Şimdi Ara

Battlefield 4 , Gta V gibi oyunlarda gereksiz kasma (gtx 750 ti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim : Gtx 750 ti , amd fx 8120 eight core processor , 8 gb Ram , anakart 970a-ds3p gigabyte.

Bakıyorum youtubeden gtx 750 ti bf 4 veya gta v sonuçlarına ortalama çoğu en yüksek ayarda 50-60 fps arası oyun yağ gibi akıyor. Bende buna güvenerek alıyorum oyunları orjinal fakat sonuç içler acısı. Gta v de çoğu düşük ayarda 40-50 fps. Battlefield 4 de ise durum zaten kökten kopmuş durumda. Lowda bile oyun takıla takıla bir hal oluyor. Özellikle dar alanlarda oluyor bu. Patlama efektlerinde vb. fps düşüklüğü kesinlikle olmuyor fakat garip garip gereksiz yerlerde takılıyor. Takılınca da fps düşmüyor bu arada. Genelde ultrada 40-50 arası alıyorum (msaa gibi çok sistemi sömüren ayarlar off) bide üstüne oyun takılınca delirmemek elde değil. Belki sorunun hangi parçada olduğuna yardımcı olacak bir örnek daha vereyim mortal kombat x. Oyunda karakter seçerken 15 fps ye düştüğü oluyor. Sinematiklerden hemen sonra oyun 2-3 saniye 20-15 fps arası oluyor takılıyor yani. Dövüşte ise yumruk atarken ani efektlerde 10 fps aniden falan düşüyor nadir olsada. Rica etsem hangi parçamın bu sorunlara yol açtığını veya nasıl bu sorunlardan kurtulacağımı yazabilir misiniz ?

Edit: Isınma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unimenam -- 16 Temmuz 2015; 20:03:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 YETERLİ SİSTEMDE KASMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.