Şimdi Ara

Battlefield 4 kutulu alıcam Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben battlefield 4 hakkında 3 sorum var
    1 -
    bügün D&r dan bf4 kutulu alcam ancak bir sorum olacak ben bu oyunu kutulu aldıktan sonra orgindenmi servr browser yapıcam yani neden kutulu aldıgım halde orgin battlelog gibi internet siteleri üzerinden giriş yapıcam ?

2 -
    birde ben şimdi normal bf4 satın aldıktan sonra ek olarak DLC leri sonradan almak istiyorum ancak aldıktan sonra pc de problem olup formatlayınca DLC ler falan gitmez dimi sııntı cıkarmı yani ?

3-battlefield 4 ben kutulu aldıktan sonra bazı yerlerde eyer dlc kutulu tükenirse kutulu oyuna internet üzerinden indirme DLC ekleme şansım varmı problem olurmu ?

şimdiden teşşekkürler arkadaşlar lütfen konuyu görüp fikri olan yazsın iyi forumlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecan428

merhaba arkadaşlar ben battlefield 4 hakkında 3 sorum var
    1 -
    bügün D&r dan bf4 kutulu alcam ancak bir sorum olacak ben bu oyunu kutulu aldıktan sonra orgindenmi servr browser yapıcam yani neden kutulu aldıgım halde orgin battlelog gibi internet siteleri üzerinden giriş yapıcam ?

2 -
    birde ben şimdi normal bf4 satın aldıktan sonra ek olarak DLC leri sonradan almak istiyorum ancak aldıktan sonra pc de problem olup formatlayınca DLC ler falan gitmez dimi sııntı cıkarmı yani ?

3-battlefield 4 ben kutulu aldıktan sonra bazı yerlerde eyer dlc kutulu tükenirse kutulu oyuna internet üzerinden indirme DLC ekleme şansım varmı problem olurmu ?

şimdiden teşşekkürler arkadaşlar lütfen konuyu görüp fikri olan yazsın iyi forumlar ...

1 - oyunu kutulu da alsan internet üzerinden cd key olarakta alsan battle log üzerinden oyuna girmek için herkes mecbur kullanıyor browseri.

2 - Dlc ler silinse bile tekrar sınırsız bir şekilde silip tekrar yükleyebilirsiniz dlc leri. Tekrar indirmekle uğraşmak istemiyorsanız oyunun yedeğini alın. Forumda bf4 nasıl yedekleenir diye araştırırsanın bulursunuz.

3 - Kutulu oyuna internet üzerinde dlc yükleyebilirsiniz hiç bir sıkıntı olmaz. Sonuçta her iki durumda ürün kodu kullanılıyor. Fark etmez yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kara344

quote:

Orijinalden alıntı: emrecan428

merhaba arkadaşlar ben battlefield 4 hakkında 3 sorum var
    1 -

2 -

1 - oyunu kutulu da alsan internet üzerinden cd key olarakta alsan battle log üzerinden oyuna girmek için herkes mecbur kullanıyor browseri.

2 - Dlc ler silinse bile tekrar sınırsız bir şekilde silip tekrar yükleyebilirsiniz dlc leri. Tekrar indirmekle uğraşmak istemiyorsanız oyunun yedeğini alın. Forumda bf4 nasıl yedekleenir diye araştırırsanın bulursunuz.

3 - Kutulu oyuna internet üzerinde dlc yükleyebilirsiniz hiç bir sıkıntı olmaz. Sonuçta her iki durumda ürün kodu kullanılıyor. Fark etmez yani.

cok sağolun teşşekkürler ancak sormayı unuttuğum bir şey var ben amd ekran kartı kullanıyorum ( r9 280x ) ancak daha önce crackli bf4 alınca mantle yapamamıştım şimdi orjinal aldım yapmayı deniyeceğim ama mantle ayarı nasıl yapabilirim bilen varmı ?

• emrecan428 E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle sorunsuz bir oyun için windows 8.1 pro x64 bit işletim sistemini kullanın.

Mantleyi kullanmak için grafik ayarlarından DX113D ayarını mantle olarak seçin.

Şimdiden uyarayım bf4 te mantle de sorunlar var. Donmalar ve fps düşüşleri yaşarsınız. Hiç tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Öncelikle sorunsuz bir oyun için windows 8.1 pro x64 bit işletim sistemini kullanın.

Mantleyi kullanmak için grafik ayarlarından DX113D ayarını mantle olarak seçin.

Şimdiden uyarayım bf4 te mantle de sorunlar var. Donmalar ve fps düşüşleri yaşarsınız. Hiç tavsiye etmem.

peki saolun şu an battlefield 4 satın aldım oyunu cd taktım orgin yukledi kayıt bölümünde your e- mail has already registered ( daha önce kayıt olmuş )

diyor ama olmadım iki üç tane denedim e mail olmadı bende e - mail salladım asfsfg@hotmail falan yazdım ona bile daha önce kayıt olmuş dedi . ben ne yapabilirm şu an 60 tl verdim oyunu lütfen yardımcı olabilirmsiniz ?
    e-mail değil cd key daha önce kullanılmış demek istiyor galiba. Aldığınız yerle görüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 7 Temmuz 2015; 15:56:55 >
  • sonunda halloldu yeni bir CD verdiler her şey tamam din 2 kez oyuna giridm teşşekkürler hereze ancak orgin problemleri bitmez şimdide orgine ID şifre giriyorum battlefield 4 tıklıyorum battleflog açılıyor ordada wrong email or password yazısı çıkıyor bu ne dir lütfen yardımcı olabilcek biri yazsın yani email de sıkıntı yok active ettim zaten orgin girme bölümnde orgin ıd yerine e mail yazında gene kabul ediyor ama battlelog da Wrong Email or password yazıyor şaka mı bu orgine giriyor ama lütfen raslayan çözümü bilen yazsn şu oyunu oynamak istiyorum artık :(
  • quote:

e-mail değil cd key daha önce kullanılmış demek istiyor galiba. Aldığınız yerle görüşün.

GÜNCEL arakdaşlar bilen yokmu WRONG E- MAİL OR PASSWORD yazısı çıkıyor battlelog a girince ama pc ye yüklü olan orgin e tıklayıp ID/email şifre yazınca e mail de ıd de kabul edip giriyor my games falan cıkıyor ordan bf4 e tıklayınca battlelog açılıyor ve WRONG e mail or password diyor e mail ve password değiştirdim ama fayda yok

şuan bu sorun bende de var ? ? ? ?
  • quote:

şuan bu sorun bende de var ? ? ? ?

rahatladım bende az önce vir forum sitesine baktım ordada 7 dakika önce bir konu açılmış 3 - 4 kişi cevap vermiş onlardada aynı sorun büyük ihtimal battlelog bakımı vsyr. herkez de aynı ama ben görmediğim için ID şifre ne varsa değştirdim :D
    Bu bölümde de konu açıldı herkes giremiyor. Genel bir sorun veya bakım çalışması var galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.