziraat bankkart ile alınmaz demi :D
  • beyler bi yapamıyan benmiyim :(. eğer alabilen varsa kontör şeklinde ödeme yapabilirim, referans olması için daha önec satış yaptığım bir konuyuda koyuyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_84003962/f_//tm.htm#84003962

@ottotto
    kardeş bende 29.99 gözüküyor sende nasıl 19.99 yanlışmı girdim acaba :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 27 Aralık 2014; 10:41:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

beyler bi yapamıyan benmiyim :(. eğer alabilen varsa kontör şeklinde ödeme yapabilirim, referans olması için daha önec satış yaptığım bir konuyuda koyuyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_84003962/f_//tm.htm#84003962

@ottotto
    kardeş bende 29.99 gözüküyor sende nasıl 19.99 yanlışmı girdim acaba :(

Kapanmış herhalde sanırım artık. Çünkü önceden alabildiğim halde şimdi alamadım.
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    zaten fiyatta 30$ gözüküyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 27 Aralık 2014; 12:11:02 >
  • Meksika üzerinden premium 17.49 dolar,konuda paylaşılan ilk ekran görüntülerinde MXN yani Meksika Pezosu fiyatlar,ancak şimdi baktığımda US$ Meksika VPN kullanmama rağmen.Şimdiki indirimle alan arkadaşlar MXN mi yoksa US$ fiyatlandırmasıyla mı aldınız ?

https://www.origin.com/es-mx/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-premium

Almaya değer mi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 27 Aralık 2014; 16:25:36 >
  • ghost911 G kullanıcısına yanıt
    bana 30$ gözüküyor 17.5 nasıl oldu bi benmi alamıyom
  • quote:

bana 30$ gözüküyor 17.5 nasıl oldu bi benmi alamıyom

Hocam Hola eklentisini indirin Chrome'a,oradan Meksika seçin,ben böyle yapıyorum
    çok saolasın oldu bu sefer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 27 Aralık 2014; 17:11:56 >
  • quote:

çok saolasın bide öyle deniyim

Rica ederim

Eğer yapabilirseniz alacaksınız sanırım premium ? Ben alıp almamak arasında kararsız kaldım.Premium takvimi bitmişti,yeniden 1 sene uzatıldı ama herhangi bir hediye filan yok v.s. Battlefield Hardline yolda geliyor,BF4 e yatırım yapmak mantıklı mı sizce ?
    ben bf3 ilk aldıgımda premiumsuz almıstım sonra çok pişman olmuştum bide fiyat arasında çok fark yok bf4+2-3dlc alsanız yine aynı kapıya çıkıyor. bide hangi mapleri sevceğiniz daha belli değil tamda olmuyan dlcnin mapi hoşunuza gider sonradan alsaydım derseniz.

bu arada şimdi holadan girdim direk add to cart diyip alcammı yoksa holayı tam alıyorken kapatcanmı nasıl olcak,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 27 Aralık 2014; 17:20:51 >
  • quote:

ben bf3 ilk aldıgımda premiumsuz almıstım sonra çok pişman olmuştum bide fiyat arasında çok fark yok bf4+2-3dlc alsanız yine aynı kapıya çıkıyor. bide hangi mapleri sevceğiniz daha belli değil tamda olmuyan dlcnin mapi hoşunuza gider sonradan alsaydım derseniz.

bu arada şimdi holadan girdim direk add to cart diyip alcammı yoksa holayı tam alıyorken kapatcanmı nasıl olcak,

Hımm,pişman olma ihtimaline karşı en iyisi alayım premiumu,genellikle shanghai mapı oynuyorum ama artık sıkıldım yani,adam gibi map yok normal bf4 de.

Valla daha satın alma işlemi yapmadım,ama alanlar satın alma ekranına gelince kapayın diyorlar,denemek lazım.
    No fue posible completar tu pedido. Vuelve a intentarlo más tarde. [ref. n.º 5052] Más información

bana bunu söyliyip duruyor alamıyom yine
  • quote:

No fue posible completar tu pedido. Vuelve a intentarlo más tarde. [ref. n.º 5052] Más información

bana bunu söyliyip duruyor alamıyom yine

Hay böyle işin ya,banada aynı hatayı verdi,sürekli denedim hata vermemeye başladı,üye girişi yaptım,kart bilgilerini girdim tam satın almaya bastım değişik bir error verdi bu sefer,ve yeniden deneyene kadar indirim bitti maalesef.

İşin ilginç tarafı oyunu alamadım ancak kredi kartımdan origin 2 tl civarı bir ücret çekmiş,order a bakıyorum yeni alınan birşey yok,

Kendimi strese soktuğum yetmiyor birde 2 tl den olduk haksız yere.

EA ya durumu anlatsak haksız yere 2 tl çekdiniz desem nasıl bir sonuç alınır ? Sonuçta ortada bir hizmet alımı yok.(2 TL nin hesabımı yapmıyorum ama haksız yere para alımı var,2 tl değil de daha yüksek bir ücret alabilirdi kafasına göre )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost911 -- 27 Aralık 2014; 18:22:16 >

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.